Elektrische breedspoorstapelaar ES12-25DM, 1200 kg, vanaf 2600 mm

Vanaf 4.095,00

  • 1200 kg hefvermogen
  • AGM accu
  • Hefhoogte 2,6-3,5 m
  • Breedspoorstapelaar

Beschrijving

EP ES12-25DM hefvermogen 1200 kg hefhoogte 2600 – 3500 mm Elektrische breedspoorstapelaar Vorken 1070 x 200 – 765 mm 24V/105Ah AGM-batterij

 

PLUS- EN MINPUNTEN EP ES12-25DM

 Deze elektrische breedspoorstapelaar is voordelig in aanschaf.
 Zowel rijden als heffen is elektrisch.
 Met de breedspoorstapelaar kunnen zowel europallets als blokpallets worden verplaatst.
 De onderhoudsvrije batterij is dankzij de interne 220-voltlader eenvoudig oplaadbaar.
Dit instapmodel breedspoorstapelaar is minder geschikt voor intensief en zwaarder gebruik gedurende de hele dag (denk aan ploegendiensten).

 

UITGEBREIDE OMSCHRIJVING

De EP ES12-25DM is een voordelige en duurzame elektrische breedspoorstapelaar waarmee u eenvoudig uw goederen intern kunt verplaatsen. Zowel rijden als heffen is elektrisch. Bij uitstek geschikt om meerdere uren per dag europallets of (Amerikaanse) blokpallets in stellingen te plaatsen, ook in kleinere ruimtes. Het maximale hefvermogen is 1200 kg, de hoogst verkrijgbare hefhoogte is 3500 mm (afhankelijk van de mastkeuze). Ideaal: de onderhoudsvrije batterij is eenvoudig op te laden bij iedere 220-voltaansluiting!

Let op: zoekt u juist een breedspoorstapelaar voor intensief en zwaarder gebruik gedurende de hele dag? Kijk dan eens bij onze industriële breedspoorstapelaars, zoals de EP ES12-25WA.

[Lees meer…]
GEBRUIK

De ES12-25DM is bijzonder gebruiksvriendelijk. Deze stoere breedspoorstapelaar – vergelijkbaar met de Amerikaanse Big Joe-stapelaar – is eenvoudig en veilig te bedienen, ook als u nog niet eerder met stapelaars heeft gewerkt. U heeft de mogelijkheid om een certificaat te behalen, waarbij u in korte tijd leert de stapelaar goed en veilig te bedienen (zie tab ALGEMENE VEILIGHEID voor meer informatie).

 

VEILIGHEID

De veiligheid wordt mede gewaarborgd door het CE-keurmerk. Daarnaast is de stapelaar uitgerust met een noodstop en is de bedieningsarm links gepositioneerd, waardoor u goed zicht heeft bij het manoeuvreren. De elektromagnetische rem zorgt ervoor dat de wagen op de gewenste plek blijft staan.

 

PRESTATIES EN ONDERHOUD

Zowel de steunpoten als de vorken zijn verstelbaar (vorkafmetingen 1070 x 200 – 765 mm). Hierdoor kunt de stapelaar om verschillende formaten pallets heen plaatsen, zoals europallets en (Amerikaanse) blokpallets. De polyurethane wielen (dubbele vorkwielen) zijn duurzaam en hebben een anti-slipwerking. De ES12-25DM beschikt over een tweedelige mast en is dan ook leverbaar in diverse hefhoogten (zie Beschikbare hefhoogtes bovenaan de pagina voor meer details).

De stapelaar dankt zijn kracht aan de CURTIS DC-rijregeling, de 0,65 kW-rijmotor, de 2,2 kW-hefmotor en de onderhoudsvrije 24V/105Ah AGM-batterij. Dankzij de ingebouwde 220-voltlader is de batterij altijd eenvoudig op te laden bij iedere 220-voltaansluiting.

 

EXTRA INFORMATIE

Voor u besluit de ES12-25DM aan te schaffen, neem alstublieft de volgende punten in overweging:

– de stapelaar is ontworpen om vooral binnen te gebruiken.
– de poten van de stapelaar staan dicht bij de grond (30 mm), waardoor rijden over drempels en ongelijke ondergronden af te raden is.
– wanneer u met de stapelaar een pallet oppakt en in een stelling wil wegzetten, reken dan 150 mm boven de hoogte van de ligger, zodat u zeker weet dat de pallet over de ligger in de stelling geplaatst kan worden; zo kunt u bepalen welke masthoogte u nodig heeft.

 

GARANTIE- EN LEVERINGSSERVICE

Wij willen graag dat u optimaal plezier beleeft aan de ES12-25DM! Daarom ontvangt u van ons standaard een garantie van 12 maanden op alle onderdelen.

Bel voor de exacte levertijd.

 

CONTACT

Voor meer informatie over de ES12-25DM of voor andere vragen: neem gerust contact met ons op via info@tramag.nl of via +31 (0)172 – 424 220, iedere werkdag bereikbaar tussen 8.00 uur en 17.00 uur. Wij helpen u graag het product te vinden dat het best bij u past!

Extra informatie

Hefvermogen

Accu

Type Mast

, , ,

Lader

Hefhoogte

, , ,

Rijregeling

Hefmast

Minimale doorrijhoogte, mast laag

Rijmotor

Maximale doorrijhoogte, mast hoog

Afmetingen (l x b)

Vorkafmetingen (l x b)

Hefmotor

Draaicirkel

Gewicht

Helling (belast / onbelast)

Wielen

Kleur

Download productspecificaties

Uitleg

Hieronder staan de mogelijke leaseperiodes voor dit product. Voor een vrijblijvende aanvraag dient u het gehele formulier in te vullen en de gewenste periode te selecteren. Het betreft een financiële lease; dit houdt in dat u na betaling van de laatste termijn (en een slotsom van in totaal € 100 aan administratiekosten en juridische overdracht), en alle voorgaande termijnen, automatisch ook juridisch eigenaar wordt van het object. Economisch eigenaar bent u al sinds de betaling van de eerste termijn.

Voordat je een aanvraag kunt doen voor leasen, moet je eerst het product samenstellen. Dit doe je bovenaan de pagina.

Leaseplan termijnen

Uw gegevens

Offerte aanvragen

Persoonsgegevens(Vereist)
Adres(Vereist)
Privacy policy(Vereist)