Containers en kiepsystemen

Toon filters

Resultaat 1–12 van de 15 resultaten wordt getoond

Met onze containers en kiepsystemen kunt u materialen eenvoudig verzamelen en verplaatsen. Ze zijn speciaal ontworpen om het interne transportproces in uw werkplaats zo soepel en efficiënt mogelijk te laten verlopen. Ontdek de mogelijkheden bij Tramag!

Waarom kiezen voor onze containers en kiepsystemen?

Of u nu werkt in de productie, logistiek of een andere industriële omgeving, onze containers en kiepsystemen helpen u om afval en materiaalstromen effectief te beheren. De voordelen van deze toepassingen zijn onder meer:

  • Duurzaamheid en kwaliteit: onze kiepbakken en containers zijn vervaardigd uit hoogwaardig staal of kunststof, wat zorgt voor een lange levensduur en robuustheid in veeleisende werkomstandigheden. Ze zijn bestand tegen zware belasting en intensief gebruik.
  • Gebruiksgemak: dankzij slimme ontwerpen en ergonomische handvatten zijn onze containers gemakkelijk te verplaatsen en te legen. De kiepbakken zijn uitgerust met een automatisch kiepsysteem dat moeiteloos en veilig materiaalafvoer mogelijk maakt.
  • Veiligheid: veiligheid staat voorop. Onze containers zijn voorzien van beveiligingsmechanismen die voorkomen dat ze onbedoeld openen of omkiepen. Hierdoor worden ongevallen en materiaalverlies geminimaliseerd.
  • Flexibiliteit in gebruik: of u nu werkt met bulkgoederen, recyclables, of gevaarlijke stoffen, wij hebben de juiste container voor uw toepassing. Van stapelbare containers die ruimtebesparing bieden tot vloeistofdichte modellen voor chemisch afval, wij hebben het allemaal.

Ons assortiment

Ons uitgebreide assortiment omvat verschillende soorten containers en kiepsystemen, elk ontworpen voor specifieke toepassingen:

  • Kiepbakken voor heftrucks: ideaal voor het snel en efficiënt afvoeren van zware en volumineuze materialen. Verkrijgbaar in verschillende maten, met handmatige of automatische kiepmechanismen.
  • Bodemklepcontainers: perfect voor het verzamelen en transporteren van (afval)materialen die u in één keer wilt lozen. De bodemklep zorgt voor een gecontroleerde en snelle lediging.
  • Stapelbare containers: deze containers zijn ontworpen om maximale opslagruimte te bieden wanneer ze niet in gebruik zijn. Ze zijn licht, duurzaam en eenvoudig te verplaatsen.
  • Speciale containers: voor specifieke toepassingen zoals vloeistofopvang, chemisch afval of voedselverwerking bieden wij op maat gemaakte oplossingen.

Maatwerk en advies

Omdat elke werkomgeving uniek is, biedt Tramag maatwerkopties aan om aan uw specifieke eisen te voldoen. Onze experts staan klaar om u te adviseren over de beste oplossing voor uw interne transportbehoeften.

Vind uw ideale toepassing

Onze kiepbakken, bodemklepcontainers en stapelbare containers zijn de ideale oplossing voor efficiënt intern transport en afvalbeheer in elke industriële omgeving. Ontdek ons uitgebreide assortiment en ervaar de voordelen van hoogwaardige, duurzame en gebruiksvriendelijke containers. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op!