Dealerschap

Tramag:Nederlandse masterdealer van EP Equipment – hét adres voor service, verkoop en lease van EP-producten!

EP Equipment staat wereldwijd bekend om zijn innovatieve producten voor intern transport, zoals palletwagens, stapelaars en heftrucks. Vanaf de oprichting in 1993 in China ligt de focus op elektrisch aangedreven magazijnmaterieel. Zowel voor retail, productie als distributie wordt continu gezocht naar nieuwe, slimme oplossingen voor de interne logistiek.

EP Equipment dealerschap Tramag B.V.

Met de slogan “let’s grow together” heeft EP inmiddels een brede range aan producten ontwikkeld voor allerlei wensen en omstandigheden: van incidenteel gebruik tot 24/7-ploegendienst, van startende ondernemer tot internationaal grootbedrijf.
 
Inmiddels heeft het bedrijf ook vaste voet gekregen aan Hollandse grond. De combinatie van kwaliteit, duurzaamheid en een scherpe prijs sluit immers goed aan bij de Nederlandse economische visie. Maar je plek in de markt veroveren is één ding; die plek behóuden vraagt om meer.. en hoe doe je dat beter dan op zoek te gaan naar betrouwbare masterdealers?! Al enige tijd is Tramag EP-masterdealer in Nederland en staan we – vanzelfsprekend – volmondig achter EP’s vooruitstrevende producten. Maar wat betekent dat in de praktijk?

Service

Heeft u een vraag over een van de EP-producten? Of wilt u uw huidige product laten onderhouden, keuren of repareren – eventueel op uw eigen locatie? Bij Tramag bent u voor alle servicekwesties aan het juiste adres! We geven u eerlijk advies, attenderen op nieuwe, duurzame ontwikkelingen en zorgen ervoor dat uw eigen EP-materieel optimaal blijft werken.

Verkoop

Tramag biedt een uitgebreid EP-assortiment van intern-transportmiddelen, zowel industriële als instapmodellen. En dat tegen een scherpe prijs – en snel! Dankzij onze korte lijnen met het innovatieve EP-team hebben we de ‘hardlopers’ altijd op voorraad en kunnen we snel schakelen. Ook als het gaat om demonstraties op onze locatie.

Lease

Als masterdealer denken we natuurlijk graag met onze klanten mee. Met de duurzame EP-producten bieden we kwaliteit en innovatie voor iedereen, dus ook voor elk budget. Veel EP-producten zijn te leasen in verschillende termijnen. Houd bij financial lease rekening met een minimale aanschafwaarde van €2.500 (van een enkel product of een gecombineerde bestelling), een inschrijving bij de Kamer van Koophandel van drie maanden of meer en de goedkeuring van de leasemaatschappij.

Kortom: als EP-masterdealer staat Tramag voor scherpe prijsafspraken en uitstekende service. Benieuwd welk voordeel dit voor ú betekent?
Stuur een e-mail naar info@tramag.nl of bel +31 (0)172 – 424 220, iedere werkdag bereikbaar tussen 8.00 uur en 17.00 uur.

Houd onze blog in de gaten voor updates en meer!

Close ✕

Filter