Kiepbakken voor heftruck

Toon filters

Inhoud

Capaciteit

Prijs

 • Inhoud

  Capaciteit

  Prijs

Toont alle 9 resultaten

Kiepbakken voor heftruck, ook wel bekend als een kiepbare heftruckbak, is een waardevolle aanvulling op industriële operaties. Deze aanpasbare bak kan aan een standaard heftruck worden bevestigd en biedt een reeks voordelen die de efficiëntie en veelzijdigheid van materiaalbehandeling verbeteren. Tramag vertelt u graag meer over de mogelijkheden, dus lees snel verder!

 

U bevestigt uw kiepbak eenvoudig aan uw heftruck

Een kiepbak is een speciaal ontworpen bak die aan de vorken van een heftruck kan worden bevestigd. Het unieke kenmerk van deze bak is het vermogen om te kantelen, waardoor de lading gemakkelijk kan worden gelost. Dit maakt het ideaal voor situaties waarin nauwkeurige en gecontroleerde materiaalafgifte essentieel is. Wanneer u een kiepbak wilt bevestigen aan uw heftruck, is het wel van belang dat u de volgende stappen doorloopt:

 

 1. Voorbereiding: Zorg ervoor dat zowel de heftruck als de kiepbak zich op een vlakke ondergrond bevinden.
 2. Aanpassing: Pas de vorken van de heftruck aan op de breedte van de kiepbak, zodat deze stevig past.
 3. Positionering: Rijd de heftruck voorzichtig naar de kiepbak totdat de vorken zich onder de bevestigingspunten van de bak bevinden.
 4. Bevestiging: Zorg ervoor dat de vorken volledig in de bevestigingspunten zitten en vergrendel indien nodig de vorken in positie.
 5. Controle: Controleer of de kiepbak stevig is bevestigd en geen speling heeft.
 6. Testen: Voer een lichte tilbeweging uit om te controleren of de kiepbak veilig vastzit. Als alles in orde is, kan de heftruck met de kiepbak worden gebruikt.

 

Wat zijn de voordelen van deze kiepbak?

Er zijn volop voordelen van een kiepbak aan uw heftruck bevestigen. Een daarvan is dat materialen snel worden gelost dankzij het kantelmechanisme van de kiepbak. Dit komt de productiviteit ten goede. Daarnaast kunt u de lading snel legen, waardoor u tijd bespaart – bijvoorbeeld op het gebied van intern transport. Een derde voordeel is dat het gecontroleerd lossen van materialen het risico op ongevallen en schade aan de lading vermindert. Tot slot is een kiepbak veelzijdig inzetbaar; u kunt hem voor een breed scala aan materialen gebruiken.

 

Bestel direct in onze webshop

Een kiepbak voor heftrucks biedt aanzienlijke voordelen op het gebied van efficiëntie, precisie en veelzijdigheid bij materiaalbehandeling. Deze functionele toevoeging verbetert de algehele operationele processen en draagt bij aan een gestroomlijnde logistiek bij u op locatie. Als dé kiepbakspecialist voorzien wij u graag van de ideale kiepbak voor uw heftruck. Bekijk ons ruime assortiment en bestel al binnen enkele klikken! Heeft u vragen/specifieke wensen? Neem dan gerust contact met ons op.