Werkbanken

Toon filters
 • Prijs

 • Waarom Tramag?

  • 25+ jaar ervaring
  • Persoonlijk aankoopadvies
  • Maatwerkoplossingen
  • Showroom
  • Eigen servicedienst

Toont alle 2 resultaten

Met een van de werkbanken van Tramag creëert u eenvoudig een handige werkplek voor de werkzaamheden in uw werkplaats waarbij u zich niet of nauwelijks hoeft te verplaatsen. Of u nu kiest voor een vaste of verrijdbare werkbank: voor iedere (specialistische) toepassing is een geschikte heftafel te vinden.

Onze werkbanken zijn robuuste en veelzijdige oplossingen

Werkbanken zijn essentieel in elke werkplaats, of het nu gaat om een professionele omgeving of een doe-het-zelf werkruimte thuis. Ze bieden niet alleen een stabiele en stevige werkplek, maar helpen ook bij het organiseren van gereedschap en materialen, waardoor uw werkzaamheden efficiënter en veiliger verlopen. U heeft keuze uit twee type werkbanken: werktafels en inpaktafels.

Werktafels

Onze werktafels zijn ontworpen voor intensief gebruik en bieden een stevige, stabiele basis voor diverse werkzaamheden. Of u nu aan het lassen, monteren of repareren bent, met onze werktafels heeft u altijd een betrouwbare werkplek.

Inpaktafels

Voor bedrijven die dagelijks veel pakketten versturen, zijn onze inpaktafels een onmisbare aanvulling. Deze tafels zijn speciaal ontworpen om het inpakproces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Kwaliteit en duurzaamheid

Bij ons staat kwaliteit voorop. Onze werkbanken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om jarenlang mee te gaan. Of u nu een kleine werkplaats heeft of een groot industrieel bedrijf runt, u kunt rekenen op de duurzaamheid en betrouwbaarheid van onze producten.

Op maat gemaakte werkplekken

Heeft u specifieke wensen of eisen voor uw werkbank? Wij denken graag met u mee en bieden maatwerk oplossingen. Of het nu gaat om speciale afmetingen, extra opbergruimte of specifieke accessoires, wij zorgen ervoor dat uw werkbank perfect aansluit bij uw werksituatie.

Bestel direct online

Of u nu op zoek bent naar een stevige werktafel voor zware klussen, een efficiënte inpaktafel voor uw verzendafdeling, of een verrijdbare werkbank voor maximale flexibiliteit, in onze webshop vindt u de perfecte werkplekoplossing. Investeer in kwaliteit en verbeter de efficiëntie en ergonomie van uw werkplaats met onze hoogwaardige werkbanken. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.