Stapelaars

Toon filters

Product categorieën

Hefvermogen

Hefmast

Hefhoogte

Vorkbreedte

Prijs

 • Product categorieën

  Hefvermogen

  Hefmast

  Hefhoogte

  Vorkbreedte

  Prijs

Resultaat 1–12 van de 40 resultaten wordt getoond

Een stapelaar van Tramag is onmisbaar bij dagelijkse hef- en stapelwerkzaamheden in uw magazijn of werkruimte. Het is een ideale machine om pallets te verplaatsen en te stapelen en kan daarnaast dienen als werktafel of mobiele werkbank. Onze stapelaars zijn geschikt om pallets zowel verticaal als horizontaal te verplaatsen. Uw medewerkers worden ergonomisch ondersteund, waardoor er geen last van rug, schouders of nek wordt ervaren. Belangrijk bij het kiezen van de juiste stapelaar is om rekening te houden met wat (europallets of blokpallets), hoe zwaar (hefvermogen) en hoe hoog (hefhoogte) u wilt stapelen. Wij hebben een divers aanbod stapelaars, zodat we in elke wens kunnen voorzien. Bestel eenvoudig en veilig in onze webshop!

De mogelijkheden met een stapelaar

Een stapelaar is een machine die pallets met goederen naar een hogere hoogte (bijvoorbeeld magazijnstelling) verplaatst of juist vanaf de hoogte naar beneden haalt. Deze toepassing is onmisbaar in magazijnen, fabrieken of op een opslagplaats. 

Diverse opties

Bij ons heeft u keuze uit stapelaars met diverse hefvermogen, hefhoogte, gewicht, (vork)afmetingen, etc. Daarnaast heeft Tramag drie verschillende types:

Handmatige stapelaars: De manuele stapelaars zijn handbediende trek- en meeloopuitvoeringen. Uitermate geschikt voor het lichtere magazijnwerk. De capaciteit varieert van 100 kg t/m 1000 kg hefvermogen en 850 mm t/m 3000 mm hefhoogte.

Semi-elektrische stapelaars: Met een semi-elektrische stapelaar kunt u elektrisch heffen en handmatig rijden. Ideaal voor de zwaardere hefwerkzaamheden. De capaciteit varieert van 80 kg t/m 1000 kg hefvermogen en 1500 mm t/m 3500 mm hefhoogte.

Elektrische stapelaars: De elektrisch aangedreven stapelaars beschikken over een elektrisch-hydraulisch hefsysteem. Uitermate geschikt voor het zwaarste magazijnwerk, en ze zijn verkrijgbaar met verschillende soorten batterijen, met een monomast, breedspoor of een weegschaal. De elektrische stapelaars hebben een hefcapaciteit van 1000 kg t/m 1500 kg. De variabele werkhoogte is tot ca. 4 meter.

Is huren een mogelijkheid?

U heeft ook de mogelijkheid om een stapelaar te leasen. Per type stapelaar dat de optie tot lease heeft, is een apart leaseplan opgesteld. Het betreft een financiële lease; dit houdt in dat u na betaling van de laatste termijn, en alle voorgaande termijnen, automatisch ook juridisch eigenaar wordt van het object. Economisch eigenaar bent u al sinds de betaling van de eerste termijn. Mocht u vragen hebben of interesse in leasen, neem dan gerust contact op met onze specialist.

Welke opties en accessoires zijn beschikbaar?

Naast de uitgebreide mogelijkheden in hefvermogen en hefhoogte biedt Tramag diverse opties om de geschikte stapelaar samen te stellen naar wens. Zo heeft u onder meer mogelijkheden op het gebied van:

 • Afmetingen
 • Vorkafmeting
 • Draaicirkel – ideaal voor kleinere ruimtes
 • Kleur – Kies de kleur die past bij uw huisstijl
 • Hydraulische motor 
 • Batterij
 • Lader
 • Rijsnelheid

Bestel online

Met een stapelaar heeft u kortom volop mogelijkheden. Wilt u uw intern transport optimaliseren? Bekijk dan ons assortiment en schaf een geschikt exemplaar aan. Neem ook gerust contact met ons op indien u nog vragen heeft.