Financial lease

Een nieuw bedrijfsmiddel kan een hele investering zijn. Dat beseffen wij. En daarom werkt Tramag B.V. nauw samen met een Leasemaatschappij om ervoor te zorgen dat deze investering niet in één keer gedaan hoeft te worden. En dat tegenover zeer concurrerende tarieven.

Bekijk ons lease assortiment
Hoe werkt financial lease?

Tramag B.V. maakt gebruikt van één soort leaseconstructie, namelijk financial lease. Bij een dergelijke leasing wordt een bedrijfsmiddel (geïdentificeerd door een serienummer) gefinancierd voor een periode die u zelf kiest, afhankelijk van het product tussen de 24 en 60 maanden. Na betaling van de laatste termijn (en een slotsom van in totaal €100, excl. BTW aan administratiekosten en juridische overdracht), en alle voorgaande termijnen, wordt u automatisch juridisch eigenaar van het bedrijfsmiddel. Economisch eigenaar bent u al sinds de betaling van de eerste termijn.

De leasing zal gedurende de looptijd ondergebracht worden bij een Leasemaatschappij, terwijl Tramag B.V. u het bedrijfsmiddel levert (kort na de betaling van de eerste termijn en het BTW bedrag). U kunt zo een bedrijfsmiddel aanschaffen zonder meteen de hele investering te moeten doen. Hierdoor behoudt u uw financiële ruimte voor andere zaken. De maandelijkse leasetermijn kan bovendien verlaagd worden door vooraf (aanbetaling) of achteraf (slottermijn) een gedeelte van de totale investering te voldoen.

Feitelijk zijn elektrische producten met een aanschafwaarde van ten minste €2.500,- excl. BTW te leasen. Ook is het mogelijk om een aantal producten te bundelen om tot het bedrag van €2.500,- excl. BTW te komen. Alle gekozen producten worden dan in de leasing meegenomen. U kunt bij geselecteerde producten een lease aanvraag doen door naar het desbetreffende bedrijfsmiddel te gaan en u gegevens onder de LEASETAB achter te laten. Binnen 24 uur hoort u vervolgens of u in aanmerking voor een leasing komt. Uiteraard kunt u ook zelf alvast een lease aanvraag doen….

Nu ook voor startende ondernemers!

Als startende ondernemer krijgt u te maken met heel wat uitdagingen… Achterlaten wat u had, investeringen, het aantrekken van personeel en bepaalde onzekerheden. Kortom, genoeg factoren die tot hoofdpijn kunnen leiden! Tramag B.V. denkt echter met u mee en biedt al leasingen aan vanaf 3 maanden na inschrijving bij de Kamer van Koophandel.

Mochten er naar aanleiding van het voorgaande nog vragen zijn, dan kunt u het beste telefonisch contact opnemen met onze Klantenservice. Bel hiervoor +31 (0)172 42 42 20. Mailen kan uiteraard ook; info@tramag.nl

Close ✕

Filter