Palletwagens

Toon filters

Resultaat 1–12 van de 36 resultaten wordt getoond

Een palletwagen is de ideale oplossing op het gebied van intern transport. Voor een dergelijke toepassing zit u helemaal goed bij ons. Tramag biedt namelijk de goedkoopste palletwagens aan van heel Nederland. Liever een (semi-) elektrische variant voor minder krachtsinspanning? Wij hebben een divers aanbod palletwagens, zodat we in elke wens kunnen voorzien. Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze specialist voor het juiste advies!

Wat is een palletwagen of pompwagen?

Een palletwagen is onder vele namen bekend bij onze doelgroep: pompwagen, pallettruck, transpallet (Belgische benaming) of palletpompwagen. Deze toepassing is onmisbaar bij de dagelijkse werkzaamheden in uw magazijn of werkruimte. Het is een ideaal transportmiddel om pallets met goederen te verplaatsen vanaf een vrachtwagen naar uw magazijn, werkplaats of winkel en andersom. U vindt in onze webshop drie typen palletwagens afhankelijk van de belastbaarheid van het apparaat in de vorm van hefvermogen en de belastbaarheid voor de bestuurder:

Handpalletwagen: Een manuele palletwagen is een handbediende trek- en meeloopuitvoering. Uitermate geschikt voor het lichtere magazijnwerk. Een pompwagen is door de versimpelde opties eenvoudig in gebruik. Daarnaast is een handpalletwagen compacter en lichter, wat handig is in kleinere ruimtes, zoals een magazijn vol pallets of een winkel met smalle gangen. Tramag heeft diverse modellen lange, korte, brede en smalle palletwagens in het assortiment met een prijs vanaf €199,-. Duidelijk de goedkoopste van heel Nederland!

Semi-elektrische palletwagen: Een semi-elektrische palletwagen kenmerkt zich door de unieke combinatie van elektrisch heffen en handmatig rijden. Voornamelijk bij hele zware hefwerkzaamheden is dit de ideale oplossing.

Elektrische palletwagens: Deze palletwagens worden elektrisch aangedreven en zijn geschikt voor het zwaarste werk binnen magazijnen. U heeft hierdoor niet of nauwelijks fysieke belasting en wordt optimaal ontlast.

De voordelen van een palletwagen

Het gebruik van een palletwagen biedt verschillende voordelen, met name in magazijnen, distributiecentra en andere logistieke omgevingen. Ze maken het snel en efficiënt verplaatsen van zware lasten mogelijk. De fysieke inspanning die nodig is om pallets met de hand te verplaatsen wordt verminderd, waardoor het werkproces sneller verloopt. Daarbij zijn palletwagens ontworpen met het oog op veiligheid, relatief eenvoudig te bedienen en geschikt voor verschillende soorten pallets en ladingen. Dit maakt het een multifunctionele oplossing.

Waar kunt u dit type wagen gebruiken?

Een palletwagen is veelzijdig inzetbaar:

 • In een druk magazijn kunnen medewerkers moeiteloos pallets met goederen van de ontvangst- naar de opslagruimte verplaatsen, waarbij de wendbaarheid van de palletwagen van pas komt in smalle gangpaden. 
 • Bij het laden en lossen van vrachtwagens biedt de palletwagen efficiëntie door snel pallets naar de juiste locatie te manoeuvreren. 
 • In winkels vergemakkelijkt de palletwagen het aanvullen van schappen door gemakkelijk door de gangen te navigeren. 
 • In productieomgevingen kan een palletwagen van dienst zijn door grondstoffen of halffabricaten naar de productielijn te transporteren. 

Welke opties en accessoires zijn beschikbaar voor een palletwagen?

Naast de uitgebreide mogelijkheden in hefvermogen en hefhoogte biedt Tramag u diverse opties om de geschikte palletwagen naar wens samen te stellen. Zo heeft u onder meer mogelijkheden op het gebied van:

 • Afmetingen
 • Vorkafmeting
 • Draaicirkel – ideaal voor kleinere ruimtes
 • Kleur – Kies de kleur die past bij uw huisstijl
 • Hydraulische motor 
 • Batterij 
 • Lader 
 • Rijsnelheid

Bestel uw transportmiddel hier

Kortom, het gebruik van een palletwagen kan bijdragen aan een efficiëntere, veiligere en kosteneffectievere logistieke operatie in verschillende industrieën. Richt uw werkplaats daarom zo gebruiksvriendelijk mogelijk in voor uw team met onze interne transportmiddelen. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op; onze medewerkers staan graag voor u klaar.