Palletwagens

Toon filters

Product categorieën

Hefvermogen

Vorklengte

Vorkbreedte

Prijs

 • Product categorieën

  Hefvermogen

  Vorklengte

  Vorkbreedte

  Prijs

Resultaat 1–12 van de 33 resultaten wordt getoond

Een palletwagen is de ideale oplossing op het gebied van intern transport. Voor een dergelijke toepassing zit u helemaal goed bij ons. Tramag biedt namelijk de goedkoopste palletwagens aan van heel Nederland. Liever een (semi-) elektrische variant voor minder krachtsinspanning? Wij hebben een divers aanbod palletwagens, zodat we in elke wens kunnen voorzien. Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze specialist voor het juiste advies!

Wat is een palletwagen of pompwagen?

Een palletwagen is onder vele namen bekend bij onze doelgroep: pompwagen, pallettruck, transpallet (Belgische benaming) of palletpompwagen. Deze toepassing is onmisbaar bij de dagelijkse werkzaamheden in uw magazijn of werkruimte. Het is een ideaal transportmiddel om pallets met goederen te verplaatsen vanaf een vrachtwagen naar uw magazijn, werkplaats of winkel en andersom. U vindt in onze webshop drie typen palletwagens afhankelijk van de belastbaarheid van het apparaat in de vorm van hefvermogen en de belastbaarheid voor de bestuurder:

Handpalletwagen: Een manuele palletwagen is een handbediende trek- en meeloopuitvoering. Uitermate geschikt voor het lichtere magazijnwerk. Een pompwagen is door de versimpelde opties eenvoudig in gebruik. Daarnaast is een handpalletwagen compacter en lichter, wat handig is in kleinere ruimtes, zoals een magazijn vol pallets of een winkel met smalle gangen. Tramag heeft diverse modellen lange, korte, brede en smalle palletwagens in het assortiment met een prijs vanaf €199,-. Duidelijk de goedkoopste van heel Nederland!

Semi-elektrische palletwagen: Een semi-elektrische palletwagen kenmerkt zich door de unieke combinatie van elektrisch heffen en handmatig rijden. Voornamelijk bij hele zware hefwerkzaamheden is dit de ideale oplossing.

Elektrische palletwagens: Deze palletwagens worden elektrisch aangedreven en zijn geschikt voor het zwaarste werk binnen magazijnen. U heeft hierdoor niet of nauwelijks fysieke belasting en wordt optimaal ontlast.

Welke opties en accessoires zijn beschikbaar voor een palletwagen?

Naast de uitgebreide mogelijkheden in hefvermogen en hefhoogte biedt Tramag u diverse opties om de geschikte palletwagen naar wens samen te stellen. Zo heeft u onder meer mogelijkheden op het gebied van:

 • Afmetingen
 • Vorkafmeting
 • Draaicirkel – ideaal voor kleinere ruimtes
 • Kleur – Kies de kleur die past bij uw huisstijl
 • Hydraulische motor 
 • Batterij 
 • Lader 
 • Rijsnelheid

Bestel uw transportmiddel hier

Kortom, de ideale palletwagen vindt u bij ons. Richt uw werkplaats daarom zo gebruiksvriendelijk mogelijk in voor uw team met onze interne transportmiddelen. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op; onze medewerkers staan graag voor u klaar.