TST15A elektrische stapelaar, 1500 kg, vanaf 2500 mm

Vanaf 2.700,00

 • 1500 kg hefvermogen
 • AGM accu
 • Hefhoogte 2,5-3,5 m
 • Gratis verzonden

Premium Line!

Voor 14:00 besteld, vandaag verzonden

Beschrijving

TST15A ◾ hefvermogen 1500 kg ◾ hefhoogte 2500 – 3500 mm ◾ vorken 1150 x 560 mm ◾ 24V/71Ah AGM-batterij

 

PREMIUM LINE elektrische stapelaar met proportionele heffing

 

Plus- en minpunten TST15A
 • Zowel rijden als heffen is volledig elektrisch.
 • Het proportionele hef- en daalsysteem geeft meer controle bij het plaatsen van pallets in stellingen.
 • De multifunctionele disselkop biedt extra gebruikersinformatie.
 • Deze meeloopstapelaar is geschikt om een aantal uur per dag te gebruiken.
 • Dankzij de compacte bouw en kleine draaicirkel is de stapelaar prima te gebruiken in smalle gangpaden.
 • De onderhoudsvrije batterij is dankzij de interne 220-voltlader eenvoudig oplaadbaar.
 • Deze stapelaar is minder geschikt voor intensief gebruik gedurende de hele dag (zoals ploegendiensten).

 

Uitgebreide omschrijving

De TST15A is een duurzame elektrische meeloopstapelaar waarmee u eenvoudig goederen intern kunt verplaatsen. Zowel rijden als heffen is elektrisch. Bij uitstek geschikt om een aantal uur per dag europallets mee te kunnen verplaatsen, ook in kleinere ruimtes. Het maximale hefvermogen is 1500 kg, de hoogst verkrijgbare hefhoogte is 3500 mm (afhankelijk van de mastkeuze). De accu is onderhoudsvrij en eenvoudig op te laden bij iedere 220-voltaansluiting. Ideaal: dankzij het proportionele hef- en daalsysteem is de snelheid van heffen en dalen nauwkeurig te reguleren, wat het manoeuvreren met pallets op hoogte nog makkelijker maakt!

Let op: zoekt u juist een stapelaar voor intensief en zwaarder gebruik gedurende de hele dag? Kijk dan eens bij onze industriële stapelaars, zoals de WSA161.

Lees meer…

 

Gebruik

De TST15A is heel gebruiksvriendelijk, ook als u nog niet eerder met stapelaars heeft gewerkt. Met de turtle speed-functie kan de rijsnelheid worden verlaagd, zodat u extra voorzichtig kunt rijden in krappe ruimtes. Ook handig: de multifunctionele disselkop met het LED-display geeft de gebruiker veel praktische informatie, bijvoorbeeld over de actuele batterijstatus en over eventuele foutmeldingen.

 

Variabele hefsnelheid

Dankzij het proportionele hefsysteem is de snelheid van heffen en dalen makkelijk te reguleren. De bedieningsknop is intuïtief te gebruiken, waardoor u met nog meer precisie de pallets op de juiste hoogte kunt plaatsen.

 

Veiligheid

De TST15A is uiteraard ontworpen voor veilig gebruik. Zo wordt de rijfunctie pas geactiveerd wanneer u de dissel naar u toe heeft gehaald, dit voorkomt dat uw voet onder de stapelaar komt bij het naar achteren rijden. De stapelaar is uitgerust met een noodstop en een buikknop (dodemansknop); daarnaast is de bedieningsarm links gepositioneerd en is de mast voorzien van een veiligheidsrek, waardoor u goed zicht heeft en toch veilig kunt manoeuvreren. De rijsnelheid past zich automatisch aan wanneer de vorken omhoog gaan, zodat het rijden met lading veilig blijft. Wanneer de stapelaar stil staat, zorgt de elektromagnetische rem ervoor dat de machine op de gewenste plek blijft staan.

De veiligheid van het ontwerp wordt mede gewaarborgd door het CE-keurmerk.

 

Prestaties en onderhoud

De TST15A heeft een compacte bouw en standaardvorkafmetingen voor europallets (1150 x 560 mm). De polyurethaan wielen (dubbele vorkwielen) zijn duurzaam en hebben een anti-slipwerking. Deze stapelaar beschikt over een tweedelige mast en is leverbaar in diverse hefhoogten: 2500, 3000, 3300 en 3500 mm.

De stapelaar dankt zijn kracht aan de DC-rijregeling, de 0,75 kW-rijmotor, de 2,2 kW-hefmotor en de onderhoudsvrije 24V/71Ah AGM-batterij. Dankzij de ingebouwde 220-voltlader is de batterij altijd en overal eenvoudig op te laden bij iedere 220-voltaansluiting.

Om de stapelaar in goede conditie te houden, adviseren wij om zichtbaar stof en vuil tijdig te verwijderen. Daarnaast gaat een stapelaar langer mee wanneer deze regelmatig een onderhouds- en keuringsbeurt krijgt. Dit komt de levensduur van de machine ten goede (total cost of ownership) én is belangrijk om de veiligheid (van uzelf en de werkomgeving) te garanderen. Uw verzekeraar kan vragen dat u uw materieel jaarlijks laat onderhouden en keuren door een erkende keurmeester.

 

Extra informatie

Voor u besluit de TST15A aan te schaffen, neem alstublieft de volgende punten in overweging:

 • Houd er rekening mee dat iedere stapelaar in de eerste plaats geschikt is voor binnengebruik en vlakke vloeren.
 • De poten en body van de stapelaar staan dicht bij de grond (28-30 mm), waardoor rijden over ongelijke ondergronden en drempels afgeraden wordt. Wanneer de stapelaar toch over een drempel moet, gebruik dan een oprijplaat.
 • Houd er rekening mee dat een elektrische stapelaar gevoelig is voor langdurige blootstelling aan vocht, extreme koude en corrosieve omgeving.
 • Wanneer een stapelaar langere tijd niet gebruikt wordt, adviseren wij om de accu toch iedere 3-4 weken op te laden, dit om te voorkomen dat de batterij te veel leegloopt (diepontlading), wat schadelijk is voor de batterij.
 • Wij adviseren om batterijen op te laden wanneer de batterijcapaciteit nog circa 20 % is.
 • Wij adviseren om tractiebatterijen na iedere laadbeurt bij te vullen met gedemineraliseerd water.
 • Tussentijdse ladingen zijn uitsluitend mogelijk bij lithiumbatterijen.
 • Houd er rekening mee dat de hefhoogte niet hetzelfde is als de hoogte van een ligger in een stelling. Om te bepalen welke hefhoogte nodig is, tel dan bij de hoogte van de ligger de hoogte van de pallet op (100 – 150 mm). Voor een 2700 mm-mast adviseren wij bijvoorbeeld 2550 mm als de maximale hoogte van een bovenste ligger.

 

Garantie- en leveringsservice

Wij willen graag dat u optimaal plezier beleeft aan de TST15A! Daarom ontvangt u van ons standaard een garantie van 12 maanden op de machine en alle onderdelen.

Uit voorraad leverbaar (afhankelijk van de gewenste hefhoogte): op werkdagen vóór 14.00 uur besteld en betaald, dezelfde werkdag verzonden.

 

Contact

Voor meer informatie over de TST15A, over onderhoud en keuring of voor andere vragen: neem gerust contact met ons op via info@tramag.nl of via +31 (0)172 – 424 220, iedere werkdag bereikbaar tussen 8.00 uur en 17.00 uur. En natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom. Wij helpen u graag het product te vinden dat het best bij u past!

Extra informatie

Gewicht 665 kg
Afmetingen 1740 × 800 × 1902 mm
Hefvermogen

Hefmast

Hefhoogte

, , ,

Minimale doorrijhoogte, mast laag

, , ,

Maximale doorrijhoogte, mast hoog

, , ,

Vorklengte

Vorkbreedte

Draaicirkel

Lastwiel materiaal

Lastwiel uitvoering

Stuurwiel materiaal

Aandrijving

Accu

Lader

Rijregeling

Rijmotor

Hefmotor

Rijsnelheid (belast / onbelast)

Helling (belast / onbelast)

Kleur

,

Uitleg

Hieronder staan de mogelijke leaseperiodes voor dit product. Voor een vrijblijvende aanvraag dient u het gehele formulier in te vullen en de gewenste periode te selecteren. Het betreft een financiële lease; dit houdt in dat u na betaling van de laatste termijn (en een slotsom van in totaal € 100 aan administratiekosten en juridische overdracht), en alle voorgaande termijnen, automatisch ook juridisch eigenaar wordt van het object. Economisch eigenaar bent u al sinds de betaling van de eerste termijn.

Voordat je een aanvraag kunt doen voor leasen, moet je eerst het product samenstellen. Dit doe je bovenaan de pagina.

Leaseplan termijnen

Uw gegevens

Offerte aanvragen

Persoonsgegevens(Vereist)
Adres(Vereist)
Privacy policy(Vereist)