WSA161 duurzame elektrische lithium-ion stapelaar, 1.600 kg, vanaf 2700 mm

Vanaf 8.250,00

  • 1600 kg hefvermogen
  • Lithium-Ion accu
  • Hefhoogte 2,7-5,5 m
  • Duurzaam

Beschrijving

EP WSA161 ◾ hefvermogen 1.600 kg ◾ elektrische stapelaar◾ vorken 1150 x 170 mm ◾ lithiumbatterij 24V/100Ah

 

DUURZAME ELEKTRISCHE STAPELAAR!

Voor zwaar en intensief gebruik

 

Plus- en minpunten WSA161
  • Geschikt voor intensief en zwaar gebruik gedurende de hele dag.
  • Snel tussentijds opladen dankzij de lithiumbatterij.
  • Duurzaam en onderhoudsvriendelijk ontwerp.
  • Geschikt voor vloeren met hellingen tot 16% (ongeladen).
  • Een hogere aanschafprijs in vergelijking met andere elektrische pallettrucks.

 

Uitgebreide omschrijving

EP Equipment introduceert de nieuwe duurzame elektrische stapelaar met een indrukwekkende hefhoogte van maximaal 5,5 meter! De WSA161 is perfect voor magazijnen en opslagruimten waar een hoge hefhoogte van belang is. Met zijn compacte ontwerp en kleine draaicirkel is hij ook zeer geschikt voor transporttaken in beperkte ruimtes. De proportionele bediening en vrije heffing dragen bij aan veiligheid en precisie. Deze compacte machine heeft niet alleen een moderne uitstraling, maar is ook ideaal voor intensief en zwaar gebruik.

Kortom, de EP WSA161 is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een duurzame elektrische stapelaar met indrukwekkende prestaties en veelzijdige toepassingsmogelijkheden.

Let op: Zoekt u een instapmodel stapelaar voor af en toe gebruik? Kijk naar onze lichtere modellen ESA121 en lithium stapelaar ESL122

Lees meer…

 

Gebruik

De WSA161 is heel gebruiksvriendelijk. Deze compacte stapelaar is eenvoudig en veilig te bedienen, ook als u nog niet eerder met stapelaars heeft gewerkt. U heeft de mogelijkheid om een certificaat te behalen, waarbij u in korte tijd leert de stapelaar goed en veilig te bedienen (zie tab Agemene veiligheid voor meer informatie).

 

Veiligheid

De veiligheid wordt mede gewaarborgd door het CE-keurmerk. Daarnaast is de stapelaar uitgerust met een noodstop en is de bedieningsarm links gepositioneerd, waardoor u goed zicht heeft bij het manoeuvreren. De elektromagnetische rem zorgt ervoor dat de stapelaar op de gewenste plek blijft staan. En dankzij de ‘schildpadfunctie’ kunt u de rijsnelheid nog beter controleren!

 

Prestaties en onderhoud

Door de compacte bouw en de standaardvorkafmetingen (1150 x 570 mm) is deze machine breed inzetbaar. De polyurethane wielen (dubbele vorkwielen) zijn duurzaam en hebben een anti-slipwerking. De WSA161 beschikt over een tweedelige mast en is dan ook leverbaar in diverse hefhoogten (zie Beschikbare hefhoogten  bovenaan de pagina voor meer details).

De stapelaar dankt zijn kracht aan de DC-rijregeling, de verhoogde 1,6 kW-rijmotor, de 4,5 kW-hefmotor en de onderhoudsvrije 24V/100Ah-Lithium-Ion batterij. Dankzij de ingebouwde 220-voltlader is de batterij eenvoudig op te laden bij iedere 220-voltaansluiting.

 

Garantie- en Leveringsservice

Wij willen graag dat u optimaal plezier beleeft aan de WSA161! Daarom ontvangt u van ons standaard een garantie van 12 maanden op alle onderdelen.

 

Contact

Voor meer informatie over WSA161 of voor andere vragen: neem gerust contact met ons op via info@tramag.nl of via +31 (0)172 – 42 42 20, iedere werkdag bereikbaar tussen 8.00 uur en 17.00 uur. En natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom. Wij helpen u graag het product te vinden dat het best bij u past!

Extra informatie

Gewicht 740 kg
Afmetingen 1881 × 800 × 1970 mm
Hefvermogen

Hefmast

,

Hefhoogte

, , , , , , , ,

Draaicirkel

Vorklengte

Vorkbreedte

Aandrijving

Accu

,

Lader

Rijmotor

Hefmotor

Rijsnelheid (belast / onbelast)

Helling (belast / onbelast)

Wielen

Kleur

,

Download productspecificaties

Uitleg

Hieronder staan de mogelijke leaseperiodes voor dit product. Voor een vrijblijvende aanvraag dient u het gehele formulier in te vullen en de gewenste periode te selecteren. Het betreft een financiële lease; dit houdt in dat u na betaling van de laatste termijn (en een slotsom van in totaal € 100 aan administratiekosten en juridische overdracht), en alle voorgaande termijnen, automatisch ook juridisch eigenaar wordt van het object. Economisch eigenaar bent u al sinds de betaling van de eerste termijn.

Voordat je een aanvraag kunt doen voor leasen, moet je eerst het product samenstellen. Dit doe je bovenaan de pagina.

Leaseplan termijnen

Uw gegevens

Offerte aanvragen

Persoonsgegevens(Vereist)
Adres(Vereist)
Privacy policy(Vereist)