ESA121 elektrische stapelaar, 1200 kg, vanaf 2700 mm

Vanaf 3.645,00

 • 1200 kg hefvermogen
 • AGM accu
 • Hefhoogte 2,7-3,8 m
 • Sneller heffen en dalen!

Nieuw

Beschrijving

EP ESA121 ◾ hefvermogen 1200 kg ◾ hefhoogte 2700 – 4100 mm ◾ elektrische meeloopstapelaar ◾  24V/105Ah AGM-batterij

 

DE NIEUWE SNELLE ELEKTRISCHE STAPELAAR VAN EP!

 

Plus- en minpunten EP ESA121
 • Dit instapmodel elektrische meeloopstapelaar is voordelig in aanschaf.
 • Zowel rijden als heffen is elektrisch.
 • Deze meeloopstapelaar is bij uitstek geschikt om meerdere uren per dag (euro)pallets in stellingen te plaatsen.
 • Door de compacte bouw en kleine draaicirkel is de stapelaar prima te gebruiken in kleinere ruimtes.
 • De onderhoudsvrije batterij is dankzij de interne 220-voltlader eenvoudig oplaadbaar.
 • De ESA121 wordt aangedreven door een onderhoudsvrije batterij met een geïntegreerde lader
 • Een meeloopstapelaar is minder geschikt voor intensief en zwaarder gebruik gedurende de hele dag (denk hierbij aan ploegendiensten).

 

Uitgebreide omschrijving

De ESA121, de opvolger van de succesvolle ES12-12ES, is een kostenefficiënte en duurzame elektrische meeloopstapelaar. Met deze stapelaar kunt u moeiteloos uw goederen intern verplaatsen, waarbij zowel het rijden als het heffen elektrisch wordt uitgevoerd. Deze stapelaar is ideaal voor het dagelijks plaatsen van (euro)pallets in stellingen, zelfs in beperkte ruimtes, en is geschikt voor langdurig gebruik gedurende meerdere uren per dag. Met een maximaal hefvermogen van 1200 kg en de mogelijkheid om een hoogte van 4100 mm te bereiken (afhankelijk van de mastkeuze), biedt de ESA121 optimale prestaties.

Een handige eigenschap is de onderhoudsvrije batterij, die eenvoudig op te laden is bij iedere 220-voltaansluiting. Hierdoor is de stapelaar snel weer operationeel en klaar voor gebruik. De ESA121 is een betrouwbare keuze voor efficiënt intern transport, met aandacht voor zowel prestaties als gebruiksgemak.

Let op: zoekt u juist een stapelaar voor intensief en zwaarder gebruik gedurende de hele dag? Kijk dan eens bij onze industriële stapelaars, zoals de EP ES12-12WAi , EP ES12-12WA en de WSA161 (1.600 kg).

 

Lees meer…

 

Gebruik

De ESA121 is bijzonder gebruiksvriendelijk. Deze elektrische stapelaar is eenvoudig en veilig te bedienen, ook als u nog niet eerder met stapelaars heeft gewerkt. U heeft de mogelijkheid om een certificaat te behalen, waarbij u in korte tijd leert de stapelaar goed en veilig te bedienen (zie tab algemene veiligheid voor meer informatie).

 

Veiligheid

De veiligheid wordt mede gewaarborgd door het CE-keurmerk. Daarnaast is de stapelaar uitgerust met een noodstop en is de bedieningsarm links gepositioneerd, waardoor u goed zicht heeft bij het manoeuvreren. De elektromagnetische rem zorgt ervoor dat de wagen op de gewenste plek blijft staan.

 

Prestaties en onderhoud

Door de compacte bouw en de standaardvorkafmetingen (1150 x 570 mm) is deze machine breed inzetbaar. De polyurethane wielen (dubbele vorkwielen) zijn duurzaam en hebben een anti-slipwerking. De ESA121 beschikt over een tweedelige mast en is dan ook leverbaar in diverse hefhoogten (zie beschikbare hefhoogten bovenaan de pagina voor meer details).

De stapelaar dankt zijn kracht aan de CURTIS DC-rijregeling, de 0,65 kW-rijmotor, de 2,2 kW-hefmotor en de onderhoudsvrije 24V/105Ah AGM-batterij. Dankzij de ingebouwde 220-voltlader is de batterij altijd en overal eenvoudig op te laden bij iedere 220-voltaansluiting.

 

Extra informatie

Voor u besluit de ESA121 aan te schaffen, neem alstublieft de volgende punten in overweging:

– De stapelaar is ontworpen om binnen te gebruiken.
– De poten van de stapelaar staan dicht bij de grond (23 mm), waardoor rijden over drempels en ongelijke ondergronden af te raden is.
– Wanneer u met de stapelaar een pallet oppakt en in een stelling wil wegzetten, reken dan 150 mm boven de hoogte van de ligger, zodat u zeker weet dat de pallet over de ligger in de stelling geplaatst kan worden; zo kunt u bepalen welke masthoogte u nodig heeft.

 

Maatwerk

Bent u op zoek naar een stapelaar met langere vorken, bijvoorbeeld om pallets met zonnepanelen mee te verplaatsen? Of heeft u een andere afwijkende palletmaat? De ESA121 is ook te bestellen met verlengde vorken en poten, waarmee u ook grotere / langere ladingen veilig en stabiel kunt verplaatsen.

Voor deze en andere maatwerkvragen, neem gerust contact op voor persoonlijk advies. Voor alle maatwerkopties geldt een meerprijs en soms ook een langere levertijd.

 

Garantie- en leveringsservice

Wij willen graag dat u optimaal plezier beleeft aan de ESA121! Daarom ontvangt u van ons standaard een garantie van 12 maanden op alle onderdelen.

Dit is een pre-order. Heeft u vragen over wanneer de stapelaar beschikbaar komt? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail naar info@tramag.nl

 

Productvideo

 

Contact

Voor meer informatie over ESA121 of voor andere vragen: neem gerust contact met ons op via info@tramag.nl of via +31 (0)172 – 424 220, iedere werkdag bereikbaar tussen 8.00 uur en 17.00 uur. En natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom. Wij helpen u graag het product te vinden dat het best bij u past!

Extra informatie

Gewicht 700 kg
Afmetingen 1760 × 826 × 1995 mm
Hefvermogen

Hefmast

Hefhoogte

, , , , ,

Minimale doorrijhoogte, mast laag

, , , , ,

Maximale doorrijhoogte, mast hoog

, , , , ,

Vorklengte

Vorkbreedte

Draaicirkel

Stuurwiel materiaal

Lastwiel materiaal

Lastwiel uitvoering

Aandrijving

Accu

,

Lader

Rijregeling

Rijmotor

Hefmotor

Rijsnelheid (belast / onbelast)

Helling (belast / onbelast)

Download productspecificaties

Uitleg

Hieronder staan de mogelijke leaseperiodes voor dit product. Voor een vrijblijvende aanvraag dient u het gehele formulier in te vullen en de gewenste periode te selecteren. Het betreft een financiële lease; dit houdt in dat u na betaling van de laatste termijn (en een slotsom van in totaal € 100 aan administratiekosten en juridische overdracht), en alle voorgaande termijnen, automatisch ook juridisch eigenaar wordt van het object. Economisch eigenaar bent u al sinds de betaling van de eerste termijn.

Voordat je een aanvraag kunt doen voor leasen, moet je eerst het product samenstellen. Dit doe je bovenaan de pagina.

Leaseplan termijnen

Uw gegevens

Offerte aanvragen

Persoonsgegevens(Vereist)
Adres(Vereist)
Privacy policy(Vereist)