ES12-12WA duurzame elektrische stapelaar, 1200 kg, 4500mm

7.245,00 Inclusief btw: 8.766,45

  • 1200 kg hefvermogen
  • AGM accu
  • Hefhoogte 4,5 m
  • Gratis verzonden

Beschrijving

EP ES12-12WA ⚫ hefvermogen 1200 kg ⚫ hefhoogte 2700 – 5000 mm ⚫ elektrische meeloopstapelaar ⚫ vorken 1150 x 550 mm ⚫ 24V/210Ah

 

ONZE FAVORIETE ELEKTRISCHE STAPELAAR!
Plus- en minpunten EP ES12-12WA
  •  Deze robuuste elektrische meeloopstapelaar is uitermate geschikt voor zwaar en intensief gebruik, zoals bij ploegendiensten.
  • Zowel rijden als heffen is elektrisch.
  • Dankzij de krachtige rijregeling en batterij kan deze krachtpatser de hele dag door gebruikt worden zonder tussentijds op te laden.
  • Bij deze stapelaar kan gekozen worden uit diverse masten en hefhoogten.
  •  Voor een optimale levensduur van de tractiebatterij moet deze regelmatig bijgevuld worden met gedemineraliseerd water.
  • Een industriële stapelaar valt in een hogere prijsklasse dan een instapmodel voor lichter gebruik.

 

Uitgebreide omschrijving

De EP ES12-12WA is een krachtige en duurzame elektrische meeloopstapelaar waarmee u eenvoudig uw goederen intern kunt verplaatsen. Zowel rijden als heffen is elektrisch. Bij uitstek geschikt om de hele dag door (euro)pallets in stellingen te plaatsen. Het maximale hefvermogen is 1200 kg, de hoogst verkrijgbare hefhoogte is 5000 mm (afhankelijk van de mastkeuze). Handig: de krachtige tractiebatterij gaat de hele dag mee en is eenvoudig oplaadbaar!

Let op: zoekt u juist een stapelaar voor lichter gebruik voor enkele uren per dag? Kijk dan eens bij onze instapmodelstapelaars, zoals de EP ES12-12ES.

Bekijk ook de opvolger van de ES12-12WA: de ES12-12WAi.

Download specificatieblad

 

Lees meer…

 

Gebruik

De EP ES12-12WA is bijzonder gebruiksvriendelijk. Deze robuuste stapelaar is eenvoudig en veilig te bedienen, ook als u nog niet eerder met stapelaars heeft gewerkt. U heeft de mogelijkheid om een certificaat te behalen, waarbij u in korte tijd leert de stapelaar goed en veilig te bedienen (zie tab algemene veiligheid voor meer informatie).

 

Veiligheid

De veiligheid wordt mede gewaarborgd door het CE-keurmerk. Daarnaast is de stapelaar uitgerust met een noodstop en is de bedieningsarm links gepositioneerd, waardoor u goed zicht heeft bij het manoeuvreren. De elektromagnetische rem zorgt ervoor dat de machine op de gewenste plek blijft staan.

 

Prestaties en onderhoud

Door de efficiënte bouw en de standaardvorkafmetingen (1150 x 550 mm) is de EP ES12-12WA breed inzetbaar. De polyurethane wielen (dubbele vorkwielen) zijn duurzaam en hebben een anti-slipwerking. De stapelaar beschikt, naar keuze, over een tweedelige of driedelige mast en is dan ook leverbaar in diverse hefhoogten (zie beschikbare hefhoogten bovenaan de pagina voor meer details).

De stapelaar dankt zijn kracht aan de zuinige AC-rijregeling, de 1,1 kW-rijmotor, de 2,2 kW-hefmotor en de 24V/210Ah-tractiebatterij. De tractiebatterij heeft een lange levensduur wanneer deze regelmatig bijgevuld wordt met gedemineraliseerd water; dankzij de externe lader is opladen eenvoudig.

 

Extra informatie

Voor u besluit de EP ES12-12WA aan te schaffen, neem alstublieft de volgende punten in overweging:
– de stapelaar is ontworpen om binnen te gebruiken.
– de poten van de stapelaar staan dicht bij de grond (28 mm), waardoor rijden over drempels en ongelijke ondergronden af te raden is.
– wanneer u met de stapelaar een pallet oppakt en in een stelling wil wegzetten, reken dan 150 mm boven de hoogte van de ligger, zodat u zeker weet dat de pallet over de ligger in de stelling geplaatst kan worden; zo kunt u bepalen welke masthoogte u nodig heeft.

 

Garantie- en leveringsservice

Wij willen graag dat u optimaal plezier beleeft aan de EP ES12-12WA! Daarom ontvangt u van ons standaard een garantie van 12 maanden op alle onderdelen.

Bel ons voor de exacte levertijd.

 

Contact

Voor meer informatie over de EP ES12-12WA of voor andere vragen: neem gerust contact met ons op via info@tramag.nl of via +31 (0)172 – 424 220, iedere werkdag bereikbaar tussen 8.00 uur en 17.00 uur. Wij helpen u graag het product te vinden dat het best bij u past!

Extra informatie

Gewicht 950 kg
Hefvermogen

Accu

Type Mast

Hefmast

Hefhoogte

Minimale doorrijhoogte, mast laag

Rijregeling

Rijmotor

Maximale doorrijhoogte, mast hoog

Vorkafmetingen (l x b)

Hefmotor

Draaicirkel

Rijsnelheid (belast / onbelast)

Wielen

Kleur

Download productspecificaties

Uitleg

Hieronder staan de mogelijke leaseperiodes voor dit product. Voor een vrijblijvende aanvraag dient u het gehele formulier in te vullen en de gewenste periode te selecteren. Het betreft een financiële lease; dit houdt in dat u na betaling van de laatste termijn (en een slotsom van in totaal € 100 aan administratiekosten en juridische overdracht), en alle voorgaande termijnen, automatisch ook juridisch eigenaar wordt van het object. Economisch eigenaar bent u al sinds de betaling van de eerste termijn.

Voordat je een aanvraag kunt doen voor leasen, moet je eerst het product samenstellen. Dit doe je bovenaan de pagina.

Leaseplan termijnen

Uw gegevens

Offerte aanvragen

Persoonsgegevens(Vereist)
Adres(Vereist)
Privacy policy(Vereist)