Elektrische stapelaar ES10-10MM, 1000 kg, vanaf 1600 mm

Niet op voorraad Elektrische stapelaar ES10-10MM, 1000 kg, vanaf 1600 mm

EP ES10-10MM ⚫ hefvermogen 1000 kg ⚫ hefhoogte 1600 - 1955 mm ⚫ elektrische meeloopstapelaar ⚫ vorken 1150 x 550 mm ⚫ 24V/85Ah-batterij

COMPACTE ELEKTRISCHE STAPELAAR!
 

SPECIFICATIESBESCHIKBARE 
EP ES10-10MM HEFHOOGTEN EP ES10-10MM
- hefvermogen 1000 kg- 1600 mm
- doorrijhoogte 1940 - 2290 mm- 1955 mm
- vorkafmetingen 1150 x 550 mm
- draaicirkel 1295 mm
- gewicht 462 kg (incl. batterij)
- batterij 24V/85Ah 

PLUS- EN MINPUNTEN EP ES10-10MM

 Dit instapmodel elektrische meeloopstapelaar is voordelig in aanschaf.
 Zowel rijden als heffen is elektrisch.
 Deze meeloopstapelaar is bij uitstek geschikt om meerdere uren per dag (euro)pallets in stellingen te plaatsen.
 Door de compacte bouw en kleine draaicirkel is de stapelaar prima te gebruiken in kleinere ruimtes.
 Dankzij de lage doorrijhoogte, ook bij heffen, rijdt de stapelaar makkelijk onder veel deurposten en plafonds door.
 De onderhoudsvrije batterij is dankzij de interne 220-voltlader eenvoudig oplaadbaar.
 Uit voorraad leverbaar*: op werkdagen vóór 14.00 uur besteld en betaald, dezelfde dag verzonden (*afhankelijk van de mastkeuze).
 Een meeloopstapelaar is minder geschikt voor intensief en zwaarder gebruik gedurende de hele dag (denk aan ploegendiensten).
 De mastkeuze is beperkt.

UITGEBREIDE OMSCHRIJVING

De ES10-10MM is een voordelige en duurzame elektrische meeloopstapelaar waarmee u eenvoudig uw goederen intern kunt verplaatsen. Zowel rijden als heffen is elektrisch. Bij uitstek geschikt om meerdere uren per dag (euro)pallets in stellingen te plaatsen, ook bij lagere doorgangen. Het maximale hefvermogen is 1000 kg, de hoogst verkrijgbare hefhoogte is 1955 mm (afhankelijk van de mastkeuze). Ideaal: de onderhoudsvrije batterij is eenvoudig op te laden bij een 220-voltaansluiting!

Let op: zoekt u een stapelaar met een hogere hefhoogte? Kijk dan eens bij ons meestverkochte instapmodel, de EP ES12-12ES.

Download specificatieblad

 

 
[Lees meer...]
GEBRUIK

De ES10-10MM is bijzonder gebruiksvriendelijk. Deze stoere stapelaar is eenvoudig en veilig te bedienen, ook als u nog niet eerder met stapelaars heeft gewerkt. U heeft de mogelijkheid om een certificaat te behalen, waarbij u in korte tijd leert de stapelaar goed en veilig te bedienen (zie tab ALGEMENE VEILIGHEID voor meer informatie).

VEILIGHEID

De veiligheid wordt mede gewaarborgd door het CE-keurmerk. Daarnaast is de stapelaar uitgerust met een noodstop en is de bedieningsarm links gepositioneerd, waardoor u goed zicht heeft bij het manoeuvreren. De elektromagnetische rem zorgt ervoor dat de wagen op de gewenste plek blijft staan.

PRESTATIES EN ONDERHOUD

Door de compacte bouw en de standaardvorkafmetingen (1150 x 550 mm) is deze machine breed inzetbaar. De polyurethane wielen (dubbele vorkwielen) zijn duurzaam en hebben een anti-slipwerking. De ES10-10MM beschikt over een enkelvoudige mast, waardoor de doorrijhoogte beperkt blijft, ook bij heffen. Deze stapelaar is leverbaar in twee hefhoogten (zie BESCHIKBARE HEFHOOGTEN bovenaan de pagina voor meer details).

De stapelaar dankt zijn kracht aan de CURTIS DC-rijregeling, de 0,65 kW-rijmotor, de 2,2 kW-hefmotor en de onderhoudsvrije 24V/85Ah AGM-batterij. Dankzij de ingebouwde 220-voltlader is de batterij eenvoudig op te laden bij een 220-voltaansluiting.

EXTRA INFORMATIE

Voor u besluit de ES10-10MM aan te schaffen, neem alstublieft de volgende punten in overweging:

- de stapelaar is ontworpen om binnen te gebruiken.
- de poten van de stapelaar staan dicht bij de grond (30 mm), waardoor rijden over drempels en ongelijke ondergronden af te raden is.
- wanneer u met de stapelaar een pallet oppakt en in een stelling wil wegzetten, reken dan 150 mm boven de hoogte van de ligger, zodat u zeker weet dat de pallet over de ligger in de stelling geplaatst kan worden; zo kunt u bepalen welke masthoogte u nodig heeft.

GARANTIE- EN LEVERINGSSERVICE

Wij willen graag dat u optimaal plezier beleeft aan de ES10-10MM! Daarom ontvangt u van ons standaard een garantie van 12 maanden op alle onderdelen.

Uit voorraad leverbaar*: op werkdagen vóór 14.00 uur besteld en betaald, dezelfde dag verzonden (*afhankelijk van de mastkeuze).

CONTACT

Voor meer informatie over ES10-10MM of voor andere vragen: neem gerust contact met ons op via info@tramag.nl of via +31 (0)172 - 424 220, iedere werkdag bereikbaar tussen 8.00 uur en 17.00 uur. Wij helpen u graag het product te vinden dat het best bij u past!

Uitleg

Hieronder staan de mogelijke leaseperiodes voor dit product. Voor een vrijblijvende aanvraag dient u het gehele formulier in te vullen en de gewenste periode te selecteren. Het betreft een financiële lease; dit houdt in dat u na betaling van de laatste termijn (en een slotsom van in totaal €100 aan administratiekosten en juridische overdracht) , en alle voorgaande termijnen, automatisch ook juridisch eigenaar wordt van het object. Economisch eigenaar bent u al sinds de betaling van de eerste termijn.

Leaseplan termijnen

TermijnenBetaalLaatste termijn
24Per maand achteraf: € 148,02€ 0,00
36Per maand achteraf: € 103,69€ 0,00
48Per maand achteraf: € 81,65€ 0,00
60Per maand achteraf: € 68,51€ 0,00

Uw gegevens

* Bedrijfsnaam:
* Voornaam:
* Naam:
* Postcode:
* Plaats:
* Email:
* Email nogmaals:
* Telefoon:
* KvK nr.:
* BTW nr.:
Commentaar:
Ik heb de Voorwaarden gelezen en ga hiermee akkoord Verstuur aanvraag
Algemene specificaties
Hefvermogen1000 kg
Beschikbare hefhoogte1600 / 1955 mm
MastsoortMono
Minimale doorrijhoogte, mast laag1940 / 2290 mm
Maximale doorrijhoogte, mast hoog1955 / 2305 mm
Afmetingen (l x b)1615 x 800 mm
Vorkafmetingen (l x b)1150 x 550 mm
Draaicirkel1295 mm
Gewicht462 kg (incl. batterij)
WielenPolyurethaan
KleurRAL2002 (rood) / RAL9005 (zwart)
Elektrische specificaties
Batterij24V / 85Ah
LaderIngebouwd 220 volt
RijregelingDC
Rijmotor0,65 kW
Hefmotor2,2 kW
Rijsnelheid (belast / onbelast)3,5 / 4 km/u

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

U wilt dit product natuurlijk veilig en verantwoord kunnen gebruiken. Daarom is het volgende voor u prettig om te weten:

CE-KEURMERK

Onze producten dragen het CE-keurmerk. Dat betekent dat ze voldoen aan de Europese regelgeving op het gebied van productveiligheid, waardoor u weet: dit product is uitgebreid en onder uiteenlopende omstandigheden getest op normaal gebruik, waarbij de resultaten aantonen dat de veiligheid van de gebruiker niet in gevaar kwam. Met andere woorden: een CE-keurmerk waarborgt de veiligheid!

ONDERHOUD EN KEURINGEN

Wij willen natuurlijk dat u optimaal en zo lang mogelijk plezier heeft van uw aankoop! Om producten voor intern transport in topconditie te houden, is het belangrijk (en wettelijk verplicht) dat er jaarlijks onderhoud en keuringen worden verricht.

De mate en frequentie van regulier onderhoud verschillen per product en worden door u, als producteigenaar, naar wens ingepland en uitgevoerd. Factoren die hierop van invloed zijn, zijn zaken als specifieke werkomstandigheden, hoe vaak het product gebruik wordt, hoe zwaar de gemiddelde belasting is, et cetera. Naast het reguliere onderhoud kunnen op een vast moment in het jaar veiligheidskeuringen worden uitgevoerd door een erkend en gecertificeerd keuringsbedrijf.

Veiligheid staat voorop, daarom denken wij ook hierin graag met u mee: wij kunnen zowel onderhoud als keuringen voor uw verzorgen, dankzij onze samenwerking met een gerennomeerd heftruckbedrijf.

ZELF CERTIFICAAT BEHALEN

Heeft u nog niet eerder met dit interne transportmiddel gewerkt? Of wilt u gewoon zeker weten dat u en uw medewerkers er veilig mee kunnen werken? Volg dan een van de korte cursussen, specifiek gericht op dit type transportmiddel, waarbij u leert het apparaat zo verantwoord en efficiënt mogelijk te gebruiken. Een dergelijke cursus duurt gemiddeld één dagdeel, vereist geen specifieke vooropleiding en wordt afgesloten met een certificaat.

CONTACT

Wilt u meer informatie of heeft u een andere vraag over veilig werken met intern tranport? Neem gerust contact met ons op via info@tramag.nl of via +31 (0)172 - 42 42 20, iedere werkdag bereikbaar tussen 8.00 uur en 17.00 uur. Wij helpen u graag uw product optimaal te kunnen gebruiken!

  • Merk: EP
  • Model: ES10-10MM
  • € 3.195,00
  • incl. BTW: € 3.865,95

  • Te leasen vanaf € 68,51 bij een looptijd van 60 maanden.

Beschikbare opties:

Tags: elektrisch verrijdbare en heffende stapelaar, cap1000kg, es10-10mm, ep, stapelaars, tot en met 1200 kg

Groot assortiment

Zodat wij altijd aan uw wensen kunnen voldoen. Zoekt u iets specifieks? Neem dan contact met ons op.

Technische Ondersteuning

Ons team staat dagelijks voor u klaar voor advies op maat.

Maatwerk Mogelijk

Zeer specifieke wensen & eisen, bij ons geen enkel probleem!

Betaal niet langer teveel!

Door slim inkopen en een goede prijs/kwaliteit verhouding betaalt u bij ons een eerlijke prijs.

Onze Webshopprijzen

De webshopprijzen van onze producten worden altijd excl. BTW (boven) en incl. BTW (onder) weergegeven. Hier komen nog verzendkosten bij.

Loading...