Elektrische stapelaar ES10-10MM, 1000 kg, vanaf 1600 mm

in overleg (op bestelling) Elektrische stapelaar ES10-10MM, 1000 kg, vanaf 1600 mm

Instapmodel ⚫ Meeloopstapelaar ⚫ Monomast ⚫ 24V/85Ah AGM batterij ⚫ 1000 kg ⚫ 1605-1955 mm ⚫ 550x1150 mm ⚫


Net als onze ES10-10ES stapelaar, is de ES10-10MM een instapmodel meeloopstapelaar die volledig (zowel rijden als heffen) elektrisch is aangedreven. Vergelijkbare modellen, maar toch één groot verschil. De ES10-10MM heeft een mono (eendelige) mast met een maximale hefhoogte van 1955 mm. Doordat de mast eendelig is, blijft de doorrijhoogte bij het heffen van de lepels beperkt. Dit levert aanzienlijke voordelen in het gebruik op.

De ES10-10MM stapelaar is voordelig, duurzaam en gebruiksvriendelijk tegelijkertijd. Met dit type stapelaar kunt u zelfstandig in uw magazijn en/of werkplaats aan de slag met het verplaatsen van pallets. Ook indien u geen enkele ervaring met werken met stapelaars heeft, kunt u met het hebben van een certificaat met deze stapelaar gemakkelijk uit de voeten.

Wanneer u dagelijks veel tijd kwijt bent met het handmatig verplaatsen van uw pallets en heeft u voor een zware elektrische stapelaar/vorkheftruck geen budget en/of ruimte, dan is de ES10-10MM een meer dan goed alternatief tot een maximale hefhoogte van 1955 mm! DeES10-10MM is gemakkelijk te bedienen, veilig en CE goedgekeurd. Een aanwinst voor de Europese markt! Zorg ervoor dat u hier ook van kunt profiteren!

Plus- en minpunten
+ Voordelig in aanschaf
+ Altijd en overal op te laden met behulp van een interne 220 volt lader
+ Batterij onderhoudsvrij
+ Compact gebouwd
- Beperkte keuze mast
- Maximale hefhoogte 1955 mm
- Minder geschikt voor fulltime inzet

Over de ES10-10MM elektrische stapelaar

De ES10-10MM is een elektrisch aangedreven meeloopstapelaar die u als volwaardig intern transport product kunt inzetten voor het transport van onder andere goederen op (euro) pallets met een maximaal gewicht van 1000 kg. De stapelaar is eenvoudig aan en uit te zetten, op te laden en te bedienen. De bedieningsarm van stapelaar is aan de linkerkant gepositioneerd. Dit draagt bij tot een goed zicht en daarmee aan de veiligheid van uw omgeving en dat van u. Ook is de disselkop van de stapelaar voorzien van een noodstop, om ervoor te zorgen dat u bij normaal gebruik nooit tussen een muur en de stapelaar kan belanden. De compacte bouw van de ES10-10MM, maakt deze stapelaar bovendien geschikt voor kleinere ruimtes. 


De stapelaar heeft standaard vorkafmetingen (550x1150 mm), waardoor deze machine wijd inzetbaar is. De polyurethane wielen (dubbele vorkwielen) zijn duurzaam, hebben een dempend vermogen en een anti-slipwerking. De ES10-10MM beschikt over een duplo (tweedelig) mast en is te leveren met de volgende hefhoogten:

- 1605 mm
- 1955 mm

De stapelaar dankt zijn kracht aan een CURTIS DC rijregeling en een 24V/85Ah AGM batterij. AGM batterijen zijn onderhoudsvrij en hoeven niet bijgevuld te worden met gedemineraliseerd water. De ingebouwde 220 volt lader zorgt ervoor dat u de elektrische stapelaar altijd en overal eenvoudig kunt opladen.

U ontvangt een standaard garantie van 12 maanden op alle onderdelen. 

Download specificatieblad

Instapmodel meeloopstapelaar toepassingen 

De ES10-10MM is een eenvoudig in gebruik te nemen meeloopstapelaar voor licht en algemeen gebruik met een maximaal hefvermogen van 1000 kg. Deze stapelaar is geschikt om meerdere malen per dag in te zetten om uw (euro) pallets op te pakken en in stellingen te plaatsen. Hiermee is het een goed alternatief voor een manuele stapelaar of een zwaardere industriële meeloopstapelaar. De ES10-10MM elektrische stapelaar is voordelig, duurzaam en gebruiksvriendelijk. Gegarandeerd een aanwinst voor uw intern transport materieel!


Nu ook aan te schaffen op basis van financial lease! Kijk voor meer informatie onder de leasetab van dit product over wat voor ú de mogelijkheden zijn!

Basisspecificaties

- Hefvermogen 1000 kg
- Hefhoogte 1605/1955 mm
- Doorrijhoogte 1940/2290 mm
- Vorklengte 1150 mm
- Vorkbreedte 550 mm
- Gewicht 462 kg (incl. batterij)
- AGM batterij 24V/85Ah
- Draaicirkel 1295 mm
- Afmetingen 1615x800 mm
- Wielen Polyurethaan
- Kleur RAL2002 (rood) en RAL9005 (zwart)

Indien op voorraad en vóór 15:00 uur besteld, binnen 4 a 5 werkdagen geleverd!

Wanneer u er zelf niet uitkomt of gewoon iets wilt vragen, neem dan vrijblijvend telefonisch contact met ons op. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:00 uur tot en met 17:00 uur en staan graag voor u klaar! Bel +31 (0)172 - 42 42 20!

 

Uitleg

Hieronder staan de mogelijke leaseperiodes voor dit product. Voor een vrijblijvende aanvraag dient u het gehele formulier in te vullen en de gewenste periode te selecteren. Het betreft een financiële lease; dit houdt in dat u na betaling van de laatste termijn (en een slotsom van in totaal €100 aan administratiekosten en juridische overdracht) , en alle voorgaande termijnen, automatisch ook juridisch eigenaar wordt van het object. Economisch eigenaar bent u al sinds de betaling van de eerste termijn.

Leaseplan termijnen

TermijnenBetaalLaatste termijn
24Per maand achteraf: € 130,27€ 0,00
36Per maand achteraf: € 90,05€ 0,00
48Per maand achteraf: € 70,00€ 0,00
60Per maand achteraf: € 58,01€ 0,00

Uw gegevens

* Bedrijfsnaam:
* Voornaam:
* Naam:
* Postcode:
* Plaats:
* Email:
* Email nogmaals:
* Telefoon:
* KvK nr.:
* BTW nr.:
Commentaar:
Ik heb de Voorwaarden gelezen en ga hiermee akkoord Verstuur aanvraag
Algemene specificaties
Hefvermogen1000 kg
Beschikbare hefhoogte1605-1955 mm
Doorrijhoogte1940-2290 mm
MastsoortMono
Lengte over vorken1150 mm
Breedte over vorken550 mm
Breedte800 mm
WielenPolyurethaan
Lengte1615 mm
Elektrische specificaties
Batterij24V / 85Ah
LaderIngebouwd 220 volt

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

U wilt dit product natuurlijk veilig en verantwoord kunnen gebruiken. Daarom is het volgende voor u prettig om te weten:

CE-KEURMERK

Onze producten dragen het CE-keurmerk. Dat betekent dat ze voldoen aan de Europese regelgeving op het gebied van productveiligheid, waardoor u weet: dit product is uitgebreid en onder uiteenlopende omstandigheden getest op normaal gebruik, waarbij de resultaten aantonen dat de veiligheid van de gebruiker niet in gevaar kwam. Met andere woorden: een CE-keurmerk waarborgt de veiligheid!

ONDERHOUD EN KEURINGEN

Wij willen natuurlijk dat u optimaal en zo lang mogelijk plezier heeft van uw aankoop! Om producten voor intern transport in topconditie te houden, is het belangrijk (en wettelijk verplicht) dat er jaarlijks onderhoud en keuringen worden verricht.

De mate en frequentie van regulier onderhoud verschillen per product en worden door u, als producteigenaar, naar wens ingepland en uitgevoerd. Factoren die hierop van invloed zijn, zijn zaken als specifieke werkomstandigheden, hoe vaak het product gebruik wordt, hoe zwaar de gemiddelde belasting is, et cetera. Naast het reguliere onderhoud kunnen op een vast moment in het jaar veiligheidskeuringen worden uitgevoerd door een erkend en gecertificeerd keuringsbedrijf.

Veiligheid staat voorop, daarom denken wij ook hierin graag met u mee: wij kunnen zowel onderhoud als keuringen voor uw verzorgen, dankzij onze samenwerking met een gerennomeerd heftruckbedrijf.

ZELF CERTIFICAAT BEHALEN

Heeft u nog niet eerder met dit interne transportmiddel gewerkt? Of wilt u gewoon zeker weten dat u en uw medewerkers er veilig mee kunnen werken? Volg dan een van de korte cursussen, specifiek gericht op dit type transportmiddel, waarbij u leert het apparaat zo verantwoord en efficiënt mogelijk te gebruiken. Een dergelijke cursus duurt gemiddeld één dagdeel, vereist geen specifieke vooropleiding en wordt afgesloten met een certificaat.

CONTACT

Wilt u meer informatie of heeft u een andere vraag over veilig werken met intern tranport? Neem gerust contact met ons op via info@tramag.nl of via +31 (0)172 - 42 42 20, iedere werkdag bereikbaar tussen 8.00 uur en 17.00 uur. Wij helpen u graag uw product optimaal te kunnen gebruiken!

  • Merk: EP
  • Model: ES10-10MM
  • € 2.895,00
  • incl. BTW: € 3.502,95

  • Te leasen vanaf € 58,01 bij een looptijd van 60 maanden.

Beschikbare opties:

Tags: elektrisch verrijdbare en heffende stapelaar, cap1000kg, es10-10mm, ep, stapelaars, tot en met 1200 kg

Groot assortiment

Zodat wij altijd aan uw wensen kunnen voldoen. Zoekt u iets specifieks? Neem dan contact met ons op.

Technische Ondersteuning

Ons team staat dagelijks voor u klaar voor advies op maat.

Maatwerk Mogelijk

Zeer specifieke wensen & eisen, bij ons geen enkel probleem!

Betaal niet langer teveel!

Door slim inkopen en een goede prijs/kwaliteit verhouding betaalt u bij ons een eerlijke prijs.

Onze Webshopprijzen

De webshopprijzen van onze producten worden altijd excl. BTW (boven) en incl. BTW (onder) weergegeven. Hier komen nog verzendkosten bij.