ES12-12MM elektrische monomast stapelaar, 1200 kg, vanaf 1600 mm

Vanaf 3.295,00

 • 1200 kg hefvermogen
 • AGM accu
 • Hefhoogte: 1,6-1,9 m
 • Gratis verzonden

Beschrijving

EP ES12-12MM ◾ hefvermogen 1200 kg ◾ hefhoogte 1600 – 1955 mm ◾ elektrische meeloopstapelaar ◾ vorken 1150 x 550 mm ◾ 24V/85Ah-batterij

 

COMPACTE ELEKTRISCHE STAPELAAR!

 

Plus- en minpunten EP ES12-12MM
 • Dit instapmodel elektrische meeloopstapelaar is voordelig in aanschaf.
 • Zowel rijden als heffen is elektrisch.
 • Deze meeloopstapelaar is bij uitstek geschikt om meerdere uren per dag (euro)pallets in stellingen te plaatsen.
 • Door de compacte bouw en kleine draaicirkel is de stapelaar prima te gebruiken in kleinere ruimtes.
 • Dankzij de lage doorrijhoogte, ook bij heffen, rijdt de stapelaar makkelijk onder veel deurposten en plafonds door.
 • De onderhoudsvrije batterij is dankzij de interne 220-voltlader eenvoudig oplaadbaar.
 • Een meeloopstapelaar is minder geschikt voor intensief en zwaarder gebruik gedurende de hele dag (denk aan ploegendiensten).
 • De mastkeuze is beperkt.

 

Uitgebreide omschrijving

De ES12-12MM is een voordelige en duurzame elektrische meeloopstapelaar waarmee u eenvoudig uw goederen intern kunt verplaatsen. Zowel rijden als heffen is elektrisch. Bij uitstek geschikt om meerdere uren per dag (euro)pallets in stellingen te plaatsen, ook bij lagere doorgangen. Het maximale hefvermogen is 1200 kg, de hoogst verkrijgbare hefhoogte is 1955 mm (afhankelijk van de mastkeuze). Ideaal: de onderhoudsvrije batterij is eenvoudig op te laden bij een 220-voltaansluiting!

Let op: zoekt u een stapelaar met een hogere hefhoogte? Kijk dan eens bij ons meestverkochte instapmodel, de EP ES12-12ES.

Lees meer…

Gebruik

De ES12-12MM is bijzonder gebruiksvriendelijk. Deze stoere stapelaar is eenvoudig en veilig te bedienen, ook als u nog niet eerder met stapelaars heeft gewerkt. U heeft de mogelijkheid om een certificaat te behalen, waarbij u in korte tijd leert de stapelaar goed en veilig te bedienen (zie tab ALGEMENE VEILIGHEID voor meer informatie).

 

Veiligheid

De veiligheid wordt mede gewaarborgd door het CE-keurmerk. Daarnaast is de stapelaar uitgerust met een noodstop en is de bedieningsarm links gepositioneerd, waardoor u goed zicht heeft bij het manoeuvreren. De elektromagnetische rem zorgt ervoor dat de wagen op de gewenste plek blijft staan.

 

Prestaties en onderhoud

Door de compacte bouw en de standaardvorkafmetingen (1150 x 550 mm) is deze machine breed inzetbaar. De polyurethane wielen (dubbele vorkwielen) zijn duurzaam en hebben een anti-slipwerking. De ES12-12MM beschikt over een enkelvoudige mast, waardoor de doorrijhoogte beperkt blijft, ook bij heffen. Deze stapelaar is leverbaar in twee hefhoogten (zie BESCHIKBARE HEFHOOGTEN bovenaan de pagina voor meer details).

De stapelaar dankt zijn kracht aan de CURTIS DC-rijregeling, de 0,65 kW-rijmotor, de 2,2 kW-hefmotor en de onderhoudsvrije 24V/85Ah AGM-batterij. Dankzij de ingebouwde 220-voltlader is de batterij eenvoudig op te laden bij een 220-voltaansluiting.

 

Extra informatie

Voor u besluit de ES12-12MM aan te schaffen, neem alstublieft de volgende punten in overweging:

– de stapelaar is ontworpen om binnen te gebruiken.
– de poten van de stapelaar staan dicht bij de grond (30 mm), waardoor rijden over drempels en ongelijke ondergronden af te raden is.
– wanneer u met de stapelaar een pallet oppakt en in een stelling wil wegzetten, reken dan 150 mm boven de hoogte van de ligger, zodat u zeker weet dat de pallet over de ligger in de stelling geplaatst kan worden; zo kunt u bepalen welke masthoogte u nodig heeft.

 

Garantie- en leveringsservice 

Wij willen graag dat u optimaal plezier beleeft aan de ES12-12MM! Daarom ontvangt u van ons standaard een garantie van 12 maanden op alle onderdelen.

Bel voor de actuele levertijd.

 

CONTACT

Voor meer informatie over ES12-12MM of voor andere vragen: neem gerust contact met ons op via info@tramag.nl of via +31 (0)172 – 424 220, iedere werkdag bereikbaar tussen 8.00 uur en 17.00 uur. Wij helpen u graag het product te vinden dat het best bij u past!

Extra informatie

Gewicht 462 kg
Afmetingen 1615 × 800 × 1940 mm
Hefvermogen

Accu

Type Mast

,

Hefhoogte

,

Rijregeling

Hefmast

Minimale doorrijhoogte, mast laag

Rijmotor

Maximale doorrijhoogte, mast hoog

Afmetingen (l x b)

Vorkafmetingen (l x b)

Hefmotor

Draaicirkel

Rijsnelheid (belast / onbelast)

Wielen

Kleur

Download productspecificaties

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Uitleg

Hieronder staan de mogelijke leaseperiodes voor dit product. Voor een vrijblijvende aanvraag dient u het gehele formulier in te vullen en de gewenste periode te selecteren. Het betreft een financiële lease; dit houdt in dat u na betaling van de laatste termijn (en een slotsom van in totaal € 100 aan administratiekosten en juridische overdracht), en alle voorgaande termijnen, automatisch ook juridisch eigenaar wordt van het object. Economisch eigenaar bent u al sinds de betaling van de eerste termijn.

Voordat je een aanvraag kunt doen voor leasen, moet je eerst het product samenstellen. Dit doe je bovenaan de pagina.

Leaseplan termijnen

Uw gegevens

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Persoonsgegevens*
Adres*
Privacy policy*