Elektrische breedspoorstapelaar ES12-25MM, 1200 kg, vanaf 1600 mm

Vanaf 3.895,00

 • 1200 kg hefvermogen
 • AGM accu
 • Hefhoogte 1,6-1,9 m
 • Breedspoorstapelaar

Beschrijving

Elektrische breedspoorstapelaar met monomast ◾ Instapmodel  ◾ Breedspoor stapelaar ◾ 24V/85Ah AGM batterij ◾ 1200 kg ◾ 1605-1955 mm ◾ 200-765×1070 mm

Net als onze ES12-12DM stapelaar, is de ES12-25MM een instapmodel meeloopstapelaar en een breedspoor stapelaar in één. Vergelijkbare modellen, maar toch één groot verschil. De ES12-25MM heeft een mono (eendelige) mast met een maximale hefhoogte van 1955 mm. Doordat de mast eendelig is, blijft de doorrijhoogte bij het heffen van de lepels beperkt. Dit levert aanzienlijke voordelen in het gebruik op.

De stapelaar is volledig elektrisch aangedreven en is een voordelig alternatief op de specialistische industriële breedspoor stapelaar. De ES12-25MM combineert de voordelen van zowel een instap- als breedspoor stapelaar. De ES12-25MM is niet alleen duurzaam en gebruiksvriendelijk, maar dankzij de verstelbare steunpoten ook allround inzetbaar. Waar de meeste stapelaars enkel geschikt zijn voor het verplaatsen van europallets (1200×800 mm), is deze stapelaar ook meer dan geschikt voor blokpallets (1000×1000 mm). Dit type stapelaar is eenvoudig zelfstandig te gebruiken in uw werkplaats en/of magazijn en komt het best tot zijn recht bij een lagere inzet. Zoals al onze stapelaars is ook de ES12-25MM geschikt voor de Europese markt en is deze CE goedgekeurd.

 

Plus- en minpunten
 • Voordelig in aanschaf
 • Zowel euro- als blokpallets eenvoudig te verplaatsen
 •  Altijd en overal op te laden met behulp van een interne 220 volt lader
 • Batterij onderhoudsvrij
 • Beperkte keuze mast

 

Over de ES12-25MM elektrische breedspoor stapelaar 

De ES12-25MM is een unieke elektrisch aangedreven breedspoor stapelaar die u als volwaardig intern transport product kunt inzetten voor het transport van onder andere goederen op (euro en/of blok) pallets met een maximaal gewicht van 1200 kg. Zoals eerder vermeld is de ES12-25MM gemakkelijk te bedienen. In tegenstelling tot de vaste vorken en steunpoten van een standaard stapelaar, beschikt de ES12-25MM breedspoor stapelaar over verstelbare vorken en steunpoten. Zo kunt u de machine met gemak om iedere pallet heen plaatsen. Om uw veiligheid te waarborgen, is de bedieningsarm van de stapelaar aan de linkerkant gepositioneerd.

De ES12-25MM beschikt over een duplo (tweedelig) mast en is te leveren met de volgende hefhoogten:

 • 1605 mm
 • 1955 mm

De stapelaar dankt zijn kracht aan een CURTIS DC rijregeling en een 24V/85Ah AGM batterij. AGM batterijen zijn onderhoudsvrij en hoeven niet bijgevuld te worden met gedemineraliseerd water. De ingebouwde 220 volt lader zorgt ervoor dat u de elektrische stapelaar altijd en overal eenvoudig kunt opladen.

U ontvangt een standaard garantie van 12 maanden op alle onderdelen.

 

Instapmodel breedspoor stapelaar toepassingen 

De ES12-25MM is een eenvoudig in gebruik te nemen meeloopstapelaar voor licht gebruik met een maximaal hefvermogen van 1200 kg. Deze stapelaar is geschikt om meerdere malen per dag in te zetten om uw (euro en blok) pallets horizontaal of verticaal te verplaatsen. Zoals gezegd een goed alternatief op zowel een manuele stapelaar als industriële breedspoor stapelaar. Kort samengevat is de ES12-25MM voordelig, duurzaam en zeer ‘breed’ inzetbaar. Op zeker een aanwinst voor uw intern transport materieel!

Nu ook aan te schaffen op basis van financial lease! Kijk voor meer informatie onder de leasetab van dit product over wat voor ú de mogelijkheden zijn!

 

Contact

Wanneer u er zelf niet uitkomt of gewoon iets wilt vragen, neem dan vrijblijvend telefonisch contact met ons op. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:00 uur tot en met 17:00 uur en staan graag voor u klaar! Bel +31 (0)172 – 42 42 20!

Extra informatie

Gewicht 543 kg
Afmetingen 1570 × 1135 × 1940 mm
Hefvermogen

Hefmast

Hefhoogte

,

Minimale doorrijhoogte, mast laag

,

Maximale doorrijhoogte, mast hoog

,

Vorklengte

Vorkbreedte

Stuurwiel materiaal

Lastwiel materiaal

Lastwiel uitvoering

Accu

,

Lader

Rijregeling

Rijmotor

Hefmotor

Rijsnelheid (belast / onbelast)

Hefsnelheid (belast / onbelast)

Helling (belast / onbelast)

Download productspecificaties

Uitleg

Hieronder staan de mogelijke leaseperiodes voor dit product. Voor een vrijblijvende aanvraag dient u het gehele formulier in te vullen en de gewenste periode te selecteren. Het betreft een financiële lease; dit houdt in dat u na betaling van de laatste termijn (en een slotsom van in totaal € 100 aan administratiekosten en juridische overdracht), en alle voorgaande termijnen, automatisch ook juridisch eigenaar wordt van het object. Economisch eigenaar bent u al sinds de betaling van de eerste termijn.

Voordat je een aanvraag kunt doen voor leasen, moet je eerst het product samenstellen. Dit doe je bovenaan de pagina.

Leaseplan termijnen

Uw gegevens

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Persoonsgegevens*
Adres*
Privacy policy*