EFS151 elektrische drie-wiel heftruck (1.500 kg)

Vanaf 15.015,00

  • Geschikt voor binnengebruik
  • Lithium-Ion accu
  • 60 maanden garantie op accu
  • Zeer compact

Beschrijving

EP EFS151 ◾ hefvermogen 1500 kg ◾ elektrische drie-wiel heftruck◾ lithiumbatterij 48V/150Ah

 

MEEST COMPACTE LI-ION HEFTRUCK!

De 3-wiel heftruck voor een uitzonderlijk scherpe prijs!

 

Plus- en minpunten EFS151
  • Dankzij de ingebouwde lader is de onderhoudsvrije lithiumbatterij makkelijk en snel (tussentijds) op te laden.
  • Door de compacte bouw en kleine draaicirkel is de vorkheftruck prima te gebruiken in kleinere ruimtes.
  • De EFS151 maakt gebruik van betrouwbare componenten  op de markt, wat de lange levensduur ervan bevordert.
  • Deze heftruck is alleen geschikt voor gebruik binnen. Als u een vergelijkbaar model nodig heeft dat buiten kan worden gebruikt, bekijk dan de CPD15TVL.

 

Uitgebreide omschrijving

Dit betreft het meest compacte model van EP, een 3-wiel heftruck met een indrukwekkend hefvermogen van 1500 kg. Deze uiterst compacte en wendbare heftruck is uitgerust met een standaard drievoudige mast van 4,5 meter en biedt de mogelijkheid tot vrije heffing. Dit maakt het tot een zeer complete heftruck die beschikbaar is tegen een bijzonder aantrekkelijke prijs.

Let op: Bent u op zoek naar een heftruck met een zwaarder hefvermogen en grotere inzetmogelijkheden? Bekijk dan de EFL181, met een hefvermogen van 1.800 kg.

Lees meer…

 

Gebruik

De gebruiksvriendelijke EFS151 is eenvoudig en veilig te bedienen, ook als u nog niet eerder met elektrische heftrucks heeft gewerkt. U heeft de mogelijkheid om een certificaat te behalen, waarbij u in korte tijd leert de heftruck goed en veilig te bedienen (zie ALGEMENE VEILIGHEID voor meer informatie).

 

Veiligheid

De veiligheid wordt mede gewaarborgd door het algemene CE-keurmerk en een veiligheidskeurmerk. De optionele blauwe safetylights (zoals BlueSpot-verlichting) zorgen ervoor dat de voetgangers in het magazijn gewaarschuwd worden voor de naderende heftruck. Daarnaast is deze driewieler uitgerust met een dodemansknop en een anti-terugrolrem: indien de rem is geactiveerd, voorkomt deze dat de truck van een helling af- of terugrolt. Dankzij het ruime zicht tussen de doorkijkmast kunt u veilig en nauwkeurig manoeuvreren.

 

Prestaties en onderhoud

Mede door de compacte bouw is deze heftruck breed inzetbaar. De grote instelbaarheid van het stuur, de hydraulische stuurbekrachtiging, de geveerde stoel maken het werken comfortabel.

De vorkheftruck dankt zijn kracht aan de zuinige AC-rijregeling, de 6 kW-rijmotor, de 5 kW-hefmotor en de 48V / 150Ah-lithiumbatterij. De lithiumbatterij hoeft niet bijgevuld te worden is snel op te laden, ook tussentijds. Dankzij de ingebouwde 220-voltlader is de accu eenvoudig op te laden bij iedere 220-voltaansluiting, aangezien er geen afzuiging van zuurdampen nodig is.

 

Garantie- en Leveringsservice

Wij willen graag dat u optimaal plezier beleeft aan de EFS151! Daarom ontvangt u van ons standaard een garantie van 12 maanden op alle onderdelen.

Levertijd op aanvraag.

 

Contact

Voor meer informatie over de EFS151 of voor andere vragen: neem gerust contact met ons op via info@tramag.nl of via +31 (0)172 – 424 220, iedere werkdag bereikbaar tussen 8.00 uur en 17.00 uur. Wij helpen u graag het product te vinden dat het best bij u past!

Extra informatie

Gewicht 2200 kg
Afmetingen 2717 × 1060 × 1995 mm
Hefvermogen

Hefhoogte

, , , , ,

Hefmast

, ,

Draaicirkel

Aandrijving

Accu

,

Lader

Type band

Aantal wielen

3

Rijregeling

Rijmotor

Hefmotor

Rijsnelheid (belast / onbelast)

Hefsnelheid (belast / onbelast)

Maximale helling (belast / onbelast)

Daalsnelheid (belast / onbelast)

Kleur

,

Garantie accu

60 maanden of 5.000 uur

Garantie onderdelen

12 maanden of 2.000 uur

Bezorging

Gratis

Download productspecificaties

Uitleg

Hieronder staan de mogelijke leaseperiodes voor dit product. Voor een vrijblijvende aanvraag dient u het gehele formulier in te vullen en de gewenste periode te selecteren. Het betreft een financiële lease; dit houdt in dat u na betaling van de laatste termijn (en een slotsom van in totaal € 100 aan administratiekosten en juridische overdracht), en alle voorgaande termijnen, automatisch ook juridisch eigenaar wordt van het object. Economisch eigenaar bent u al sinds de betaling van de eerste termijn.

Voordat je een aanvraag kunt doen voor leasen, moet je eerst het product samenstellen. Dit doe je bovenaan de pagina.

Leaseplan termijnen

Uw gegevens

Offerte aanvragen

Persoonsgegevens(Vereist)
Adres(Vereist)
Privacy policy(Vereist)