EFL303 elektrische heftruck (3.000 kg)

Vanaf 21.616,00

  • Geschikt voor binnen én buiten
  • Lithium-Ion accu
  • 60 maanden garantie op accu!
  • Grote voorwielen

Beschrijving

De EFL303 is een van de meer compacte vorkheftrucks in de EFL-serie, met een draaicircel van 2347 mm, wat aanzienlijk kleiner is dan zijn ‘broertje’, de EFL302. Dankzij de grote voorwielen kan deze robuuste vierwieler zelfs op oneffen terrein stabiel rijden. Met een maximale hefhoogte van 6500 mm en een indrukwekkend hefvermogen van 3000 kg biedt deze heftruck extra mogelijkheden voor diverse locaties.

Net als alle trucks uit de EFL-serie heeft de EFL303 een hoge bodemvrijheid en een compact maar ergonomisch design met veel beenruimte. Een bijkomend voordeel is de onderhoudsvrije lithiumbatterij, die snel (tussentijds) oplaadbaar is.

Kortom, de EFL303 combineert compactheid, stabiliteit, en kracht, en met zijn onderhoudsvrije lithiumbatterij is hij ideaal voor efficiënt gebruik op verschillende locaties.

 

Gebruik

De gebruiksvriendelijke EFL303 is eenvoudig en veilig te bedienen, ook als u nog niet eerder met elektrische heftrucks heeft gewerkt. U heeft de mogelijkheid om een certificaat te behalen, waarbij u in korte tijd leert de heftruck goed en veilig te bedienen (zie ALGEMENE VEILIGHEID voor meer informatie).

 

Veiligheid

De veiligheid wordt mede gewaarborgd door het algemene CE-keurmerk en een veiligheidskeurmerk. De optionele blauwe safetylights (zoals BlueSpot-verlichting) zorgen ervoor dat de voetgangers in het magazijn gewaarschuwd worden voor de naderende heftruck. Daarnaast is deze driewieler uitgerust met een dodemansknop en een anti-terugrolrem: indien de rem is geactiveerd, voorkomt deze dat de truck van een helling af- of terugrolt. Dankzij het ruime zicht tussen de doorkijkmast kunt u veilig en nauwkeurig manoeuvreren.

 

Garantie- en Leveringsservice

Wij willen graag dat u optimaal plezier beleeft aan de EFL303! Daarom ontvangt u van ons standaard een garantie van 12 maanden op alle onderdelen.

Levertijd op aanvraag.

 

Productvideo

 

 

Contact

Voor meer informatie over de EFL303 of voor andere vragen: neem gerust contact met ons op via info@tramag.nl of via +31 (0)172 – 424 220, iedere werkdag bereikbaar tussen 8.00 uur en 17.00 uur. En natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom. Wij helpen u graag het product te vinden dat het best bij u past!

Extra informatie

Gewicht 4280 kg
Afmetingen 3610 × 1210 × 2180 mm
Hefvermogen

Hefmast

, ,

Hefhoogte

, , , , , , , , , ,

Draaicirkel

Aandrijving

Accu

,

Lader

Aantal wielen

4

Rijregeling

Rijmotor

Hefmotor

Rijsnelheid (belast / onbelast)

Hefsnelheid (belast / onbelast)

Maximale helling (belast / onbelast)

Daalsnelheid (belast / onbelast)

Kleur

,

Download productspecificaties

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Uitleg

Hieronder staan de mogelijke leaseperiodes voor dit product. Voor een vrijblijvende aanvraag dient u het gehele formulier in te vullen en de gewenste periode te selecteren. Het betreft een financiële lease; dit houdt in dat u na betaling van de laatste termijn (en een slotsom van in totaal € 100 aan administratiekosten en juridische overdracht), en alle voorgaande termijnen, automatisch ook juridisch eigenaar wordt van het object. Economisch eigenaar bent u al sinds de betaling van de eerste termijn.

Voordat je een aanvraag kunt doen voor leasen, moet je eerst het product samenstellen. Dit doe je bovenaan de pagina.

Leaseplan termijnen

Uw gegevens

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Persoonsgegevens*
Adres*
Privacy policy*