TIPP voordelige en duurzame kiepcontainer

Vanaf 439,00

Gratis verzending

Voor 14:00 besteld, vandaag verzonden

Beschrijving

TIPP ◾ kiepcontainer ◾ inhoud 150 – 2000 l ◾ capaciteit 1000 – 1500 kg

VOORDELIGE TIPP KIEPBAK!

 

Plus- en minpunten Tramag TIPP
  • Deze stevige kantelbak is voordelig in aanschaf, waardoor het een kosteneffectieve keuze is.
  • Dankzij de automatische kiepfunctie en het afrolsysteem is het mogelijk om de kiepcontainer snel en eenvoudig te legen.
  • De efficiënte vorm van de bak maakt niet alleen het opvangen, maar ook het sorteren van materiaal eenvoudig (denk aan afval scheiden), waardoor het een veelzijdige oplossing is.
  • Deze kiepcontainer is alleen verkrijgbaar in standaardmaten.

 

Uitgebreide omschrijving

De TIPP is een voordelige en duurzame kiepbak, waarmee u snel en efficiënt (afval)materialen kunt opvangen en verplaatsen. De container heeft een inhoud van 150 tot 2000 L en een capaciteit van 1000 tot 1500 kg. Dankzij het geavanceerde afrolsysteem is de kantelbak moeiteloos en gecontroleerd te legen met behulp van een vorkheftruck. Bijzonder geschikt voor gebruik in loodsen, werkplaatsen en magazijnen. Een handige functie is dat u de kiepfunctie zowel automatisch als handmatig kunt bedienen!

 

Let op: Bent u opzoek naar een kiepbak met een dikkere staaldikte die tot wel 4.000 kg kan dragen? Bekijk dan onze verzwaarde kiepbak: de SK verzwaarde kiepcontainer.

Lees meer…

 

Gebruik en prestaties

De TIPP is bijzonder gebruiksvriendelijk en breed inzetbaar. Deze stoere kantelcontainer is eenvoudig en veilig te hanteren, ook als u nog niet eerder met dergelijke containers gewerkt heeft. Deze kiepbak is bij uitstek geschikt voor het opvangen, sorteren en afvoeren van bedrijfsafval en ander materiaal. Met gemak kan de bak worden opgetild en geleegd met behulp van een vorkheftruck. U kunt kiezen of u de automatische kiepfunctie aan de voorzijde gebruikt of de handmatige bediening aan de zijkant.

De kiepbak is voorzien van een staaldikte van 2 mm, wat ruimschoots voldoende is om de maximale capaciteit van 1000 tot 1500 kg te dragen. Zowel de bak als het onderstel zijn behandeld met een duurzame poedercoating, die is aangebracht in de standaardkleur blauw. Hierdoor is de kiepbak niet alleen stevig, maar ook beschermd tegen corrosie en heeft het een esthetisch aantrekkelijke uitstraling.

 

Extra opties

Deze zelfkieper kan worden uitgebreid met wielen (standaard twee geremde zwenkwielen en twee bokwielen). Dit is een praktische optie wanneer de bak regelmatig verplaatst wordt. U kunt hierbij kiezen tussen nylon, rubberen en polyurethane wielen. De omstandigheden op uw locatie bepalen welke wielen voor u het meest geschikt zijn. In verband met de veiligheid tijdens het transport worden de wielen ongemonteerd meegeleverd. Tevens kan bij de Tramag TIPP600 een tweezijdig te openen deksel worden besteld. Wij informeren u graag over de specifieke uitbreidingsmogelijkheden!

 

Veiligheid

De veiligheid van de TIPP wordt mede gewaarborgd door het CE-keurmerk. Daarnaast heeft de kantelbak een robuuste constructie met een stevige ondergrond, waardoor de bak stabiel op de gewenste plek blijft staan. Voor extra veiligheid kan er tussen de heftruck en de kiepcontainer een veiligheidsketting worden bevestigd. Deze ketting is los te bestellen.

 

Extra informatie

Voor u besluit de TIPP aan te schaffen, neem alstublieft in overweging dat bij dit model kantelbak een puntlastechniek is gebruikt, waarna de kieren afgedicht zijn door de gebruikte poedercoating. De ervaring leert dat bij normaal gebruik de poedercoating ervoor zorgt dat deze kiepcontainer prima waterdicht blijft. Wilt u toch liever een garantie op olie- en waterdichtheid? Wij informeren u graag over de (alternatieve) mogelijkheden!

 

Garantie- en leveringsservice

Wij willen graag dat u optimaal plezier beleeft aan de TIPP! Daarom ontvangt u van ons standaard een garantie van 12 maanden op alle onderdelen.

Uit voorraad leverbaar: op werkdagen vóór 14.00 uur besteld en betaald, dezelfde werkdag verzonden.

 

Contact

Voor meer informatie over de TIPP of voor andere vragen: neem gerust contact met ons op via info@tramag.nl of via +31 (0)172 – 424 220, iedere werkdag bereikbaar tussen 8.00 uur en 17.00 uur. Natuurlijk bent u ook welkom in onze showroom. Wij helpen u graag het product te vinden dat het best bij u past!

Extra informatie

Gewicht 105 kg
Afmetingen 1525 × 865 × 870 mm
Inhoud

, , , , , ,

Capaciteit

,

Wielen

, , , , ,

Staaldikte

Kleur

Inhoud/capaciteit

, , , , , ,

Offerte aanvragen

Persoonsgegevens(Vereist)
Adres(Vereist)
Privacy policy(Vereist)