TPT15L elektrische palletwagen, 1500 kg, lithiumaccu

Vanaf 995,00

 • 1500 kg hefvermogen
 • lithium-ion-accu
 • elektrisch rijden en heffen
 • gratis verzonden

Premium Line!

Artikelnummer: TPT15L Categorie: Tags: , , Merk:
Voor 14:00 besteld, vandaag verzonden

Beschrijving

TPT15L ◾ hefvermogen 1500 kg ◾ vorken 1150 x 550 mm ◾ 48V/10Ah-lithiumbatterij uitneembaar

 

PREMIUM LINE elektrische pallettruck

 

Plus- en minpunten TPT15L
 • Rijden, heffen en dalen is volledig elektrisch.
 • De uitneembare lithiumbatterij is onderhoudsvrij en snel (tussentijds) op te laden.
 • De multifunctionele disselkop biedt extra gebruikersinformatie.
 • Deze palletwagen is geschikt om een aantal uur per dag te gebruiken.
 • Dankzij de compacte bouw en kleine draaicirkel is de palletwagen prima te gebruiken in kleine werkruimtes, zoals in een vrachtwagen.
 • Deze elektrische pallettruck is minder geschikt voor zwaar en intensief gebruik gedurende de hele dag (zoals ploegendiensten).

 

Uitgebreide omschrijving

De TPT15L is een duurzame elektrische palletwagen waarmee u eenvoudig goederen intern kunt verplaatsen. Zowel rijden als heffen en dalen gaat elektrisch. Bij uitstek geschikt om een aantal uur per dag pallets mee te kunnen verplaatsen, ook in kleinere ruimtes. Het maximale hefvermogen is 1500 kg. De onderhoudsvrije lithium-ion-accu is uitneembaar en is (ook tussentijds) op te laden bij iedere 220-voltaansluiting. Ideaal: in 2 uur is de batterij volledig opgeladen!

Let op: zoekt u juist een elektrische pallettruck voor intensief en zwaarder gebruik gedurende de hele dag? Kijk dan eens bij onze industriële pallettrucks, zoals de WPL202.

Lees meer…

 

Gebruik

De TPT15L is heel gebruiksvriendelijk, ook als u nog niet eerder met palletwagens heeft gewerkt. Met de turtle speed-functie kan de rijsnelheid worden verlaagd, zodat u extra voorzichtig kunt rijden in krappe ruimtes. Ook handig: de multifunctionele disselkop met het LED-display geeft de gebruiker veel praktische informatie, bijvoorbeeld over de actuele batterijstatus en over eventuele foutmeldingen.

 

Veiligheid

De TPT15L is uiteraard ontworpen voor veilig gebruik. Zo wordt de rijfunctie pas geactiveerd wanneer u de dissel naar u toe heeft gehaald, dit voorkomt dat uw voet onder de pallettruck komt bij het naar achteren rijden. De palletwagen is uitgerust met een noodstop en een buikknop (dodemansknop). Wanneer de pallettruck stil staat, zorgt de elektromagnetische rem ervoor dat de machine op de gewenste plek blijft staan.

De veiligheid van het ontwerp wordt mede gewaarborgd door het CE-keurmerk.

 

Prestaties en onderhoud

De TPT15L heeft een robuust frame en een compact design, de vorken hebben standaardvorkafmetingen voor europallets (1150 x 550 mm). De polyurethaan wielen (dubbele vorkwielen) zijn duurzaam en hebben een anti-slipwerking. De palletwagen is geschikt voor hellingen van 6% tot 20%, afhankelijk van de belasting.

De stapelaar dankt zijn kracht aan de DC-rijregeling, de 0,75 kW-rijmotor, de 0,8 kW-hefmotor en de onderhoudsvrije 48V/10Ah lithiumbatterij. Dankzij de ingebouwde 220-voltlader is de uitneembare batterij overal eenvoudig op te laden bij een 220-voltaansluiting.

Om de TPT15L in goede conditie te houden, adviseren wij om zichtbaar stof en vuil tijdig te verwijderen. Daarnaast gaat een pallettruck langer mee wanneer deze regelmatig een onderhouds- en keuringsbeurt krijgt. Dit komt de levensduur van de machine ten goede (total cost of ownership) én is belangrijk om de veiligheid (van uzelf en de werkomgeving) te garanderen. Uw verzekeraar kan vragen dat u uw materieel jaarlijks laat onderhouden en keuren door een erkende keurmeester.

 

Extra informatie

Voor u besluit de TPT15L aan te schaffen, neem alstublieft de volgende punten in overweging:

 • Houd er rekening mee dat een elektrische pallettruck gevoelig is voor langdurige blootstelling aan vocht, extreme koude en corrosieve omgeving. Rijden in de regen wordt niet aanbevolen.
 • Wanneer een pallettruck langere tijd niet gebruikt wordt, adviseren wij om de batterij toch iedere 3-4 weken op te laden, dit om te voorkomen dat de batterij te veel leegloopt (diepontlading), wat schadelijk is voor de batterij.
 • Wij adviseren batterijen op te laden wanneer de batterijcapaciteit nog 20 % is.
 • Tussentijdse ladingen zijn uitsluitend mogelijk bij lithiumbatterijen.

 

Garantie- en leveringsservice

Wij willen graag dat u optimaal plezier beleeft aan de TPT15L! Daarom ontvangt u van ons standaard een garantie van 12 maanden op de machine en alle onderdelen.

Uit voorraad leverbaar: op werkdagen vóór 14.00 uur besteld en betaald, dezelfde werkdag verzonden.

 

Contact

Voor meer informatie over de TPT15L, over onderhoud en keuring of voor andere vragen: neem gerust contact met ons op via info@tramag.nl of via +31 (0)172 – 424 220, iedere werkdag bereikbaar tussen 8.00 uur en 17.00 uur. En natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom. Wij helpen u graag het product te vinden dat het best bij u past!

Extra informatie

Gewicht 125 kg
Afmetingen 1552 × 550 × 1220 mm
Hefvermogen

Hefhoogte

Draaicirkel

,

Aandrijving

Accu

,

Lader

Stuurwiel materiaal

Lastwiel materiaal

Lastwiel uitvoering

Vorklengte

,

Vorkbreedte

Rijregeling

Rijmotor

Hefmotor

Rijsnelheid (belast / onbelast)

Helling (belast / onbelast)

Kleur

,

Offerte aanvragen

Persoonsgegevens(Vereist)
Adres(Vereist)
Privacy policy(Vereist)