Lage kiepcontainer GU 500, 500l, 1000 kg

Niet op voorraad Lage kiepcontainer GU 500, 500l, 1000 kg

Tramag GU 500 ⚫ kiepcontainer ⚫ inhoud 500 l ⚫ capaciteit 1000 kg

VOORDELIGE LAGE KIEPBAK!
 

SPECIFICATIES Tramag GU 500
- inhoud 500 l
- capaciteit 1000 kg
- gewicht 121 kg

 


PLUS- EN MINPUNTEN Tramag GU 500

Dankzij het gunstige kantelpunt is de kiepbak gegarandeerd in één keer leeg, ook bij een lichte lading.
De lage bouwhoogte van de kantelbak maakt opvangen en sorteren van materiaal eenvoudig, ook op plekken met beperkte ruimte, zoals bij lage werkbanken.
Door het stabiele basisframe met inrijdkokers kan de kiepcontainer makkelijk worden opgetild met een vorkheftruck.
Doordat de klap bij het legen groot is, wordt geadviseerd de GU-kantelbak (vanaf 500 l) uit te breiden met een kieprem.

UITGEBREIDE OMSCHRIJVING

De GU 500 is een voordelige en duurzame kiepbak, waarmee u snel en efficiënt (afval)materialen kunt opvangen en verplaatsen. De container heeft een inhoud van 500 l en een capaciteit van 1000 kg. Met het trekkoord is de kantelbak eenvoudig te legen vanaf de bestuurdersplek van een vorkheftruck. En dankzij het gunstige kantelpunt is de bak eenvoudig in één keer te legen, ook bij een - letterlijk - vederlichte lading. Zeer geschikt voor gebruik in loodsen, werkplaatsen en magazijnen.

Zoekt u juist een hogere kiepcontainer? Neem dan eens een kijkje bij de Tramag EXPO-serie, met daarin bijvoorbeeld de Tramag EXPO 600.

 

 

 

[Lees meer...]


GEBRUIK EN PRESTATIES

De GU 500 is bijzonder gebruiksvriendelijk. Deze stoere kantelcontainer is bij uitstek geschikt voor het opvangen, sorteren en afvoeren van bedrijfsafval en ander materiaal. De bak is makkelijk op te pakken en te legen met een vorkheftruck dankzij het stevige basisframe met inrijdkokers. Vanaf de bestuurdersstoel activeert u het kiepmechanisme met het trekkoord.

De bodem heeft een staaldikte van 3 mm en is ruimschoots geschikt om de maximale capaciteit van 1000 kg te kunnen dragen.

EXTRA OPTIES

Deze kantelbak kan worden uitgebreid met diverse extra opties.

Zo kunt u kiezen om wielen onder de kiepbak te plaatsen (twee geremde zwenkwielen en twee bokwielen). Dit is een praktische optie wanneer de bak regelmatig verplaatst wordt. U kunt hierbij kiezen tussen nylon, rubberen en polyurethane wielen. De omstandigheden op uw locatie bepalen welke wielen voor u het meest geschikt zijn.

Andere extra opties zijn een bijpassend (tweezijdig te openen) deksel, een hydraulische kiepinrichting, een aanhangersinrichting met dissel, steunpoten of inrijdkokers op maat. Naar wens kan de bak ook worden verzinkt en expliciet olie- en waterdicht gemaakt geworden.

Doordat de klap bij het legen vrij groot is, wordt geadviseerd de GU-kantelbak (vanaf 500 l) uit te breiden met een instelbare kieprem.

Voor alle opties geldt een meerprijs en soms ook een langere levertijd.

VEILIGHEID

De veiligheid van de GU 500 wordt mede gewaarborgd door het CE-keurmerk. Daarnaast heeft de kantelbak een robuuste constructie met een stevige ondergrond, waardoor de bak stabiel op de gewenste plek blijft staan. Voor extra veiligheid adviseren wij om tussen de heftruck en de kiepcontainer een veiligheidsketting te bevestigen; deze wordt standaard meegeleverd.

GARANTIE- EN LEVERINGSSERVICE

Wij willen graag dat u optimaal plezier beleeft aan de GU 500! Daarom ontvangt u van ons standaard een garantie van 24 maanden op alle onderdelen.

De normale levertijd bedraagt 2 - 3 weken na betaling (let op: als u kiest voor extra opties, kan de levertijd langer zijn).
 

CONTACT

Voor meer informatie over de GU 500 of voor andere vragen: neem gerust contact met ons op via info@tramag.nl of via +31 (0)172 - 424 220, iedere werkdag bereikbaar tussen 8.00 uur en 17.00 uur. Wij helpen u graag het product te vinden dat het best bij u past!

 

 

Container specificaties
Inhoud500 l
Capaciteit1000 kg
Gewicht121 kg
Afmetingen (l x b x h)1440 x 780 x 680 mm
Staaldiktebodem 3 mm, wanden 2,5 mm
KleurRAL2000 (oranje), RAL3000 (rood), RAL5012 (blauw), RAL6011 (groen), RAL7005 (grijs) (ook leverbaar in uw huisstijlkleur, tegen meerprijs)

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren
  • € 889,00
  • incl. BTW: € 1.075,69

Beschikbare opties:

Groot assortiment

Zodat wij altijd aan uw wensen kunnen voldoen. Zoekt u iets specifieks? Neem dan contact met ons op.

Technische Ondersteuning

Ons team staat dagelijks voor u klaar voor advies op maat.

Maatwerk Mogelijk

Zeer specifieke wensen & eisen, bij ons geen enkel probleem!

Betaal niet langer teveel!

Door slim inkopen en een goede prijs/kwaliteit verhouding betaalt u bij ons een eerlijke prijs.

Onze Webshopprijzen

De webshopprijzen van onze producten worden altijd excl. BTW (boven) en incl. BTW (onder) weergegeven. Hier komen nog verzendkosten bij.

Loading...