Tramag stapelbare bodemklepcontainer

Vanaf 869,00

  • 500-2000 L inhoud
  • 3 mm staaldikte
  • Onderlosser
  • Gratis verzending
Artikelnummer: FB Categorie: Merk:

Beschrijving

Tramag FB◾ stapelbare bodemklepcontainer ◾ inhoud 500 – 2000 l ◾ capaciteit 1000 – 1500 kg

 

VOORDELIGE STAPELBARE BODEMKLEPCONTAINER

 

Plus- en minpunten Tramag FB
  • Dankzij de efficiënte vierkante vorm heeft de bodemklepcontainer een groot opslagvolume.
  • De container is ruimtebesparend doordat deze tot drie lagen hoog gestapeld kan worden.
  • Deze bodemklepcontainer is bij uitstek geschikt voor opvangen en afvoeren van diverse materialen.
  • De bodemklep sluit zelfstandig wanneer de container na het legen teruggeplaatst wordt op de grond.
  • U ontvangt standaard 2 jaar garantie op deze bodemklepcontainer.
  • De stapelfunctie vervalt wanneer de container uitgerust is met wielen.

 

Uitgebreide omschrijving

De FB is een duurzame bodemklepcontainer, waarmee u snel en efficiënt (afval)materialen kunt opvangen en verplaatsen. De container heeft een inhoud van 500 – 2000 l en een capaciteit van 1000 – 1500 kg. De container wordt eenvoudig geleegd met behulp van een kraan of vorkheftruck. Handig voor gebruik in loodsen en werkplaatsen zoals bij spaanderbedrijven. Ideaal: FB-bodemklepcontainers zijn stapelbaar tot drie lagen hoog!

Lees meer…

 

Gebruik

De FB 2000 is een gebruiksvriendelijke bodemklepcontainer. De robuuste stalen constructie heeft extra gladde binnenwanden, waardoor de container nog makkelijker te legen is. De bak is eenvoudig op te pakken en te legen met een vorkheftruck of kraan. U kunt de bodemklep bedienen door middel van een trekkoord, gewoon vanaf de bestuurdersstoel van uw heftruck of kraan.

 

Veiligheid

De veiligheid van de FB 2000 wordt mede gewaarborgd door het CE-keurmerk. Daarnaast heeft de container een robuuste stalen constructie met vier stevige poten, waardoor de bak – ook gestapeld! – stabiel blijft staan. De bak is beveiligd tegen onbedoeld afglijden en openen van de bodemklep. Voor extra veiligheid kan er tussen de heftruck en de traverse een veiligheidsketting worden bevestigd. Deze ketting wordt standaard meegeleverd.

 

Prestatie en onderdelen

Door het efficiënte ontwerp is de FB 2000 breed inzetbaar. Dankzij een bodemstaaldikte van 3 mm en wanden van 2 mm dik is de container ruimschoots geschikt om de maximale capaciteit van 1500 kg te kunnen dragen. Rubbervering dempt de slag van de neerkiepende bodemklep bij het legen. De bodemklep sluit vervolgens zelfstandig wanneer de container weer teruggeplaatst wordt op de grond.

De bodemklepcontainer kan worden uitgebreid met wielen (twee geremde zwenkwielen en twee bokwielen). Dit is een praktische optie wanneer de bak regelmatig verplaatst wordt. U kunt hierbij kiezen tussen nylon, rubberen en polyurethane wielen. De omstandigheden op uw locatie bepalen welke wielen voor u het meest geschikt zijn. Optioneel kunnen ook een verzinkt tweezijdig te openen deksel en verzinkte centreerwanden voor de bodemklep worden besteld. De container kan zelfs expliciet olie- en waterdicht worden gemaakt. Benieuwd? Wij informeren u graag over de specifieke uitbreidingsmogelijkheden!

 

Garantie- en leveringsservice

Wij willen graag dat u optimaal plezier beleeft aan de FB 2000! Daarom ontvangt u van ons standaard een garantie van 24 maanden op alle onderdelen.

De levertijd bedraagt circa 15 werkdagen.

 

Productvideo

 

Contact

Voor meer informatie over de FB 2000 of voor andere vragen: neem gerust contact met ons op via info@tramag.nl of via +31 (0)172 – 424 220, iedere werkdag bereikbaar tussen 8.00 uur en 17.00 uur. Wij helpen u graag het product te vinden dat het best bij u past!

Extra informatie

Gewicht 232 kg
Afmetingen 1000 × 1800 × 1460 mm
Inhoud

, , , ,

Capaciteit

, ,

Wielen

, , , , ,

Staaldikte

Kleur

, , , , , ,

Offerte aanvragen

Persoonsgegevens(Vereist)
Adres(Vereist)
Privacy policy(Vereist)