EP RA24205(C) lithiumbatterij 24V/205Ah

Vanaf 3.530,00

  • 24 V spanning
  • 205 Ah capaciteit
  • Onderhoudsvrij
  • Retrofit Li-Ion accu
Artikelnummer: RA24205 Categorie: Tags: , , , , , Merk:

Beschrijving

Krachtige EP RA24205(C) Lithium Batterij – Efficiëntie en Betrouwbaarheid in één

Denk je erover om over te stappen op lithiumkracht voor je elektrische pallettrucks, stapelaars en orderpickers van verschillende merken? Zoek niet verder dan de EP RA24205(C) Lithium Batterij. Deze geavanceerde batterijoplossing is ontworpen om aan al je eisen te voldoen en de efficiëntie en betrouwbaarheid van je apparatuur te verbeteren.

 

Indrukwekkende Levensduur en Prestaties

De EP RA24205(C) is een echte krachtpatser. In tegenstelling tot traditionele loodzuur batterijen heeft deze lithiumbatterij een opmerkelijke levensduur van meer dan 2000 volledige laad- en ontlaadcycli. Hierdoor is het een betrouwbare en kosteneffectieve keuze voor langdurig gebruik.

 

Geïntegreerde Lader voor Gemak

Een van de opvallende kenmerken van de EP RA24205(C) is de standaard inbegrepen 24V/50A geïntegreerde lader. Deze geïntegreerde lader vereenvoudigt het oplaadproces en maakt het mogelijk om de batterij tijdens pauzes gemakkelijk op te laden. Als je meer snelheid wilt, bieden we ook een externe lader van 24V/100A als optie voor extra flexibiliteit.

 

Maximale Beschikbaarheid en Productiviteit

Met de EP RA24205(C) lithium batterij kun je volledig profiteren van gelegenheidsladen. Dit betekent dat je apparatuur altijd beschikbaar is wanneer je deze nodig hebt, wat leidt tot aanzienlijke verbetering van de productiviteit. Ervaar geen stilstand meer als gevolg van langdurige laadprocessen.

 

Veiligheid en Onderhoudsgemak

De EP RA24205(C) biedt niet alleen kracht, maar ook veiligheid en gebruiksgemak. Deze lithium batterij is onderhoudsvrij, waardoor de noodzaak voor water bijvullen, luchtcirculatie, of het risico van zuurlekken wordt geëlimineerd. Dit garandeert een veilige werkomgeving en gemoedsrust voor je team.

 

Geavanceerd Batterijbeheersysteem (BMS)

We nemen de levensduur van je batterij serieus. Ons Batterijbeheersysteem (BMS) bewaakt continu de status van de batterij, inclusief celtemperatuur en laadtoestand. Dit zorgt ervoor dat je batterij altijd in een veilige en stabiele toestand verkeert, met een maximale levensduur als resultaat.

 

Real-time Batterijbewaking

Voor ultieme controle en gemak wordt de EP RA24205(C) geleverd met een batterij-indicator die in je cabine kan worden geïnstalleerd. Hiermee kunnen operators de toestand van de batterij in realtime volgen en de stroomtoevoer tijdens operaties beheren, waardoor een naadloze workflow wordt gegarandeerd.

 

Stap over op de EP RA24205(C) Lithium Batterij en Profiteer van Betrouwbare Kracht. Zeg vaarwel tegen frequente batterijvervangingen, onderhoudsproblemen en stilstand. Vertrouw op EP voor een krachtige, veilige en efficiënte batterijoplossing die de manier waarop je je elektrische pallettrucks, stapelaars en orderpickers bedient, zal transformeren.

Maak vandaag de slimme keuze en sluit je aan bij de lithiumrevolutie met EP RA24205(C).

Extra informatie

Gewicht 62 kg
Afmetingen 550 × 190 × 500 mm
Primair voltage

Secundair voltage

Capaciteit (Ah)

Type batterij

Kleur

Download productspecificaties

Offerte aanvragen

Persoonsgegevens(Vereist)
Adres(Vereist)
Privacy policy(Vereist)