Elektrische stapelaar ES20-20WA, 2000 kg, vanaf 2700 mm

Vanaf 7.695,00

  • 2000 kg hefvermogen
  • Tractiebatterij
  • Hefhoogte 2,7-5,5 m
  • Krachtig en duurzaam

Beschrijving

ES20-20WA ◾Industrieel ◾ Meeloopstapelaar ◾ 24V/280Ah tractiebatterij ◾ 2000 kg ◾ 2700-5500 mm ◾ 1150×600 mm

De EP type ES20-20WA is een industriële meeloopstapelaar die volledig (zowel rijden als heffen) elektrisch is aangedreven. De stapelaar is krachtig, compact, handzaam en eenvoudig in gebruik. Dankzij de 24V/280Ah tractiebatterij heeft u dagelijks een lange tijd plezier van deze machine. En wanneer de accu leeg is, is deze eenvoudig op te laden met behulp van de bijgeleverde externe 220 volt lader. Kortom, een must-have voor een ieder die zijn magazijnruimte optimaal te benutten!

De ES20-20WA industriële meeloopstapelaar is geschikt om gedurende de dag in te zetten en is hiermee geschikt voor algemeen en intensiever gebruik. De stapelaar heeft een maximaal hefvermogen van 2000 kg en is gemakkelijk te bedienen. Uiteraard is de ES20-20WA CE goedgekeurd en daarmee inzetbaar op de Europese markt.

De ES20-20WA moet echter niet verward worden met de ES12-12ES instap meeloopstapelaars. Deze zijn voor algemeen en lichter gebruik en beschikken over een minder zware, maar onderhoudsvrije gel- of AGM batterij. Ideaal om een paar uur per dag te gebruiken. Het grootste voordeel van een tractiebatterij ten opzichte van de lichtere gel- en AGM batterijen is dus de inzet. Omdat gewoonlijk de prijs van een industriële stapelaar vele malen hoger ligt dan die van een instapstapelaar, bieden wij de ES20-20WA extra scherp aan. Hierdoor kunt u ook als beginnend ondernemer de stapelaar kiezen die het beste bij uw bedrijfsvoering past.

 

Plus- en minpunten
  • Aangedreven door krachtige AC rijregeling en 24V/280Ah tractiebatterij
  • Geschikt voor een hoge inzet
  • Uitgebreide mastkeuze
  • Bijvullen van de tractiebatterij met gedemineraliseerd water

 

Over de ES20-20WA elektrische stapelaar 

De ES20-20WA is een volledig elektrisch aangedreven meeloopstapelaar. Een volwaardig intern transport product dat u kunt inzetten voor het transport van goederen op (euro) pallets met een maximaal gewicht van 2000 kg. Ook al heeft u geen enkele ervaring met werken met stapelaars, u hebt dit met de ES20-20WA uzelf zo aangeleerd. Uiteraard met certificaat! De stapelaar is eenvoudig aan en uit te zetten, op te laden en te bedienen. Om u goed zicht te geven op wat u doet, is de bedieningsarm van de stapelaar aan de linkerkant van de machine gepositioneerd. Dit draagt bij aan de veiligheid van uw omgeving als dat van u. Ook de noodstop op de disselkop van de stapelaar draagt hiertoe bij. Altijd Safety First!

De stapelaar beschikt over standaard vorkafmetingen (600×1150 mm). De polyurethane wielen (dubbele vorkwielen) zijn duurzaam, hebben een dempend vermogen en werken anti-slip.

 

De stapelaar dankt zijn kracht aan een krachtige AC rijregeling en een 24V/280Ah tractiebatterij. Tractiebatterijen zijn zoals gezegd krachtig, maar dienen wel met regelmaat bijgevuld te worden met gedemineraliseerd water. Dit om een lange levensduur te garanderen. Jaarlijks kunt u ervoor kiezen de stapelaar een onderhoudsbeurt en een keuring te geven. De externe 220 volt lader zorgt ervoor dat u de elektrische stapelaar eenvoudig kunt opladen.

U ontvangt een standaard garantie van 12 maanden op alle onderdelen.

 

Industriële meeloopstapelaar toepassingen

De ES20-20WA is industriële elektrische meeloopstapelaar voor algemeen en intensiever gebruik met een maximaal hefvermogen van 2000 kg. Deze stapelaar is geschikt om gedurende de dag in te zetten om uw (euro) pallets op te pakken en in stellingen te plaatsen. Ondanks het feit dat het hier gaat om een industriële elektrische stapelaar, en alle voordelen hiervan, blijft de ES20-20WA betaalbaar. Op zeker een aanwinst voor uw intern transport materieel!

Nu ook aan te schaffen op basis van financial lease! Kijk voor meer informatie onder de leasetab van dit product over wat voor ú de mogelijkheden zijn!

Indien op voorraad en vóór 15:00 uur besteld, binnen 4 a 5 werkdagen geleverd!

 

Contact

Wanneer u er zelf niet uitkomt of gewoon iets wilt vragen, neem dan vrijblijvend telefonisch contact met ons op. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:00 uur tot en met 17:00 uur en staan graag voor u klaar! Bel +31 (0)172 – 42 42 20!

Extra informatie

Gewicht 1170 kg
Afmetingen 1940 × 800 mm
Hefvermogen

Accu

Hefmast

, ,

Hefhoogte

, , , , , , , ,

Draaicirkel

Vorklengte

Vorkbreedte

Wielen

Download productspecificaties

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Uitleg

Hieronder staan de mogelijke leaseperiodes voor dit product. Voor een vrijblijvende aanvraag dient u het gehele formulier in te vullen en de gewenste periode te selecteren. Het betreft een financiële lease; dit houdt in dat u na betaling van de laatste termijn (en een slotsom van in totaal € 100 aan administratiekosten en juridische overdracht), en alle voorgaande termijnen, automatisch ook juridisch eigenaar wordt van het object. Economisch eigenaar bent u al sinds de betaling van de eerste termijn.

Voordat je een aanvraag kunt doen voor leasen, moet je eerst het product samenstellen. Dit doe je bovenaan de pagina.

Leaseplan termijnen

Uw gegevens

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Persoonsgegevens*
Adres*
Privacy policy*