Elektrische heftafel HW2001, 2000 kg, 1000 mm

2.095,00 Inclusief btw: 2.534,95

  • 2000 kg hefvermogen
  • Hefhoogte 0,23-1,00 m
  • Plateau (lxb) 1300 x 850 mm
  • Elektrisch heffen

Beschrijving

VRAAG NAAR DE ACTUELE LEVERTIJD.

Zwaar uitgevoerde heftafel met onderhoudsvrije draaibussen en hefcilinder met interne ontwatering. De heftafel is duurzaam vervaardigd, eenvoudig te bedienen en veilig in gebruik. De tafel is beveiligd met een overdrukventiel om de beweging direct te stoppen in geval van een slangbreuk. Tevens is rekening gehouden met een ruime veiligheidsafstand tussen de schaar om verwondingen te voorkomen. Met geluidsarme power-pack, met ingebouwde beveiliging tegen overbelasting en toevoer compensatie voor een gecontroleerde daalsnelheid.

De hefcilinder wordt beschermd door een hoofdschakelaar. Verder is het laadplatform uitgerust met een veiligheidsframe dat het platform rondom beschermt. Een dubbele schakelaar zorgt voor een veilig daling van het platform. Vier stootblokken in combinatie met de hefbeugels volgen de beweging van de tafel. De ruim uitgevoerde veiligheidsschakelaar is prominent aanwezig op het bedieningspaneel. De machine voldoet hiermee ruim aan de veiligheidsnorm EN1570.

Is dit niet de heftafel die u zoekt? Kijk dan gerust verder op onze webshop. Of neem telefonisch contact op voor deskundig advies. Bel 0172 – 42 42 20.

Extra informatie

Gewicht 235 kg
Hefvermogen

Hefhoogte

Lengte plateau

Breedte plateau

Lengte frame

Breedte frame

Type heftafel

Schaartype

Enkele schaar

Platform type

Gesloten

Aandrijving

Voeding

Hydraulische motor

Snelheid tot maximale hoogte

Offerte aanvragen

Persoonsgegevens(Vereist)
Adres(Vereist)
Privacy policy(Vereist)