Semi-elektrische stapelaar EMS1035, 1000 kg, 3500 mm

2.595,00 Inclusief btw: 3.139,95

  • 1000 kg hefvermogen
  • Hefhoogte 3,5 m
  • Manueel rijden
  • Elektrisch heffen

Beschrijving

Silverstone EMS1035 ◾ hefvermogen 1000 kg ◾ hefhoogte 3500 mm ◾ semi-elektrische stapelaar: elektrisch heffen, manueel rijden 

VOORDELIGE SEMI-ELEKTRISCHE STAPELAAR!

 

PLUS- EN MINPUNTEN Silverstone EMS1035
  •  Deze semi-elektrische stapelaar is voordelig in aanschaf.
  •  Heffen is elektrisch.
  •  Deze meeloopstapelaar is bij uitstek geschikt om meerdere uren per dag (euro)pallets in stellingen te plaatsen.
  •  Door de compacte bouw en kleine draaicirkel is de stapelaar prima te gebruiken in kleinere ruimtes.
  •  De onderhoudsvrije batterij is dankzij de interne 220-voltlader eenvoudig oplaadbaar.
  •  Een meeloopstapelaar is minder geschikt voor intensief en zwaarder gebruik gedurende de hele dag (denk hierbij aan ploegendiensten).

 

UITGEBREIDE OMSCHRIJVING

De Silverstone EMS1035 is een voordelige en duurzame semi-elektrisch aangedreven stapelaar waarmee u eenvoudig uw goederen intern kunt verplaatsen. Elektrisch heffen, manueel rijden. Bij uitstek geschikt om meerdere uren per dag (euro)pallets in stellingen te plaatsen. Het maximale hefvermogen is 1000 kg, de maximale hefhoogte is 3500 mm. Ideaal: de onderhoudsvrije batterij is eenvoudig op te laden bij iedere 220-voltaansluiting!

Let op: zoekt u een vergelijkbare stapelaar en is een lagere hefhoogte voor u prima? Kijk dan eens bij onze andere semi-elektrische stapelaars, zoals de Silverstone EMS1016.

Of heeft u liever een stapelaar voor intensiever gebruik gedurende de hele dag? In dat geval zijn onze volledig elektrische stapelaars interessant voor u, zoals de EP ES12-12ES.

[Lees meer…]

 

GEBRUIK

De EMS1035 is bijzonder gebruiksvriendelijk. Deze stevige stapelaar is eenvoudig en veilig te bedienen, ook als u nog niet eerder met stapelaars heeft gewerkt. U heeft de mogelijkheid om een certificaat te behalen, waarbij u in korte tijd leert de stapelaar goed en veilig te bedienen (zie tab ALGEMENE VEILIGHEID voor meer informatie).

 

VEILIGHEID

De veiligheid wordt mede gewaarborgd door het CE-keurmerk. Daarnaast is de stapelaar uitgerust met een noodstop en is de bedieningsarm efficiënt gepositioneerd, waardoor u goed zicht heeft bij het manoeuvreren. De elektromagnetische rem zorgt ervoor dat de machine op de gewenste plek blijft staan.

 

PRESTATIES EN ONDERHOUD

Door de compacte bouw en de standaardvorkafmetingen (1150 x 560 mm) is de EMS1035 breed inzetbaar. De polyurethane wielen (dubbele vorkwielen) zijn duurzaam en hebben een anti-slipwerking. De stapelaar beschikt over een tweedelige mast.

De hefsnelheid is 130 – 80 mm per seconde, afhankelijk van de belasting. De stapelaar dankt zijn kracht aan de 1,6 kW-hefmotor en de onderhoudsvrije 24V/70Ah-batterij. Dankzij de ingebouwde 220-voltlader is de batterij altijd en overal eenvoudig op te laden bij iedere 220-voltaansluiting.

 

EXTRA INFORMATIE

Voor u besluit de EMS1035 aan te schaffen, neem alstublieft de volgende punten in overweging:
– de stapelaar is ontworpen om binnen te gebruiken.
– de poten van de stapelaar staan dicht bij de grond (circa 25 mm), waardoor rijden over drempels en ongelijke ondergronden af te raden is.
– wanneer u met de stapelaar een pallet oppakt en in een stelling wil wegzetten, reken dan 150 mm boven de hoogte van de ligger, zodat u zeker weet dat de pallet over de ligger in de stelling geplaatst kan worden; zo kunt u bepalen welke masthoogte u nodig heeft.

 

GARANTIE- EN LEVERINGSSERVICE

Wij willen graag dat u optimaal plezier beleeft aan de EMS1035! Daarom ontvangt u van ons standaard een garantie van 12 maanden op alle onderdelen.

Bel ons voor de exacte levertijd.

 

CONTACT

Voor meer informatie over de EMS1035 of voor andere vragen: neem gerust contact met ons op via info@tramag.nl of via +31 (0)172 – 42 42 20, iedere werkdag bereikbaar tussen 8.00 uur en 17.00 uur. Wij helpen u graag het product te vinden dat het best bij u past!

Extra informatie

Gewicht 500 kg
Afmetingen 1660 × 800 × 2330 mm
Hefvermogen

Accu

Lader

Hefhoogte

Hefmast

Minimale doorrijhoogte, mast laag

Afmetingen (l x b)

Vorkafmetingen (l x b)

Hefmotor

Draaicirkel

Gewicht

Wielen

Kleur

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Persoonsgegevens*
Adres*
Privacy policy*