EFL181 elektrische heftruck met lithium-ion-accu (1.800 kg)

Vanaf 16.010,00

  • Geschikt voor binnen én buiten
  • Lithium-Ion accu
  • 60 maanden garantie op accu
  • Entry level

Beschrijving

EP EFL181 ◾ hefvermogen 1800 kg ◾ elektrische vier-wiel heftruck ◾ lithiumbatterij 48V/150Ah

 

VORKHEFTRUCK MET LITHIUMACCU!

De compacte elektrische heftruck voor iedereen!

Plus- en minpunten EFL181
  • Dankzij de ingebouwde lader is de onderhoudsvrije lithiumbatterij makkelijk en snel (tussentijds) op te laden.
  • Door de compacte bouw en kleine draaicirkel is de vorkheftruck prima te gebruiken in kleinere ruimtes.
  • De standaard sideshift maakt nauwkeurig wegzetten van de lading eenvoudig.
  • Deze palletwagen heeft een een extra ingang voor een tweede batterij.
  • De grote voorwielen maken rijden op ongelijke ondergronden mogelijk.
  • Deze heftruck is minder geschikt voor intensieve inzet, zoals bij ploegendienst.

 

Uitgebreide omschrijving

De EFL181 is de krachtpatser onder de entry level elektrische vorkheftrucks! Dankzij de grote voorwielen kan deze stoere vierwieler zelfs op oneffen terrein stabiel rijden. De maximale hefhoogte is 4800 mm, het maximale hefvermogen is 1800 kg. De heftruck heeft een compact maar ergonomisch design met veel beenruimte. Standaard uitgevoerd met sideshift. Ideaal: de onderhoudsvrije lithiumbatterij is dankzij de ingebouwde lader snel (tussentijds) op te laden, gewoon bij een 220-voltaansluiting!

Let op: Bent u op zoek naar een heftruck met een iets zwaarder hefvermogen die toch aan dezelfde eisen voldoet? Bekijk dan de grotere broer van de EFL181, de Elektrische heftruck EFL201.

 

Lees meer…

 

Gebruik

De gebruiksvriendelijke EFL181 is eenvoudig en veilig te bedienen, ook als u nog niet eerder met elektrische heftrucks heeft gewerkt. U heeft de mogelijkheid om een certificaat te behalen, waarbij u in korte tijd leert de heftruck goed en veilig te bedienen (zie ALGEMENE VEILIGHEID voor meer informatie).

 

Veiligheid

De veiligheid wordt mede gewaarborgd door het algemene CE-keurmerk en een veiligheidskeurmerk. De optionele blauwe safetylights (zoals BlueSpot-verlichting) zorgen ervoor dat de voetgangers in het magazijn gewaarschuwd worden voor de naderende heftruck. Daarnaast is deze vierwieler uitgerust met een dodemansknop en een anti-terugrolrem: indien de rem is geactiveerd, voorkomt deze dat de truck van een helling af- of terugrolt. Dankzij het ruime zicht tussen de doorkijkmast kunt u veilig en nauwkeurig manoeuvreren.

 

Prestaties en onderhoud

Mede door de compacte bouw en de handige sideshift is deze heftruck breed inzetbaar. De volrubberen banden zijn duurzaam en hebben een anti-slipwerking. De grote instelbaarheid van het stuur, de hydraulische stuurbekrachtiging, de geveerde stoel en de grote beenruimte maken het werken comfortabel.

De vorkheftruck dankt zijn kracht aan de zuinige AC-rijregeling, de 6 kW-rijmotor, de 7,5 kW-hefmotor en de 48V / 150Ah-lithiumbatterij. De lithiumbatterij hoeft niet bijgevuld te worden is snel (in maximaal 5 uur) op te laden, ook tussentijds. Dankzij de ingebouwde 220-voltlader is de accu eenvoudig op te laden bij iedere 220-voltaansluiting, aangezien er geen afzuiging van zuurdampen nodig is.

 

Garantie- en Leveringsservice

Wij willen graag dat u optimaal plezier beleeft aan de EFL181! Daarom ontvangt u van ons standaard een garantie van 12 maanden op alle onderdelen.

Levertijd op aanvraag.

 

Productvideo

 

Contact

Voor meer informatie over de EFL181 of voor andere vragen: neem gerust contact met ons op via info@tramag.nl of via +31 (0)172 – 424 220, iedere werkdag bereikbaar tussen 8.00 uur en 17.00 uur. Wij helpen u graag het product te vinden dat het best bij u past!

Extra informatie

Gewicht 3030 kg
Afmetingen 2935 × 1080 × 2080 mm
Hefvermogen

Hefmast

, ,

Minimale doorrijhoogte, mast laag

Hefhoogte

, , , , ,

Draaicirkel

Aandrijving

Accu

,

Lader

Type band

Aantal wielen

4

Rijregeling

Rijmotor

Hefmotor

Rijsnelheid (belast / onbelast)

Hefsnelheid (belast / onbelast)

Maximale helling (belast / onbelast)

Daalsnelheid (belast / onbelast)

Kleur

,

Garantie accu

60 maanden of 5.000 uur

Garantie onderdelen

12 maanden of 2.000 uur

Bezorging

Gratis

Download productspecificaties

Uitleg

Hieronder staan de mogelijke leaseperiodes voor dit product. Voor een vrijblijvende aanvraag dient u het gehele formulier in te vullen en de gewenste periode te selecteren. Het betreft een financiële lease; dit houdt in dat u na betaling van de laatste termijn (en een slotsom van in totaal € 100 aan administratiekosten en juridische overdracht), en alle voorgaande termijnen, automatisch ook juridisch eigenaar wordt van het object. Economisch eigenaar bent u al sinds de betaling van de eerste termijn.

Voordat je een aanvraag kunt doen voor leasen, moet je eerst het product samenstellen. Dit doe je bovenaan de pagina.

Leaseplan termijnen

Uw gegevens

Offerte aanvragen

Persoonsgegevens(Vereist)
Adres(Vereist)
Privacy policy(Vereist)