11 oktober 2018

Pareltje onder de pallettrucks: de EPT20-12EZ met lithiumbatterij

Dé palletwagen voor retail en transport.


Het ultieme materieel is tegenwoordig niet alleen breed inzetbaar en gebruiksvriendelijk, maar vooral ook duurzaam en graag scherpgeprijsd. Tough combination? Niet voor de EPT20-12EZ! Deze krachtige pallettruck scoort 100 % op alle bovenstaande punten – en meer. Wat is zijn geheim?! 

Kort gezegd ligt zijn kracht – letterlijk – in de innovatieve lithium-ion-batterij, in combinatie met het lage gewicht van de palletwagen zelf. Met een eigen gewicht van slechts 120 kg en een krachtige batterij van 24V/20A is de EPT20-12EZ twee uur lang achter elkaar in te zetten, zonder tussendoor op te laden. Wil je de batterij toch opladen, dan gaat dit snel en eenvoudig – ook tussentijds. Dankzij het slimme design is opladen en verwisselen van de batterij kinderspel. Plug and play, zogezegd. 

Supermarkten
Juist de snelheid van deze tussenladingen maken de pallettruck ideaal voor branches als retail en transport. Neem supermarkten. Met de huidige openingstijden van de gemiddelde supermarkt wordt de uitdaging steeds groter om het assortiment goed aangevuld te houden. Dat betekent dat wanneer goederen geleverd zijn, ze zo snel mogelijk het schap in moeten. De oplossing? Een pallettruck die snel ingezet kan worden om zware palletladingen uit te pakken, ook als je collega’s vlak daarvoor de palletwagen al een paar uur hebben gebruikt. Door het snelle tussentijdse opladen is de EPT20-12EZ in no time weer klaar voor gebruik!

Transporteurs
En hoe zit het met de schakel daarvoor: de transporteur? De vrachtwagenchauffeur heeft te maken met dezelfde ladingen en tijdsdruk als de supermarktmedewerker. En een vergelijkbare gebruiksfrequentie. Bovendien heeft hij een extra uitdaging: een relatief kleine ruimte om de goederen in te manoeuvreren. Ook in dit geval is de EPT20-12EZ het perfecte hulpmiddel. Niet alleen is de pallettruck snel te gebruiken en tussentijds op te laden, maar dankzij de compacte bouw en kleine draaicirkel is hij ook nog zeer wendbaar. Een mooi stuk gereedschap voor op de werkvloer dus – waar die zich ook bevindt.  

En u: hoe verplaatst u uw goederen? Wordt de EPT20-12EZ de eerstvolgende aanwinst? Voor meer informatie of een demonstratie: neem gerust contact op via info@tramag.nl of +31 (0)172 – 42 42 00. Check onze webshop voor de actuele voorraad.