Aanbieding

Elektrische palletwagen EPL154, 1500 kg, lithiumaccu

Vanaf 2.195,00

  • 1500 kg hefvermogen
  • Lithium-ion-accu
  • Elektrisch rijden en heffen
  • Gratis verzending
Artikelnummer: EPL154 Categorieën: , Merk:
Voor 14:00 besteld, vandaag verzonden

Beschrijving

EP EPL154 ◾ hefvermogen 1500 kg ◾ elektrische palletwagen ◾ vorken 1150 x 540 mm ◾ 24V/30Ah-lithiumbatterij uitneembaar

 

DE EPL154: EP’S NIEUWE BEST VERKOCHTE PALLETWAGEN!

‘THE NEW EP STANDARD’!

 

Plus- en minpunten EPL154
  • Deze elektrische pallettruck is geschikt voor gebruik binnen én buiten.
  • Door de compacte bouw en kleine draaicirkel is de pallettruck prima te gebruiken in kleine ruimtes, zoals in een vrachtwagen of bakwagen.
  • De onderhoudsvrije lithiumbatterij kan tot maar liefst 3 uur achtereen gebruikt worden en is snel (tussentijds) op te laden.
  • Uit voorraad leverbaar: op werkdagen vóór 14.00 uur besteld en betaald, dezelfde werkdag verzonden.
  •  Deze elektrische pompwagen is minder geschikt voor zwaar, intensief gebruik (zoals bij ploegendienst).

 

Uitgebreide omschrijving

De EPL154 is een duurzame elektrische palletwagen, geschikt voor ladingen tot 1500 kg. Prima geschikt om meerdere uren per dag (euro)pallets mee te verplaatsen, ook in kleinere ruimtes zoals een vrachtwagen! Ideaal: de onderhoudsvrije lithiumbatterij is eenvoudig en snel (tussentijds) op te laden bij een 220-voltaansluiting!

Let op: zoekt u een palletwagen voor intensief en zwaarder gebruik de hele dag door? Kijk dan eens bij onze industriële palletwagens, zoals de EP WPL202.

Lees meer…

 

Gebruik

De EP EPL154 is bijzonder gebruiksvriendelijk. Deze stoere palletwagen heeft een eenvoudig te bedienen disselkop en is veilig te bedienen, ook als u nog niet eerder met palletwagens heeft gewerkt. U heeft de mogelijkheid om een certificaat te behalen, waarbij u in korte tijd leert de palletwagen goed en veilig te bedienen..

 

Veiligheid

De veiligheid wordt mede gewaarborgd door het CE-keurmerk. Daarnaast heeft de pompwagen een noodstop en zorgt de elektromagnetische rem ervoor dat de wagen op de gewenste plek blijft staan.

 

Extra opties

Naast de standaardvorkafmetingen (1150 x 540 mm) is de EPL154 ook leverbaar met andere vorkafmetingen (bijvoorbeeld 1000 x 540 mm of 1500 x 540 mm) en met enkele vorkwielen.

En wilt u zeker weten dat u altijd een volle batterij heeft? Denk dan eens aan een extra lithiumbatterij!

Voor alle opties geldt een meerprijs en soms ook een langere levertijd.

 

Prestaties en onderhoud

Door de compacte bouw en de standaardvorkafmetingen (1150 x 540 mm) is deze machine breed inzetbaar. De polyurethane wielen (dubbele vorkwielen) zijn duurzaam en hebben een anti-slipwerking. De EP EPL154 is berekend op hellingen van 6% tot en met 16%, afhankelijk van de belasting.

De palletwagen dankt zijn kracht aan de DC-rijregeling, de 0,75 kW-rijmotor, de 0,8 kW-hefmotor en de onderhoudsvrije 24V/30Ah-lithiumbatterij (ook tussentijds op te laden). De batterij is eenvoudig en snel op te laden bij iedere 220-voltaansluiting.

 

Garantie- en Leveringsservice

Uit voorraad leverbaar: op werkdagen vóór 14.00 uur besteld en betaald, dezelfde dag verzonden.

Wij willen graag dat u optimaal plezier beleeft aan de EPL154! Daarom ontvangt u van ons standaard een garantie van 12 maanden op alle onderdelen.

 

Productvideo

 

Contact

Voor meer informatie over EPL154 of voor andere vragen: neem gerust contact met ons op via info@tramag.nl of via +31 (0)172 – 424 220, iedere werkdag bereikbaar tussen 8.00 uur en 17.00 uur. Wij helpen u graag het product te vinden dat het best bij u past!

Extra informatie

Gewicht 160 kg
Afmetingen 1550 × 610 × 1260 mm
Hefvermogen

Hefhoogte

Draaicirkel

Aandrijving

Accu

,

Lader

Stuurwiel materiaal

Lastwiel materiaal

Lastwiel uitvoering

Vorklengte

, , ,

Vorkbreedte

,

Rijregeling

Rijmotor

Hefmotor

Rijsnelheid (belast / onbelast)

Helling (belast / onbelast)

Kleur

,

Download productspecificaties

Uitleg

Hieronder staan de mogelijke leaseperiodes voor dit product. Voor een vrijblijvende aanvraag dient u het gehele formulier in te vullen en de gewenste periode te selecteren. Het betreft een financiële lease; dit houdt in dat u na betaling van de laatste termijn (en een slotsom van in totaal € 100 aan administratiekosten en juridische overdracht), en alle voorgaande termijnen, automatisch ook juridisch eigenaar wordt van het object. Economisch eigenaar bent u al sinds de betaling van de eerste termijn.

Voordat je een aanvraag kunt doen voor leasen, moet je eerst het product samenstellen. Dit doe je bovenaan de pagina.

Leaseplan termijnen

Uw gegevens

Offerte aanvragen

Persoonsgegevens(Vereist)
Adres(Vereist)
Privacy policy(Vereist)