EPL1531 elektrische palletwagen met lithiumaccu (1.500 kg)

Vanaf 1.295,00

  • 1500 kg hefvermogen
  • Lithium-ion-accu
  • Elektrisch rijden en heffen
  • Gratis verzending
Artikelnummer: EPL1531 Categorie: Merk:
Voor 14:00 besteld, vandaag verzonden

Beschrijving

EP EPL1531 ◾ hefvermogen 1500 kg ◾ elektrische palletwagen ◾ vorken 1150 x 560 mm ◾ 24V/20Ah-lithiumbatterij uitneembaar

 

COMPACTE ELEKTRISCHE PALLETWAGEN

Met uitneembare accu!

 

Plus- en minpunten EPL1531
  • Deze elektrische pompwagen is voordelig in aanschaf.
  • Door de compacte bouw en kleine draaicirkel is de pallettruck prima te gebruiken in kleinere ruimtes.
  • De onderhoudsvrije lithiumbatterij is snel (tussentijds) op te laden en eenvoudig te verwisselen.
  • Het maximale hefvermogen is 1500 kg.

 

Uitgebreide omschrijving

EP’s elektrische palletwagens combineren beproefde technologie met slimme innovaties. Het resultaat? Hoge kwaliteit en krachtige machines voor een scherpe prijs!

De EPL1531 is een voordelige en duurzame elektrische palletwagen waarmee u gemakkelijk uw goederen kunt verplaatsen. Zeer geschikt om meerdere uren per dag (euro)pallets te verplaatsen, ook in kleinere ruimtes. Het maximale hefvermogen is 1500 kg. Ideaal: de lithiumbatterij is snel (tussentijds) op te laden bij iedere 220-voltaansluiting én eenvoudig te verwisselen!

Let op: zoekt u juist een palletwagen voor intensief en zwaarder gebruik de hele dag door? Kijk dan eens bij onze industriële palletwagens, zoals de RPL201(H)

Lees meer…

 

Gebruik

De EPL1531 is bijzonder gebruiksvriendelijk. Deze stoere palletwagen is eenvoudig en veilig te bedienen, ook als u nog niet eerder met palletwagens heeft gewerkt. U heeft de mogelijkheid om een certificaat te behalen, waarbij u in korte tijd leert de palletwagen goed en veilig te bedienen (zie tab Algemene veiligheid voor meer informatie).

 

Veiligheid

De veiligheid wordt mede gewaarborgd door het CE-keurmerk. Daarnaast is de pompwagen uitgerust met een noodstop en de elektromagnetische rem zorgt ervoor dat de wagen op de gewenste plek blijft staan.

 

Prestaties en onderhoud

Door de compacte bouw en de standaardvorkafmetingen (1150 x 560 mm) is deze machine breed inzetbaar. De polyurethane wielen (dubbele vorkwielen) zijn duurzaam en hebben een anti-slipwerking. De EPL1531 is berekend op hellingen van 6% tot en met 16%, afhankelijk van de belasting.

De palletwagen dankt zijn kracht aan de DC-rijregeling, de 0,75 kW-rijmotor, de 0,70 kW-hefmotor en de onderhoudsvrije 24V/20Ah-lithiumbatterij welke ook tussentijds op te laden is. Met de externe oplader is de batterij eenvoudig op te laden bij iedere 220-voltaansluiting. En heeft u een extra batterij, dan kunt u de lege en volle batterij steeds eenvoudig omwisselen, zodat u de pallettruck nog langer achtereen kunt gebruiken!

 

Garantie- en Leveringsservice

Wij willen graag dat u optimaal plezier beleeft aan de EPL1531! Daarom ontvangt u van ons standaard een garantie van 12 maanden op alle onderdelen.

Uit voorraad leverbaar: op werkdagen vóór 14.00 uur besteld en betaald, dezelfde dag verzonden.

 

Productvideo

 

Contact

Voor meer informatie over de EPL1531 of voor andere vragen: neem gerust contact met ons op via info@tramag.nl of via +31 (0)172 – 424 220, iedere werkdag bereikbaar tussen 8.00 uur en 17.00 uur. Wij helpen u graag het product te vinden dat het best bij u past!

Extra informatie

Gewicht 115 kg
Afmetingen 1550 × 560 × 1190 mm
Hefvermogen

Hefhoogte

Draaicirkel

Aandrijving

Accu

,

Lader

Stuurwiel materiaal

Lastwiel materiaal

Lastwiel uitvoering

Vorklengte

Vorkbreedte

Vorkafmetingen

Rijmotor

Hefmotor

Rijsnelheid (belast / onbelast)

Helling (belast / onbelast)

Kleur

,

Download productspecificaties

Offerte aanvragen

Persoonsgegevens(Vereist)
Adres(Vereist)
Privacy policy(Vereist)