Kiepcontainer TIPP900, 0,9 m3, 1500 kg

3 - 6 Dagen Kiepcontainer TIPP900, 0,9 m3, 1500 kg

Tramag TIPP900 ⚫ kiepcontainer ⚫ inhoud 0,9 m3 ⚫ capaciteit 1500 kg

VOORDELIGE KIEPBAK!
 

SPECIFICATIES Tramag TIPP900
- inhoud 0,9 m3
- capaciteit 1500 kg
- gewicht 122kg


PLUS- EN MINPUNTEN Tramag TIPP900

 Deze stevige kantelbak is voordelig in aanschaf.
 Dankzij de automatische kiepfunctie en het afrolsysteem kan de kiepcontainer snel en eenvoudig geleegd worden.
 De efficiënte vorm van de bak maakt opvangen en sorteren van materiaal eenvoudig (denk aan afval scheiden).
 Dit type kiepcontainer is alleen verkrijgbaar in standaardmaten.
 Deze kiepbak is slechts verkrijgbaar in de standaardkleur blauw.

UITGEBREIDE OMSCHRIJVING

De Tramag TIPP900 is een voordelige en duurzame kiepbak, waarmee u snel en efficiënt (afval)materialen kunt opvangen en verplaatsen. De container heeft een inhoud van 0,9 m3 en een capaciteit van 1500 kg. Dankzij het afrolsysteem is de kantelbak eenvoudig en gecontroleerd te legen met een vorkheftruck. Zeer geschikt voor gebruik in loodsen, werkplaatsen en magazijnen. Handig: u kunt de kiepfunctie zowel automatisch als handmatig bedienen!

Zoekt u een iets kleinere kiepcontainer? Neem dan eens een kijkje bij 'de kleine broer' van de Tramag TIPP900: de Tramag TIPP600.

[Lees meer...]
GEBRUIK EN PRESTATIES

De TIPP900 is bijzonder gebruiksvriendelijk en breed inzetbaar. Deze stoere kantelcontainer is eenvoudig en veilig te hanteren, ook als u nog niet eerder met dergelijke containers gewerkt heeft. Deze kiepbak is bij uitstek geschikt voor het opvangen, sorteren en afvoeren van bedrijfsafval en ander materiaal. De bak is makkelijk op te pakken en te legen met een vorkheftruck. U kunt kiezen of u de automatische kiepfunctie aan de voorzijde gebruikt of de handmatige bediening aan de zijkant.

De kiepbak heeft een staaldikte van 2 mm en is ruimschoots geschikt om de maximale capaciteit van 1500 kg te kunnen dragen. De bak en het onderstel zijn behandeld met een poedercoating, gespoten in de standaardkleur blauw.

EXTRA OPTIES

Deze zelfkieper kan worden uitgebreid met wielen (standaard twee geremde zwenkwielen en twee bokwielen). Dit is een praktische optie wanneer de bak regelmatig verplaatst wordt. U kunt hierbij kiezen tussen nylon, rubberen en polyurethane wielen. De omstandigheden op uw locatie bepalen welke wielen voor u het meest geschikt zijn. In verband met de veiligheid tijdens het transport worden de wielen ongemonteerd meegeleverd. Tevens kan bij de Tramag TIPP900 een tweezijdig te openen deksel worden besteld. Wij informeren u graag over de specifieke uitbreidingsmogelijkheden!

VEILIGHEID

De veiligheid van de TIPP900 wordt mede gewaarborgd door het CE-keurmerk. Daarnaast heeft de kantelbak een robuuste constructie met een stevige ondergrond, waardoor de bak stabiel op de gewenste plek blijft staan. Voor extra veiligheid kan er tussen de heftruck en de kiepcontainer een veiligheidsketting worden bevestigd. Deze ketting is los te bestellen.

EXTRA INFORMATIE

Voor u besluit de Tramag TIPP900 aan te schaffen, neem alstublieft in overweging dat bij dit model kantelbak een puntlastechniek is gebruikt, waarna de kieren afgedicht zijn door de gebruikte poedercoating. De ervaring leert dat bij normaal gebruik de poedercoating ervoor zorgt dat deze kiepcontainer prima waterdicht blijft. Wilt u toch liever een garantie op olie- en waterdichtheid? Wij informeren u graag over de (alternatieve) mogelijkheden!

GARANTIE- EN LEVERINGSSERVICE

Wij willen graag dat u optimaal plezier beleeft aan de Tramag TIPP900! Daarom ontvangt u van ons standaard een garantie van 12 maanden op alle onderdelen.

Uit voorraad leverbaar: op werkdagen vóór 14.00 uur besteld en betaald, dezelfde dag verzonden.
 


CONTACT

Voor meer informatie over de Tramag TIPP900 of voor andere vragen: neem gerust contact met ons op via info@tramag.nl of via +31 (0)172 - 424 220, iedere werkdag bereikbaar tussen 8.00 uur en 17.00 uur. Wij helpen u graag het product te vinden dat het best bij u past!

 

 

Container specificaties
Inhoud0,9 m3
Capaciteit1500 kg
Gewicht122 kg
Afmetingen (l x b x h)1525x 1215 x 870 mm
Staaldikte2 mm
KleurBlauw RAL5019

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren
  • Merk: TIPP
  • Model: TIPP900
  • € 769,00
  • incl. BTW: € 930,49

Beschikbare opties:

Tags: Tramag kiepcontainer 900 liter, cap1500kg, tramag900, tramag, kiepcontainers

Groot assortiment

Zodat wij altijd aan uw wensen kunnen voldoen. Zoekt u iets specifieks? Neem dan contact met ons op.

Technische Ondersteuning

Ons team staat dagelijks voor u klaar voor advies op maat.

Maatwerk Mogelijk

Zeer specifieke wensen & eisen, bij ons geen enkel probleem!

Betaal niet langer teveel!

Door slim inkopen en een goede prijs/kwaliteit verhouding betaalt u bij ons een eerlijke prijs.

Onze Webshopprijzen

De webshopprijzen van onze producten worden altijd excl. BTW (boven) en incl. BTW (onder) weergegeven. Hier komen nog verzendkosten bij.

Loading...