Voordelige Semi-Elektrische Palletwagens, Capaciteit tot 1800kg

in overleg (op bestelling) Voordelige Semi-Elektrische Palletwagens, Capaciteit tot 1800kg
 • Merk: EP
 • Model: EPT20-18EHJ
 • € 1.250,00
 • incl. BTW: € 1.512,50

Beschikbare opties:

Tags: elektrisch verrijdbare palletwagen manueel heffen 560x1150mm, poly wielen, cap1800kg, ept20-18ehj, ep, aanbiedingen, elektrische pallettrucks, elektrische palletwagens, handpalletwagens

Instap palletwagen ⚫ Semi-elektrische palletwagen ⚫ 24V/30Ah gelbatterij⚫ 1800 kg ⚫ 560x1150 mm ⚫

Onze voordeligste keus!

Onze EP semi-elektrische pallettruck met een maximaal hefvermogen van 1.800 kg; de EPT20-18EHJ! De voordeligste keus uit ons assortiment! Een compacte lichtgewicht semi-elektrische pompwagen voor een zeer aantrekkelijke prijs. Een prima keus wanneer u een aantal keer per dag een pallet moet oppakken en verplaatsen. De palletwagen is geschikt voor de Europese markt en voldoet aan de Europese CE-norm.

Plus- en minpunten
+ Beste prijs!
+ Altijd en overal op te laden met behulp van een interne 220 volt lader
+ Batterij onderhoudsvrij
+ Compact gebouwd
- Minder geschikt voor fulltime inzet
- Manueel heffen

Over de EPT20-18EHJ Semi-elektrische Palletwagen

Deze door EP ontwikkelde pallettruck beschikt over een elektrische aandrijving en een manuele heffing. Deze pallettruck is zeer interessant voor beginnende ondernemers. De palletwagen is bedoeld voor een lage inzet en gelijke ondergrond. De EPT20-18EHJ is ook prijstechnisch een uitstekend alternatief voor de volledig elektrisch aangedreven pallettrucks. Want ook met deze pallettruck is het transporteren van lasten tot 1.800 kg tot een hoogte van 200 mm uiterst simpel. De palletwagen beschikt over standaard vorkafmetingen (560x1150 mm) en polyurethaan wielen.

Prestaties

De prestaties van de EPT20-18EHJ semi-elektrische palletwagen worden gewaarborgd door een DC rijregeling en een onderhoudsvrije 24V/30Ah gelbatterij. De pallettruck is zo ontworpen, dat over kleine hellingen van maximaal 2% tot en met 6% (afhankelijk van belasting) kan worden gereden. Hoe lang de accu per lading mee gaat, is afhankelijk van de inzet. De snelheid van de pallettruck is eenvoudig te bepalen. U kunt namelijk kiezen voor de normale snelheid of de slakkengang. Geladen zal de palletwagen een lagere snelheid behalen.

Door zijn compacte design, heeft deze pallettruck een draaicirkel van slechts 1.430 mm. Dit maakt de palletwagen geschikt voor in kleine ruimtes en in vrachtwagens. De pallettruck beschikt over een stand-by stand. Wanneer de pallettruck een aantal minuten stil staat, treedt die stand in werking. Dit waarborgt een langere inzetduur van de batterij.

Veiligheid

Om de veiligheid van u en van uw omgeving te waarborgen, beschikt de semi-elektrische palletwagen standaard over een veiligheidsknop aan de bovenkant van de disselkop. De elektromagnetische rem zorgt er bovendien voor dat de palletwagen er niet ongewild vandoor gaat.

Werking

Deze pallettruck is gemakkelijk te bedienen en is duurzaam in gebruik. Nog meer dan de volledig elektrisch aangedreven pallettrucks is deze smalle en behendige pallettruck geschikt om eenvoudig goederen in kleine ruimtes te transporteren. De 220V ingebouwde lader zorgt er bovendien voor dat deze pompwagen gemakkelijk en overal op te laden is.

Onderhoud

De EPT20-18EHJ dient net als iedere andere elektrische palletwagen jaarlijks onderhouden en gekeurd te worden. Dit kunt u al door de plaatselijke heftruckboer laten doen. Onderdelen zijn eenvoudig bij te bestellen en te monteren. De aanwezige gelaccu hoeft in tegenstelling tot een tractiebatterij niet bijgevuld te worden met gedemineraliseerd water; een onderhoudsvrije accu dus!

U ontvangt 12 maanden garantie op de onderdelen..

Basisspecificaties

 • Hefvermogen 1800 kg
 • Hefhoogte 85-200 mm
 • Vorklengte 1150 mm
 • Vorkbreedte 560 mm
 • Gewicht 145 kg (incl. batterij)
 • Gelbatterij 24V/30Ah
 • Afmetingen 1613x560 mm
 • Wielen Polyurethaan

Nu ook aan te schaffen op basis van financial lease! Kijk voor meer informatie onder de leasetab van dit product over wat voor ú de mogelijkheden zijn!

Nergens voordeliger verkrijgbaar!

Uit voorraad leverbaar! Vandaag vóór 15:00 uur besteld, de volgende werkdag al geleverd!

Kijk ook eens naar onze
Tramag elektrische pallettrucks!

Algemene specificaties
Gewicht 145 kg
Hefvermogen 1800 kg
Lengte over vorken 1150 mm
Breedte over vorken 560 mm
Wielen Polyurethaan
Minimale hoogte 85 mm
Maximale hoogte 200 mm
Elektrische specificaties
Batterij 24V / 30Ah
Lader Ingebouwd 220 volt

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Groot assortiment

Zodat wij altijd aan uw wensen kunnen voldoen. Zoekt u iets specifieks? Neem dan contact met ons op.

Technische Ondersteuning

Ons team staat dagelijks voor u klaar voor advies op maat

Maatwerk Mogelijk

Zeer specifieke wensen & eisen, bij ons geen enkel probleem!

Betaal niet langer teveel!

Door slim inkopen en een goede prijs/kwaliteit verhouding betaalt u bij ons een eerlijke prijs.