Semi-elektrische palletwagen EPT20-18EHJ, 1800 kg, compact

2 - 3 Dagen Semi-elektrische palletwagen EPT20-18EHJ, 1800 kg, compact

EP EPT20-18EHJ ⚫ hefvermogen 1800 kg ⚫ semi-elektrische palletwagen ⚫ vorken 1150 x 560 mm ⚫ 24V/30Ah-batterij

VOORDELIGE SEMI-ELEKTRISCHE PALLETTRUCK!
 

SPECIFICATIES 
EP EPT20-18EHJ 
- hefvermogen 1800 kg 
- vorkafmetingen 1150 x 560 mm 
- draaicirkel 1430 mm 
- gewicht 145 kg (incl. batterij) 
- batterij 24V/30Ah 

PLUS- EN MINPUNTEN EP EPT20-18EHJ

 Deze semi-elektrische palletwagen is zeer scherp geprijsd.
 Door de compacte bouw en kleine draaicirkel is de pallettruck prima te gebruiken in kleinere ruimtes.
 De batterij is onderhoudsvrij en eenvoudig oplaadbaar dankzij een interne voltlader.
 Deze pompwagen is minder geschikt voor intensief en zwaarder gebruik gedurende de hele dag (denk hierbij aan ploegendiensten).
 De palletwagen is minder geschikt voor gebruik buiten.
 Heffen is handmatig.

UITGEBREIDE OMSCHRIJVING

De EP EPT20-18EHJ is een voordelige en duurzame semi-elektrisch aangedreven palletwagen waarmee u eenvoudig uw goederen kunt verplaatsen. Heffen is handmatig, rijden is elektrisch. Het maximale hefvermogen is 1800 kg. Deze pompwagen is bij uitstek geschikt om een meerdere uren per dag pallets te verplaatsen. Ideaal: de onderhoudsvrije batterij is eenvoudig op te laden bij iedere 220-voltaansluiting!

Let op: zoekt u liever een volledig elektrisch aangedreven pallettruck? Kijk dan eens bij de EP EPT20-18EA.

Download specificatieblad

 

[Lees meer...]
GEBRUIK

De EP EPT20-18EHJ is bijzonder gebruiksvriendelijk. Deze lichtgebouwde pallettruck heeft een dubbelzijdig bedienbare disselkop en is dan ook eenvoudig en veilig te bedienen, ook als u nog niet eerder met palletwagens heeft gewerkt. U heeft de mogelijkheid om een certificaat te behalen, waarbij u in korte tijd leert de pallettruck goed en veilig te bedienen (zie tab ALGEMENE VEILIGHEID voor meer informatie).

VEILIGHEID

De veiligheid wordt mede gewaarborgd door het CE-keurmerk. Daarnaast is deze pompwagen uitgerust met een veiligheidsknop op de disselkop en zorgt de elektromagnetische rem ervoor dat de wagen op de gewenste plek blijft staan.

PRESTATIES EN ONDERHOUD

Door de efficiënte bouw en de standaardvorkafmetingen (1150 x 560 mm) is deze machine breed inzetbaar. De polyurethane wielen (dubbele vorkwielen) zijn duurzaam en hebben een anti-slipwerking. De EP EPT20-18EHJ is berekend op hellingen van 2% tot en met 6%, afhankelijk van de belasting.

De palletwagen dankt zijn kracht aan de DC-rijregeling, de 0,65 kW-rijmotor en de onderhoudsvrije 24V/30Ah-gelbatterij. Dankzij de ingebouwde 220 volt-lader is de batterij altijd en overal eenvoudig op te laden.

GARANTIE- EN LEVERINGSSERVICE

Wij willen graag dat u optimaal plezier beleeft aan de EP EPT20-18EHJ! Daarom ontvangt u van ons standaard een garantie van 12 maanden op alle onderdelen.

Bel ons voor de exacte levertijd.
 

CONTACT

Voor meer informatie over de EP EPT20-18EHJ of voor andere vragen: neem gerust contact met ons op info@tramag.nl of via +31 (0)172 - 42 42 20, iedere werkdag bereikbaar tussen 8.00 uur en 17.00 uur. Wij helpen u graag het product te vinden dat het best bij u past!
Algemene specificaties
Hefvermogen1800 kg
Beschikbare hefhoogte85 - 200 mm
Doorrijhoogte, mast laag1280 mm
Vorkafmetingen (l x b)1150 x 560 mm
Draaicirkel1430 mm
Gewicht145 kg
Afmetingen (l x b)1613 x 560 mm
WielenPolyurethaan
KleurRAL2002 (rood) en RAL9005 (zwart)
Elektrische specificaties
Batterij24V/30Ah
LaderIngebouwd 220 volt
RijregelingDC
Rijmotor0,65 kW
Rijsnelheid (belast / onbelast)2,5 - 3 km/u

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

U wilt dit product natuurlijk veilig en verantwoord kunnen gebruiken. Daarom is het volgende voor u prettig om te weten:

CE-KEURMERK

Onze producten dragen het CE-keurmerk. Dat betekent dat ze voldoen aan de Europese regelgeving op het gebied van productveiligheid, waardoor u weet: dit product is uitgebreid en onder uiteenlopende omstandigheden getest op normaal gebruik, waarbij de resultaten aantonen dat de veiligheid van de gebruiker niet in gevaar kwam. Met andere woorden: een CE-keurmerk waarborgt de veiligheid!

ONDERHOUD EN KEURINGEN

Wij willen natuurlijk dat u optimaal en zo lang mogelijk plezier heeft van uw aankoop! Om producten voor intern transport in topconditie te houden, is het belangrijk (en wettelijk verplicht) dat er jaarlijks onderhoud en keuringen worden verricht.

De mate en frequentie van regulier onderhoud verschillen per product en worden door u, als producteigenaar, naar wens ingepland en uitgevoerd. Factoren die hierop van invloed zijn, zijn zaken als specifieke werkomstandigheden, hoe vaak het product gebruik wordt, hoe zwaar de gemiddelde belasting is, et cetera. Naast het reguliere onderhoud kunnen op een vast moment in het jaar veiligheidskeuringen worden uitgevoerd door een erkend en gecertificeerd keuringsbedrijf.

Veiligheid staat voorop, daarom denken wij ook hierin graag met u mee: wij kunnen zowel onderhoud als keuringen voor uw verzorgen, dankzij onze samenwerking met een gerennomeerd heftruckbedrijf.

ZELF CERTIFICAAT BEHALEN

Heeft u nog niet eerder met dit interne transportmiddel gewerkt? Of wilt u gewoon zeker weten dat u en uw medewerkers er veilig mee kunnen werken? Volg dan een van de korte cursussen, specifiek gericht op dit type transportmiddel, waarbij u leert het apparaat zo verantwoord en efficiënt mogelijk te gebruiken. Een dergelijke cursus duurt gemiddeld één dagdeel, vereist geen specifieke vooropleiding en wordt afgesloten met een certificaat.

CONTACT

Wilt u meer informatie of heeft u een andere vraag over veilig werken met intern tranport? Neem gerust contact met ons op via info@tramag.nl of via +31 (0)172 - 42 42 20, iedere werkdag bereikbaar tussen 8.00 uur en 17.00 uur. Wij helpen u graag uw product optimaal te kunnen gebruiken!

  • Merk: EP
  • Model: EPT20-18EHJ
  • € 1.250,00
  • incl. BTW: € 1.512,50

Beschikbare opties:

Tags: elektrisch verrijdbare palletwagen manueel heffen 560x1150mm, poly wielen, cap1800kg, ept20-18ehj, ep, aanbiedingen, elektrische pallettrucks, elektrische palletwagens, handpalletwagens

Groot assortiment

Zodat wij altijd aan uw wensen kunnen voldoen. Zoekt u iets specifieks? Neem dan contact met ons op.

Technische Ondersteuning

Ons team staat dagelijks voor u klaar voor advies op maat.

Maatwerk Mogelijk

Zeer specifieke wensen & eisen, bij ons geen enkel probleem!

Betaal niet langer teveel!

Door slim inkopen en een goede prijs/kwaliteit verhouding betaalt u bij ons een eerlijke prijs.

Onze Webshopprijzen

De webshopprijzen van onze producten worden altijd excl. BTW (boven) en incl. BTW (onder) weergegeven. Hier komen nog verzendkosten bij.