SBS inzamelcontainer, stapelbaar

Vanaf 539,00

  • 500-2000 L inhoud
  • 3 mm staaldikte
  • stapelbaar tot drie lagen
  • Gratis verzending
Artikelnummer: SBS 2000-1 Categorie: Merk:

Beschrijving

Tramag SBS 2000 ⚫ inzamelcontainer ⚫ inhoud 2000 l ⚫ capaciteit 2250 kg

STAPELBARE INZAMELCONTAINER!

SPECIFICATIES SBS 2000
– inhoud 2000 l
– capaciteit 2250 kg
– gewicht 263 kg

PLUS- EN MINPUNTEN SBS 2000

  • Deze inzamelbakken zijn stapelbaar tot drie lagen.
  • Deze slim ontworpen containers zijn ideaal voor een efficënte indeling van magazijn- en laadruimte.
  • Voor deze inzamelcontainers geldt een garantie van 24 maanden.
  • Door het standaardformaat van de inrijdkokers zijn SBS inzamelcontainers niet verrijdbaar met een palletwagen.

 

UITGEBREIDE OMSCHRIJVING

De SBS 2000 is een voordelige en duurzame bak die eenvoudig is op te pakken met een vorkheftruck of kraan. De container heeft een inhoud van 2000 l en een draagvermogen van 2250 kg. Deze bakken zijn gevuld te stapelen tot drie lagen hoog. Ideaal voor een efficiënt gebruik van het vloeroppervlak in loodsen en magazijnen.

Let op: zoekt u een stapelbare container die ook makkelijk te kiepen is? Kijk dan eens bij onze stapelbare kiepcontainers, de BSK stapelkiepers of de allround UC containers.

 

[Lees meer…]

GEBRUIK EN PRESTATIES

De SBS 2000 is gebruiksvriendelijk en breed inzetbaar. Met deze container kunt u eenvoudig (afval)materialen opvangen en afvoeren. De container heeft zowel inrijdkokers als kraanogen en is dan ook op te pakken met zowel een vorkheftruck als met een kraan.

Deze bakken zijn (gevuld) te stapelen tot drie lagen hoog – houd daarbij wel rekening met het gestapelde totaalgewicht en het draagvermogen van de onderste container(s). Het stapelen is zelfs mogelijk met containers van verschillende formaten, dankzij het slimme maatsysteem met een rastereenheid van 600 mm.

De robuuste inzamelcontainer heeft een staaldikte van circa 3 mm en is daarmee ruimschoots geschikt om de maximale capaciteit van 2250 kg te kunnen dragen.

EXTRA OPTIES

De SBS 2000 kan worden uitgebreid met een transportframe met wielen, wat verplaatsen nog eenvoudiger maakt. Hiervoor geldt een meerprijs. Let op: wanneer een transportframe gebruikt wordt, verliest de container zijn stapelfunctie.

VEILIGHEID

De veiligheid van de SBS 2000 wordt mede gewaarborgd door het CE-keurmerk. De staalconstructie is zó ontworpen dat de bak stabiel op de gewenste plek blijft staan.

GARANTIE- EN LEVERINGSSERVICE

Wij willen graag dat u optimaal plezier beleeft aan de SBS 2000! Daarom ontvangt u van ons standaard een garantie van 24 maanden op alle onderdelen.

De normale levertijd bedraagt 2 – 3 weken na betaling.

CONTACT

Voor meer informatie over deze container of voor andere vragen: neem gerust contact met ons op via info@tramag.nl of via +31 (0)172 – 424 220, iedere werkdag bereikbaar tussen 8.00 uur en 17.00 uur. Wij helpen u graag het product te vinden dat het best bij u past!

Extra informatie

Gewicht 263 kg
Afmetingen 1200 × 2400 × 850 mm
Inhoud

, ,

Capaciteit

, ,

Staaldikte

Kleur

, , , , , ,

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Persoonsgegevens*
Adres*
Privacy policy*