BK Robuuste Kiepbak voor Intensief Gebruik

Vanaf 759,00

 • 300-2000 L inhoud
 • 3 mm staaldikte
 • Met afrolmechanisme
 • Gratis verzonden

Beschrijving

Tramag BK ◾ kiepcontainer ◾ inhoud 300 – 2000 l ◾ capaciteit 750 – 2000 kg

 

ROBUUSTE KIEPCONTAINER!

 

Plus- en minpunten BK 
 • Deze stevige kantelbak met afrolsysteem is prima geschikt voor intensief gebruik buiten.
 • Dankzij het gunstige lastzwaartepunt en het afrolsysteem kan de kiepcontainer snel en eenvoudig geleegd worden.
 • De efficiënte vorm van de bak maakt opvangen en sorteren van materiaal eenvoudig (denk aan afval scheiden).
 • De kiepbak is goed beveiligd tegen onbedoeld afglijden en kiepen.
 • Naast de standaardmaten is deze container ook in aangepaste maten te bestellen.
 • Voor deze kiepbak geldt een garantie van 2 jaar.
 • Montage van wielen achteraf bij een BK-container is mogelijk tot BK 1200 (inhoud 1200 liter).

 

Uitgebreide omschrijving

De BK is een voordelige en duurzame kiepbak, waarmee u snel en efficiënt (afval)materialen kunt opvangen en verplaatsen. De container is beschikbaar in diverse formaten, tot een inhoud van 2000 l en tot een capaciteit van 2000 kg. Dankzij het afrolsysteem is de kantelbak eenvoudig en gecontroleerd te legen met een vorkheftruck. Zeer geschikt voor gebruik in loodsen, werkplaatsen en magazijnen. Handig: u kunt de kiepfunctie handmatig bedienen!

Let op: zoekt u een kiepcontainer voor extra zware lasten? Kijk dan eens bij de SK-kiepcontainers met hun extra draagkracht van 4000 kg.

Lees meer…

 

Gebruik en prestaties

De BK is gebruiksvriendelijk en breed inzetbaar. Deze robuuste kantelcontainer is eenvoudig en veilig te hanteren en prima geschikt voor het opvangen, sorteren en afvoeren van bedrijfsafval en ander materiaal. De bak is makkelijk op te pakken en gedoseerd te legen met een vorkheftruck. Vanaf de bestuurdersstoel van uw heftruck of kraan kunt u door middel van het trekkoord de bak op elke hoogte kiepen.

De kiepbak heeft een staaldikte van circa 3 mm en is ruimschoots geschikt om de maximale capaciteit te kunnen dragen.

 

Extra opties

Een BK-kiepcontainer kan worden uitgebreid met wielen (standaard twee geremde zwenkwielen en twee bokwielen). Dit is een praktische optie wanneer de bak regelmatig verplaatst wordt. U kunt hierbij kiezen tussen nylon, rubberen en polyurethane wielen. De omstandigheden op uw locatie bepalen welke wielen voor u het meest geschikt zijn. Als u de container liever met een hefboomroller wil verplaatsen, kan de bak in een speciaal daarvoor geschikte uitvoering worden geleverd. Tevens kan een tweezijdig te openen deksel worden besteld. Naar wens kan de kiepbak ook expliciet olie- en waterdicht gemaakt geworden.

 

Veiligheid

De veiligheid van de BK wordt mede gewaarborgd door het CE-keurmerk. Daarnaast heeft de kantelbak een robuuste constructie met een stevige ondergrond, waardoor de bak stabiel op de gewenste plek blijft staan. Voor extra veiligheid kan er tussen de heftruck en de kiepcontainer een veiligheidsketting worden bevestigd.

 

Garantie- en leveringsservice

Wij willen graag dat u optimaal plezier beleeft aan de BK! Daarom ontvangt u van ons standaard een garantie van 24 maanden op alle onderdelen.

De gemiddelde levertijd van een BK-container in een standaarduitvoering bedraagt 3 – 6 weken na betaling (let op: als u kiest voor een andere RAL-kleur, een verzinkte uitvoering of andere extra opties, dan kan de levertijd langer zijn).

 

 

Contact

Voor meer informatie over deze container voor andere vragen: neem gerust contact met ons op via info@tramag.nl of via +31 (0)172 – 424 220, iedere werkdag bereikbaar tussen 8.00 uur en 17.00 uur. En natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom. Wij helpen u graag het product te vinden dat het best bij u past!

Extra informatie

Gewicht 391 kg
Afmetingen 1670 × 2150 × 1175 mm
Inhoud/capaciteit

, , , , ,

Kleur

, , , , , ,

Wielen

, , , , ,

Inhoud

, , , , ,

Capaciteit

, , ,

Staaldikte

Download productspecificaties

Offerte aanvragen

Persoonsgegevens(Vereist)
Adres(Vereist)
Privacy policy(Vereist)