Tramag Bodemklepcontainer 500 liter, cap1000kg

Niet op voorraad Tramag Bodemklepcontainer 500 liter, cap1000kg

Tramag FB 500 ⚫ stapelbare bodemklepcontainer ⚫ inhoud 500 l ⚫ capaciteit 1000 kg

STAPELBARE BODEMKLEPCONTAINER
 

SPECIFICATIES Tramag FB 500
- inhoud 500 l
- capaciteit 1000 kg
- gewicht 125 kg


PLUS- EN MINPUNTEN Tramag FB 500

 Dankzij de efficiënte vierkante vorm heeft de bodemklepcontainer een groot opslagvolume.
 De container is ruimtebesparend doordat deze tot drie lagen hoog gestapeld kan worden.
 Deze bodemklepcontainer is bij uitstek geschikt voor opvangen en afvoeren van diverse materialen.
 De bodemklep sluit zelfstandig wanneer de container na het legen teruggeplaatst wordt op de grond.
 U ontvangt standaard 2 jaar garantie op deze bodemklepcontainer.
 De stapelfunctie vervalt wanneer de container uitgerust is met wielen.

UITGEBREIDE OMSCHRIJVING

De FB 500 is een duurzame bodemklepcontainer, waarmee u snel en efficiënt (afval)materialen kunt opvangen en verplaatsen. De container heeft een inhoud van 500 l en een capaciteit van 1000 kg. De container wordt eenvoudig geleegd met behulp van een kraan of vorkheftruck. Handig voor gebruik in loodsen en werkplaatsen zoals bij spaanderbedrijven. Ideaal: FB-bodemklepcontainers zijn stapelbaar tot drie lagen hoog!

Let op: heeft u liever een groter formaat bodemklepcontainer? Kijk dan eens bij de Tramag FB 750.

 

 

[Lees meer...]


GEBRUIK

De FB 500 is een gebruiksvriendelijke bodemklepcontainer. De robuuste stalen constructie heeft extra gladde binnenwanden, waardoor de container nog makkelijker te legen is. De bak is eenvoudig op te pakken en te legen met een vorkheftruck of kraan. U kunt de bodemklep bedienen door middel van een trekkoord, gewoon vanaf de bestuurdersstoel van uw heftruck of kraan.

VEILIGHEID

De veiligheid van de FB 500 wordt mede gewaarborgd door het CE-keurmerk. Daarnaast heeft de container een robuuste stalen constructie met vier stevige poten, waardoor de bak - ook gestapeld! - stabiel blijft staan. De bak is beveiligd tegen onbedoeld afglijden en openen van de bodemklep. Voor extra veiligheid kan er tussen de heftruck en de traverse een veiligheidsketting worden bevestigd. Deze ketting wordt standaard meegeleverd.

PRESTATIE EN ONDERDELEN

Door het efficiënte ontwerp is de FB 500 breed inzetbaar. Dankzij een bodemstaaldikte van 3 mm en wanden van 2 mm dik is de container ruimschoots geschikt om de maximale capaciteit van 1000 kg te kunnen dragen. Rubbervering dempt de slag van de neerkiepende bodemklep bij het legen. De bodemklep sluit vervolgens zelfstandig wanneer de container weer teruggeplaatst wordt op de grond.

De bodemklepcontainer kan worden uitgebreid met wielen (twee geremde zwenkwielen en twee bokwielen). Dit is een praktische optie wanneer de bak regelmatig verplaatst wordt. U kunt hierbij kiezen tussen nylon, rubberen en polyurethane wielen. De omstandigheden op uw locatie bepalen welke wielen voor u het meest geschikt zijn. Optioneel kunnen ook een verzinkt tweezijdig te openen deksel en verzinkte centreerwanden voor de bodemklep worden besteld. De container kan zelfs expliciet olie- en waterdicht worden gemaakt. Benieuwd? Wij informeren u graag over de specifieke uitbreidingsmogelijkheden!

GARANTIE- EN LEVERINGSSERVICE

Wij willen graag dat u optimaal plezier beleeft aan de FB 500! Daarom ontvangt u van ons standaard een garantie van 24 maanden op alle onderdelen.

De levertijd bedraagt 15 werkdagen.
 

CONTACT

Voor meer informatie over de FB 500 of voor andere vragen: neem gerust contact met ons op via info@tramag.nl of via +31 (0)172 - 424 220, iedere werkdag bereikbaar tussen 8.00 uur en 17.00 uur. Wij helpen u graag het product te vinden dat het best bij u past!

 

 

Container specificaties
Inhoud500 l
Capaciteit1000 kg
Gewicht125 kg
Afmetingen (l x b x h)800 x 1200 x 860 mm
Staaldiktebodem 3 mm / wanden 2 mm
KleurRAL2000 (oranje), RAL3000 (rood), RAL5012 (blauw), RAL6011 (groen), RAL7005 (grijs) (ook leverbaar in uw huisstijlkleur, tegen meerprijs)

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren
  • € 749,00
  • incl. BTW: € 906,29

Beschikbare opties:

Groot assortiment

Zodat wij altijd aan uw wensen kunnen voldoen. Zoekt u iets specifieks? Neem dan contact met ons op.

Technische Ondersteuning

Ons team staat dagelijks voor u klaar voor advies op maat.

Maatwerk Mogelijk

Zeer specifieke wensen & eisen, bij ons geen enkel probleem!

Betaal niet langer teveel!

Door slim inkopen en een goede prijs/kwaliteit verhouding betaalt u bij ons een eerlijke prijs.

Onze Webshopprijzen

De webshopprijzen van onze producten worden altijd excl. BTW (boven) en incl. BTW (onder) weergegeven. Hier komen nog verzendkosten bij.