GU Kantelbak Lage Bouwhoogte 750 liter, cap1000kg

Niet op voorraad GU Kantelbak Lage Bouwhoogte 750 liter, cap1000kg

Tramag GU 750 ⚫ kiepcontainer ⚫ inhoud 750 l ⚫ capaciteit 1000 kg

VOORDELIGE LAGE KIEPBAK!

SPECIFICATIES Tramag GU 750
- inhoud 750 l
- capaciteit 1000 kg
- gewicht 156 kg


PLUS- EN MINPUNTEN Tramag GU 750

 Dankzij het gunstige kantelpunt is de kiepbak gegarandeerd in één keer leeg, ook bij een lichte lading.
 De lage bouwhoogte van de kantelbak maakt opvangen en sorteren van materiaal eenvoudig, ook op plekken met beperkte ruimte, zoals bij lage werkbanken.
 Door het stabiele basisframe met inrijdkokers kan de kiepcontainer makkelijk worden opgetild met een vorkheftruck.
 Doordat de klap bij het legen groot is, wordt geadviseerd de GU-kantelbak (vanaf 500 l) uit te breiden met een kieprem.

UITGEBREIDE OMSCHRIJVING

De GU 750 is een voordelige en duurzame kiepbak, waarmee u snel en efficiënt (afval)materialen kunt opvangen en verplaatsen. De container heeft een inhoud van 750 l en een capaciteit van 1000 kg. Dankzij het gunstige kantelpunt is de kantelbak eenvoudig in één keer te legen met een vorkheftruck, ook bij een - letterlijk - vederlichte lading. Zeer geschikt voor gebruik in loodsen, werkplaatsen en magazijnen. Handig: u kunt de kiepfunctie handmatig bedienen met een trekkoord!

Zoekt u juist een hogere kiepcontainer? Neem dan eens een kijkje bij de Tramag EXPO-serie, met daarin bijvoorbeeld de Tramag EXPO 900.

[Lees meer...]


GEBRUIK EN PRESTATIES

De GU 750 is bijzonder gebruiksvriendelijk. Deze stoere kantelcontainer is bij uitstek geschikt voor het opvangen, sorteren en afvoeren van bedrijfsafval en ander materiaal. De bak is makkelijk op te pakken en te legen met een vorkheftruck dankzij het stevige basisframe met inrijdkokers. U kunt de bak eenvoudig legen door middel van een hendel met trekkoord, gewoon vanaf de bestuurdersstoel van uw heftruck.

De bodem heeft een staaldikte van 3 mm en is ruimschoots geschikt om de maximale capaciteit van 1000 kg te kunnen dragen.

EXTRA OPTIES

De zelfkieper kan worden uitgebreid met wielen (twee zwenkwielen, waarvan één geremd, en twee draagwielen). Dit is een praktische optie wanneer de bak regelmatig verplaatst wordt. U kunt hierbij kiezen tussen nylon, rubberen en polyurethane wielen. De omstandigheden op uw locatie bepalen welke wielen voor u het meest geschikt zijn. Optioneel kan er ook een verzinkt tweezijdig te openen deksel worden besteld en kan de bak expliciet olie- en waterdicht worden gemaakt.

De GU-container is standaard gelakt leverbaar in vijf RAL-kleuren; tegen meerprijs is deze ook te bestellen in uw huisstijlkleur of als verzinkte versie.

Doordat de klap bij het legen vrij groot is, wordt geadviseerd de GU-kantelbak (vanaf 500 l) uit te breiden met een instelbare kieprem.

VEILIGHEID

De veiligheid van de GU 750 wordt mede gewaarborgd door het CE-keurmerk. Daarnaast heeft de kantelbak een robuuste constructie met een stevige ondergrond, waardoor de bak stabiel op de gewenste plek blijft staan. Voor extra veiligheid kan er tussen de heftruck en de kiepcontainer een veiligheidsketting worden bevestigd; deze wordt standaard meegeleverd.

GARANTIE- EN LEVERINGSSERVICE

Wij willen graag dat u optimaal plezier beleeft aan de GU 750! Daarom ontvangt u van ons standaard een garantie van 24 maanden op alle onderdelen.

De levertijd bedraagt circa 15 werkdagen.

CONTACT

Voor meer informatie over de GU 750 of voor andere vragen: neem gerust contact met ons op via info@tramag.nl of via +31 (0)172 - 424 220, iedere werkdag bereikbaar tussen 8.00 uur en 17.00 uur. Wij helpen u graag het product te vinden dat het best bij u past!
Container specificaties
Inhoud750 l
Capaciteit1000 kg
Gewicht156 kg
Afmetingen (l x b x h)1440 x 680 x 580 mm
Staaldiktebodem 3 mm, wanden 2,5 mm
KleurRAL2000 (oranje), RAL3000 (rood), RAL5012 (blauw), RAL6011 (groen), RAL7005 (grijs) (ook leverbaar in uw huisstijlkleur, tegen meerprijs)

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren
  • € 829,00
  • incl. BTW: € 1.003,09

Beschikbare opties:

Groot assortiment

Zodat wij altijd aan uw wensen kunnen voldoen. Zoekt u iets specifieks? Neem dan contact met ons op.

Technische Ondersteuning

Ons team staat dagelijks voor u klaar voor advies op maat.

Maatwerk Mogelijk

Zeer specifieke wensen & eisen, bij ons geen enkel probleem!

Betaal niet langer teveel!

Door slim inkopen en een goede prijs/kwaliteit verhouding betaalt u bij ons een eerlijke prijs.

Onze Webshopprijzen

De webshopprijzen van onze producten worden altijd excl. BTW (boven) en incl. BTW (onder) weergegeven. Hier komen nog verzendkosten bij.