EXPO Kantelbak 900 liter, cap1000kg

EXPO Kantelbak 900 liter, cap1000kg

Tramag EXPO 900 ⚫ kiepcontainer ⚫ inhoud 900 l ⚫ capaciteit 1000 kg

ROBUUSTE KIEPBAK!

SPECIFICATIES Tramag EXPO 900
- inhoud 900 l
- capaciteit 1000 kg
- gewicht 173 kg

PLUS- EN MINPUNTEN Tramag EXPO 900

+ Deze breedgebouwde kantelbak met afrolsysteem is prima geschikt voor intensief gebruik buiten.
+ Dankzij het gunstige lastzwaartepunt en het afrolsysteem kan de kiepcontainer snel en eenvoudig geleegd worden.
+ De efficiënte vorm van de bak maakt opvangen en sorteren van materiaal eenvoudig (denk aan afval scheiden).
+ De kiepbak is goed beveiligd tegen onbedoeld afglijden en kiepen.
+ Naast de standaardmaten is deze container ook in aangepaste maten te bestellen.
- Dit type kiepcontainer is verkrijgbaar tot een maximale inhoud van 2100 liter.

UITGEBREIDE OMSCHRIJVING

De Tramag EXPO 900 is een voordelige en duurzame kiepbak, waarmee u snel en efficiënt (afval)materialen kunt opvangen en verplaatsen. De container heeft een inhoud van 900 l en een capaciteit van 1000 kg. Dankzij het afrolsysteem is de kantelbak eenvoudig en gecontroleerd te legen met een vorkheftruck. Zeer geschikt voor gebruik in loodsen, werkplaatsen en magazijnen. Handig: u kunt de kiepfunctie handmatig bedienen!

Let op: zoekt u een (grotere) kiepcontainer met een lagere bouwhoogte? Neem dan eens een kijkje bij de GU-serie, zoals de Tramag GU 1000.GEBRUIK

De Tramag EXPO 900 is bijzonder gebruiksvriendelijk. Deze robuuste kantelcontainer is eenvoudig en veilig te hanteren, ook als u nog niet eerder met dergelijke containers gewerkt heeft. Deze kiepbak is bij uitstek geschikt voor het opvangen, sorteren en afvoeren van bedrijfsafval en ander materiaal. De bak is makkelijk op te pakken en gedoseerd te legen met een vorkheftruck. U kunt de bak eenvoudig legen door, vanaf de bestuurdersstoel van uw heftruck, gebruik te maken van een trekkoord.

VEILIGHEID

De veiligheid van de Tramag EXPO 900 wordt mede gewaarborgd door het CE-keurmerk. Daarnaast heeft de kantelbak een robuuste constructie met een stevige ondergrond, waardoor de bak stabiel op de gewenste plek blijft staan. Voor extra veiligheid kan er tussen de heftruck en de kiepcontainer een veiligheidsketting worden bevestigd. Deze kettting is los te bestellen.

PRESTATIES EN ONDERHOUD

Door het efficiënte ontwerp is de Tramag EXPO 900 breed inzetbaar. De kiepbak heeft een staaldikte van 3 mm en is ruimschoots geschikt om de maximale capaciteit van 1000 kg te kunnen dragen.

De zelfkieper kan worden uitgebreid met wielen (standaard twee geremde zwenkwielen en twee bokwielen). Dit is een praktische optie wanneer de bak regelmatig verplaatst wordt. U kunt hierbij kiezen tussen nylon, rubberen en polyurethane wielen. De omstandigheden op uw locatie bepalen welke wielen voor u het meest geschikt zijn. Tevens kan bij de Tramag EXPO 900 een tweezijdig te openen deksel worden besteld. Naar wens kan de bak ook expliciet olie- en waterdicht gemaakt geworden (zie ook onderstaande EXTRA INFORMATIE). Wij vertellen u graag over de specifieke uitbreidingsmogelijkheden!

EXTRA INFORMATIE

Voor u besluit de Tramag EXPO 900 aan te schaffen, neem alstublieft in overweging dat bij dit model kantelbak een puntlastechniek is gebruikt, waarna de kieren afgedicht zijn door de gebruikte lak. De ervaring leert dat bij normaal gebruik de lak ervoor zorgt dat deze kiepcontainer prima waterdicht blijft. Wilt u toch liever een garantie op olie- en waterdichtheid? Wij vertellen u graag de verschillende mogelijkheden!

GARANTIE- EN LEVERINGSSERVICE

Wij willen graag dat u optimaal plezier beleeft aan de Tramag EXPO 900! Daarom ontvangt u van ons standaard een garantie van 12 maanden op alle onderdelen.

De levertijd bedraagt 15 werkdagen.

CONTACT

Voor meer informatie over de Tramag EXPO 900 of voor andere vragen: neem gerust contact met ons op via info@tramag.nl of via +31 (0)172 - 424 220, iedere werkdag bereikbaar tussen 8.00 uur en 17.00 uur. Wij helpen u graag het product te vinden dat het best bij u past!
Container specificaties
Inhoud m3900 l
Capaciteit1000 kg
Gewicht173 kg
Afmetingen (l x b x h)1260 x 1570 x 835 mm
Staaldikte3 mm
KleurRAL2000 (oranje), RAL3000 (rood), RAL5012 (blauw), RAL6011 (groen), RAL7005 (grijs) (*ook leverbaar in uw huisstijlkleur, tegen meerprijs)

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren
  • € 659,00
  • incl. BTW: € 797,39

Beschikbare opties:

Groot assortiment

Zodat wij altijd aan uw wensen kunnen voldoen. Zoekt u iets specifieks? Neem dan contact met ons op.

Technische Ondersteuning

Ons team staat dagelijks voor u klaar voor advies op maat.

Maatwerk Mogelijk

Zeer specifieke wensen & eisen, bij ons geen enkel probleem!

Betaal niet langer teveel!

Door slim inkopen en een goede prijs/kwaliteit verhouding betaalt u bij ons een eerlijke prijs.