EPL1531-S elektrische lithiumaccu palletwagen met weegschaal (1.500 kg)

2.045,00 Inclusief btw: 2.474,45

  • 1500 kg hefvermogen
  • Lithium-Ion accu
  • Elektrisch heffen en dalen
  • Gratis verzonden
Artikelnummer: EPL1531S Categorie: Merk:

Beschrijving

EP EPL1531-S ◾ hefvermogen 1500 kg ◾ elektrische palletwagen ◾ vorken 1150 x 560 mm ◾ 24V/20Ah-lithiumbatterij uitneembaar

Bent u op zoek naar een handige en betaalbare manier om goederen te verplaatsen? Ontdek dan onze vernieuwde EPL1531-S, een elektrische palletwagen van EP die nu is uitgerust met een geïntegreerde weegschaal. We hebben het vertrouwde model genomen en het naar een hoger niveau getild, terwijl we trouw blijven aan de bewezen technologie waar EP om bekend staat.

 

Plus- en minpunten EPL1531-S
  • Deze elektrische pompwagen is voordelig in aanschaf.
  • Door de compacte bouw en kleine draaicirkel is de pallettruck prima te gebruiken in kleinere ruimtes.
  • De onderhoudsvrije lithiumbatterij is snel (tussentijds) op te laden en eenvoudig te verwisselen.
  • Het maximale hefvermogen is 1500 kg.

 

Betaalbare Duurzaamheid

De EPL1531-S blijft een kosteneffectieve en duurzame elektrische palletwagen met een maximaal hefvermogen van 1500 kg. Perfect voor het verplaatsen van goederen gedurende meerdere uren per dag, zelfs in krappe ruimtes.

 

Slimme Integratie van Weegschaal

Ontworpen met uw behoeften in gedachten, is de EPL1531-S nu uitgerust met een geïntegreerde weegschaal. Hiermee meet u niet alleen moeiteloos het gewicht van uw lading maar verbetert u ook de efficiëntie van uw logistieke taken.

 

Gebruiksvriendelijke Lithiumbatterij

De geïntegreerde lithiumbatterij is snel op te laden bij elke 220-voltaansluiting en eenvoudig te verwisselen, waardoor de EPL1531-S nog gebruiksvriendelijker en flexibeler wordt.

 

Perfect voor Dagelijks Gebruik

Of u nu (euro)pallets in beweging brengt of werkt in compacte ruimtes, deze palletwagen is ontworpen om betrouwbaar te presteren gedurende de hele dag

 

Lees meer…

 

Gebruik

De EPL1531-S is bijzonder gebruiksvriendelijk. Deze stoere palletwagen is eenvoudig en veilig te bedienen, ook als u nog niet eerder met palletwagens heeft gewerkt. U heeft de mogelijkheid om een certificaat te behalen, waarbij u in korte tijd leert de palletwagen goed en veilig te bedienen (zie tab Algemene veiligheid voor meer informatie).

 

Veiligheid

De veiligheid wordt mede gewaarborgd door het CE-keurmerk. Daarnaast is de pompwagen uitgerust met een noodstop en de elektromagnetische rem zorgt ervoor dat de wagen op de gewenste plek blijft staan.

 

Prestaties en onderhoud

Door de compacte bouw en de standaardvorkafmetingen (1150 x 560 mm) is deze machine breed inzetbaar. De polyurethane wielen (dubbele vorkwielen) zijn duurzaam en hebben een anti-slipwerking. De EPL1531-S is berekend op hellingen van 6% tot en met 16%, afhankelijk van de belasting.

De palletwagen dankt zijn kracht aan de DC-rijregeling, de 0,75 kW-rijmotor, de 0,70 kW-hefmotor en de onderhoudsvrije 24V/20Ah-lithiumbatterij welke ook tussentijds op te laden is. Met de externe oplader is de batterij eenvoudig op te laden bij iedere 220-voltaansluiting. En heeft u een extra batterij, dan kunt u de lege en volle batterij steeds eenvoudig omwisselen, zodat u de pallettruck nog langer achtereen kunt gebruiken!

 

Garantie- en Leveringsservice

Wij willen graag dat u optimaal plezier beleeft aan de EPL1531-S! Daarom ontvangt u van ons standaard een garantie van 12 maanden op alle onderdelen.

Uit voorraad leverbaar: op werkdagen vóór 14.00 uur besteld en betaald, dezelfde dag verzonden.

 

Productvideo

 

Contact

Voor meer informatie over de EPL1531-S of voor andere vragen: neem gerust contact met ons op via info@tramag.nl of via +31 (0)172 – 424 220, iedere werkdag bereikbaar tussen 8.00 uur en 17.00 uur. Wij helpen u graag het product te vinden dat het best bij u past!

Extra informatie

Gewicht 115 kg
Afmetingen 1550 × 560 × 1190 mm
Hefvermogen

Hefhoogte

Draaicirkel

Aandrijving

Accu

,

Lader

Stuurwiel materiaal

Lastwiel materiaal

Lastwiel uitvoering

Vorklengte

Vorkbreedte

Vorkafmetingen

Rijmotor

Hefmotor

Rijsnelheid (belast / onbelast)

Helling (belast / onbelast)

Kleur

,

Download productspecificaties

Offerte aanvragen

Persoonsgegevens(Vereist)
Adres(Vereist)
Privacy policy(Vereist)