EP EU24100(C) lithiumbatterij 24V/100Ah

Vanaf 2.740,00

  • 24 V spanning
  • 100 Ah capaciteit
  • Onderhoudsvrij
  • Retrofit Li-Ion accu
Artikelnummer: N/B Categorie: Tags: , , , , , Merk:

Beschrijving

EP EU24100 Li-ion Batterij – De Ultieme Lithium Kracht Oplossing

Overweeg je om over te stappen naar lithiumkracht voor je elektrische pallettrucks en stapelaars voor voetgangers? Zoek niet verder dan de EP EU24100 Li-ion Batterij. Met zijn geavanceerde technologie en indrukwekkende kenmerken is deze batterij ontworpen om aan je behoeften te voldoen en de efficiëntie en productiviteit te verbeteren.

 

Ongelijke Levensduur en Prestaties

EP EU24100 is ontworpen om je verwachtingen te overtreffen. In tegenstelling tot traditionele loodzuur batterijen heeft het een verbazingwekkende levensduur van meer dan 2000 volledige laad- en ontlaadcycli, waardoor het een betrouwbare en kosteneffectieve keuze is.

 

Geïntegreerde Lader voor Gemak

Een van de opvallende kenmerken van de EP EU24100 is zijn 24V/30A geïntegreerde lader, standaard inbegrepen. Deze geïntegreerde lader vereenvoudigt het oplaadproces, waardoor je de batterij gemakkelijk kunt opladen tijdens pauzes. Bovendien bieden we een 24V/30A externe lader als optie voor extra flexibiliteit.

 

Optimale Beschikbaarheid en Productiviteit

Met de EP EU24100 lithium batterij kun je volledig profiteren van gelegenheidsladen. Dit betekent dat je trucks altijd beschikbaar zijn wanneer je ze nodig hebt, wat zorgt voor een aanzienlijke productiviteitsboost. Zeg vaarwel tegen stilstand als gevolg van langdurige laadprocessen.

 

Veiligheid en Onderhoudsvrije Werking

EP EU24100 gaat niet alleen over kracht, maar ook over veiligheid en gebruiksgemak. Deze lithium batterij is onderhoudsvrij, waardoor de noodzaak voor water bijvullen, luchtcirculatie of het risico van zuurlekken wordt geëlimineerd. Het garandeert werkplekveiligheid en gemoedsrust voor je team.

 

Geavanceerd Batterijbeheersysteem (BMS)

EP neemt de levensduur van je batterij serieus. Ons Batterijbeheersysteem (BMS) bewaakt voortdurend de status van de batterij, inclusief celtemperatuur en laadtoestand. Dit zorgt ervoor dat je batterij zich in een veilige en stabiele toestand bevindt, met een maximale levensduur als resultaat.

 

Real-time Batterijbewaking

Voor ultieme controle en gemak wordt de EP EU24100 geleverd met een batterij-indicator die in je cabine kan worden geïnstalleerd. Hiermee kunnen operators de toestand van de batterij in realtime volgen en de stroomtoevoer tijdens operaties beheren, waardoor een naadloze workflow wordt gegarandeerd.

 

Stap over op de EP EU24100 Li-ion Batterij en Ervaar Lithium Kracht op zijn Best. Zeg vaarwel tegen frequente batterijvervangingen, onderhoudsproblemen en stilstand. Vertrouw op EP voor een krachtige, veilige en efficiënte batterijoplossing die de manier waarop je je elektrische pallettrucks en stapelaars bedient, zal transformeren.

 

Maak vandaag de slimme keuze en sluit je aan bij de lithiumrevolutie met EP EU24100.

Extra informatie

Gewicht 42 kg
Afmetingen 450 × 130 × 560 mm
Primair voltage

Secundair voltage

Capaciteit (Ah)

Type batterij

Kleur

Download productspecificaties

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Uitleg

Hieronder staan de mogelijke leaseperiodes voor dit product. Voor een vrijblijvende aanvraag dient u het gehele formulier in te vullen en de gewenste periode te selecteren. Het betreft een financiële lease; dit houdt in dat u na betaling van de laatste termijn (en een slotsom van in totaal € 100 aan administratiekosten en juridische overdracht), en alle voorgaande termijnen, automatisch ook juridisch eigenaar wordt van het object. Economisch eigenaar bent u al sinds de betaling van de eerste termijn.

Voordat je een aanvraag kunt doen voor leasen, moet je eerst het product samenstellen. Dit doe je bovenaan de pagina.

Leaseplan termijnen

Uw gegevens

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Persoonsgegevens*
Adres*
Privacy policy*