Semi-elektrische stapelaar EMS1035, 1000 kg, 3500 mm

3 - 6 Dagen Semi-elektrische stapelaar EMS1035, 1000 kg, 3500 mm

Silverstone EMS1035 ⚫ hefvermogen 1000 kg ⚫ hefhoogte 3500 mm ⚫ semi-elektrische stapelaar: elektrisch heffen, manueel rijden ⚫ vorken 1150 x 560 mm ⚫ 24V/70Ah-batterij

VOORDELIGE SEMI-ELEKTRISCHE STAPELAAR!
 

SPECIFICATIES Silverstone EMS1035
- hefvermogen 1000kg
- hefhoogte 3500 mm
- doorrijhoogte 2330 mm
- vorkafmetingen 1150 x 560 mm
- draaicirkel 1350 mm
- gewicht 500 kg (incl. batterij)
- batterij 24V/70Ah


PLUS- EN MINPUNTEN Silverstone EMS1035

 Deze semi-elektrische stapelaar is voordelig in aanschaf.
 Heffen is elektrisch.
 Deze meeloopstapelaar is bij uitstek geschikt om meerdere uren per dag (euro)pallets in stellingen te plaatsen.
 Door de compacte bouw en kleine draaicirkel is de stapelaar prima te gebruiken in kleinere ruimtes.
 De onderhoudsvrije batterij is dankzij de interne 220-voltlader eenvoudig oplaadbaar.
 Een meeloopstapelaar is minder geschikt voor intensief en zwaarder gebruik gedurende de hele dag (denk hierbij aan ploegendiensten).
 Het hefvermogen is beperkt.

UITGEBREIDE OMSCHRIJVING

De Silverstone EMS1035 is een voordelige en duurzame semi-elektrisch aangedreven stapelaar waarmee u eenvoudig uw goederen intern kunt verplaatsen. Elektrisch heffen, manueel rijden. Bij uitstek geschikt om meerdere uren per dag (euro)pallets in stellingen te plaatsen. Het maximale hefvermogen is 1000 kg, de maximale hefhoogte is 3500 mm. Ideaal: de onderhoudsvrije batterij is eenvoudig op te laden bij iedere 220-voltaansluiting!

Let op: zoekt u een vergelijkbare stapelaar en is een lagere hefhoogte voor u prima? Kijk dan eens bij onze andere semi-elektrische stapelaars, zoals de Silverstone EMS1016.

Of heeft u liever een stapelaar voor intensiever gebruik gedurende de hele dag? In dat geval zijn onze volledig elektrische stapelaars interessant voor u, zoals de EP ES12-12ES.

 

[Lees meer...]

GEBRUIK

De EMS1035 is bijzonder gebruiksvriendelijk. Deze stevige stapelaar is eenvoudig en veilig te bedienen, ook als u nog niet eerder met stapelaars heeft gewerkt. U heeft de mogelijkheid om een certificaat te behalen, waarbij u in korte tijd leert de stapelaar goed en veilig te bedienen (zie tab ALGEMENE VEILIGHEID voor meer informatie).

VEILIGHEID

De veiligheid wordt mede gewaarborgd door het CE-keurmerk. Daarnaast is de stapelaar uitgerust met een noodstop en is de bedieningsarm efficiënt gepositioneerd, waardoor u goed zicht heeft bij het manoeuvreren. De elektromagnetische rem zorgt ervoor dat de machine op de gewenste plek blijft staan.

PRESTATIES EN ONDERHOUD

Door de compacte bouw en de standaardvorkafmetingen (1150 x 560 mm) is de EMS1035 breed inzetbaar. De polyurethane wielen (dubbele vorkwielen) zijn duurzaam en hebben een anti-slipwerking. De stapelaar beschikt over een tweedelige mast.

De hefsnelheid is 130 - 80 mm per seconde, afhankelijk van de belasting. De stapelaar dankt zijn kracht aan de 1,6 kW-hefmotor en de onderhoudsvrije 24V/70Ah-batterij. Dankzij de ingebouwde 220-voltlader is de batterij altijd en overal eenvoudig op te laden bij iedere 220-voltaansluiting.

EXTRA INFORMATIE

Voor u besluit de EMS1035 aan te schaffen, neem alstublieft de volgende punten in overweging:
- de stapelaar is ontworpen om binnen te gebruiken.
- de poten van de stapelaar staan dicht bij de grond (circa 25 mm), waardoor rijden over drempels en ongelijke ondergronden af te raden is.
- wanneer u met de stapelaar een pallet oppakt en in een stelling wil wegzetten, reken dan 150 mm boven de hoogte van de ligger, zodat u zeker weet dat de pallet over de ligger in de stelling geplaatst kan worden; zo kunt u bepalen welke masthoogte u nodig heeft.

GARANTIE- EN LEVERINGSSERVICE

Wij willen graag dat u optimaal plezier beleeft aan de EMS1035! Daarom ontvangt u van ons standaard een garantie van 12 maanden op alle onderdelen.

Bel ons voor de exacte levertijd.
 


CONTACT

Voor meer informatie over de EMS1035 of voor andere vragen: neem gerust contact met ons op via info@tramag.nl of via +31 (0)172 - 42 42 20, iedere werkdag bereikbaar tussen 8.00 uur en 17.00 uur. Wij helpen u graag het product te vinden dat het best bij u past!

 

 

Algemene specificaties
Hefvermogen1000 kg
Beschikbare hefhoogte3500 mm
MastsoortDuplo
Minimale doorrijhoogte, mast laag2330 mm
Afmetingen (l x b)1660 x 800 mm
Vorkafmetingen (l x b)1150 x 560 mm
Draaicirkel1350 mm
Gewicht500 kg
WielenNylon
Kleurrood
Elektrische specificaties
Batterij24V / 70Ah
LaderIngebouwd 220 volt
Hefmotor1,6 kW

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

U wilt dit product natuurlijk veilig en verantwoord kunnen gebruiken. Daarom is het volgende voor u prettig om te weten:

CE-KEURMERK

Onze producten dragen het CE-keurmerk. Dat betekent dat ze voldoen aan de Europese regelgeving op het gebied van productveiligheid, waardoor u weet: dit product is uitgebreid en onder uiteenlopende omstandigheden getest op normaal gebruik, waarbij de resultaten aantonen dat de veiligheid van de gebruiker niet in gevaar kwam. Met andere woorden: een CE-keurmerk waarborgt de veiligheid!

ONDERHOUD EN KEURINGEN

Wij willen natuurlijk dat u optimaal en zo lang mogelijk plezier heeft van uw aankoop! Om producten voor intern transport in topconditie te houden, is het belangrijk (en wettelijk verplicht) dat er jaarlijks onderhoud en keuringen worden verricht.

De mate en frequentie van regulier onderhoud verschillen per product en worden door u, als producteigenaar, naar wens ingepland en uitgevoerd. Factoren die hierop van invloed zijn, zijn zaken als specifieke werkomstandigheden, hoe vaak het product gebruik wordt, hoe zwaar de gemiddelde belasting is, et cetera. Naast het reguliere onderhoud kunnen op een vast moment in het jaar veiligheidskeuringen worden uitgevoerd door een erkend en gecertificeerd keuringsbedrijf.

Veiligheid staat voorop, daarom denken wij ook hierin graag met u mee: wij kunnen zowel onderhoud als keuringen voor uw verzorgen, dankzij onze samenwerking met een gerennomeerd heftruckbedrijf.

ZELF CERTIFICAAT BEHALEN

Heeft u nog niet eerder met dit interne transportmiddel gewerkt? Of wilt u gewoon zeker weten dat u en uw medewerkers er veilig mee kunnen werken? Volg dan een van de korte cursussen, specifiek gericht op dit type transportmiddel, waarbij u leert het apparaat zo verantwoord en efficiënt mogelijk te gebruiken. Een dergelijke cursus duurt gemiddeld één dagdeel, vereist geen specifieke vooropleiding en wordt afgesloten met een certificaat.

CONTACT

Wilt u meer informatie of heeft u een andere vraag over veilig werken met intern tranport? Neem gerust contact met ons op via info@tramag.nl of via +31 (0)172 - 42 42 20, iedere werkdag bereikbaar tussen 8.00 uur en 17.00 uur. Wij helpen u graag uw product optimaal te kunnen gebruiken!

  • € 2.495,00
  • incl. BTW: € 3.018,95

Tags: elektrisch heffende stapelaar, lh3500mm, cap1000kg, ems1035, silverstone, stapelaars, tot en met 1200 kg, 3000 mm en hoger

Groot assortiment

Zodat wij altijd aan uw wensen kunnen voldoen. Zoekt u iets specifieks? Neem dan contact met ons op.

Technische Ondersteuning

Ons team staat dagelijks voor u klaar voor advies op maat.

Maatwerk Mogelijk

Zeer specifieke wensen & eisen, bij ons geen enkel probleem!

Betaal niet langer teveel!

Door slim inkopen en een goede prijs/kwaliteit verhouding betaalt u bij ons een eerlijke prijs.

Onze Webshopprijzen

De webshopprijzen van onze producten worden altijd excl. BTW (boven) en incl. BTW (onder) weergegeven. Hier komen nog verzendkosten bij.

Loading...