EFL252X elektrische heftruck (2.500 kg)

Vanaf 17.700,00

  • Geschikt voor binnen én buiten
  • Lithium-Ion accu
  • 60 maanden garantie op accu
  • Wisselbatterij mogelijk!

Nieuw

Beschrijving

EP EFL252X ◾ hefvermogen 2500 kg ◾ elektrische vierwielheftruck ◾ Uitneembare lithiumbatterij 80V/150Ah

 

Lithium-Ion heftruck met wisselbatterij mogelijkheid

Efficiënte vierwielheftruck met een brede toepassing!

 

Plus- en minpunten EFL252X
  • Dankzij de onderhoudsvrije lithiumbatterij is de heftruck makkelijk en snel (tussentijds) op te laden.
  • Deze heftruck is geschikt voor binnen en buiten.
  • De grote voorwielen maken rijden op ongelijke ondergronden mogelijk.
  • Wisselaccu mogelijk; wissel eenvoudig uw Li-Ion accu met een palletwagen!

 

Uitgebreide omschrijving

Op zoek naar een compacte, krachtige en efficiënte oplossing voor al uw interne transportuitdagingen? Dan is de EFL252X van EP Equipment precies wat u nodig heeft. Onze nieuwe heftruck combineert innovatief design met verbeterde prestaties. Met een iets compacter ontwerp dan de EFL252 en een voordeliger prijskaartje is de EFL252X een slimme keuze voor uw magazijnen en werkplaatsen. Ondanks de iets kleinere accu biedt deze heftruck nog steeds voldoende vermogen om pallets tot 2.500 kg te verplaatsen. Met de uitneembare accu kunt u eenvoudig de accu verwisselen, waardoor u dubbel zo lang kunt werken.

Let op: Als u op zoek bent naar een heftruck met net iets meer kracht in de accu, dan is de EFL253S wellicht een betere keuze!

Lees meer…

 

Gebruik

De gebruiksvriendelijke EFL252X is eenvoudig en veilig te bedienen, zelfs als u nog niet eerder met elektrische heftrucks heeft gewerkt. Wilt u een demo doen? Neem dan contact met ons op via e-mail of telefoon, onze ervaren medewerkers staan klaar om u te helpen.

 

Veiligheid

De veiligheid wordt mede gewaarborgd door het algemene CE-keurmerk en een veiligheidskeurmerk. De optionele blauwe safetylights (zoals BlueSpot-verlichting) zorgen ervoor dat de voetgangers in het magazijn gewaarschuwd worden voor de naderende heftruck. Daarnaast is deze vierwieler uitgerust met een dodemansknop en een anti-terugrolrem: indien de rem is geactiveerd, voorkomt deze dat de truck van een helling af- of terugrolt. Dankzij het ruime zicht tussen de doorkijkmast kunt u veilig en nauwkeurig manoeuvreren.

 

Garantie- en Leveringsservice

We streven ernaar dat u optimaal plezier beleeft aan de EFL252X! Daarom bieden wij standaard een garantie van 24 maanden op alle onderdelen, en 5 jaar garantie op de Lithium-Ion accu.

Vraag voor actuele levertijd.

 

Productvideo

 

Contact

Voor meer informatie over de EFL252X of voor andere vragen: neem gerust contact met ons op via info@tramag.nl of via +31 (0)172 – 424 220, iedere werkdag bereikbaar tussen 8.00 uur en 17.00 uur. En natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom. Wij helpen u graag het product te vinden dat het best bij u past!

Extra informatie

Gewicht 4255 kg
Afmetingen 3620 × 1154 × 2220 mm
Hefvermogen

Hefmast

,

Hefhoogte

, , ,

Draaicirkel

Aandrijving

Accu

,

Type band

Aantal wielen

4

Rijregeling

Rijmotor

Hefmotor

Rijsnelheid (belast / onbelast)

Hefsnelheid (belast / onbelast)

Daalsnelheid (belast / onbelast)

Maximale helling (belast / onbelast)

Kleur

,

Garantie onderdelen

12 maanden of 2.000 uur

Garantie accu

60 maanden of 5.000 uur

Bezorging

Gratis

Download productspecificaties

Uitleg

Hieronder staan de mogelijke leaseperiodes voor dit product. Voor een vrijblijvende aanvraag dient u het gehele formulier in te vullen en de gewenste periode te selecteren. Het betreft een financiële lease; dit houdt in dat u na betaling van de laatste termijn (en een slotsom van in totaal € 100 aan administratiekosten en juridische overdracht), en alle voorgaande termijnen, automatisch ook juridisch eigenaar wordt van het object. Economisch eigenaar bent u al sinds de betaling van de eerste termijn.

Voordat je een aanvraag kunt doen voor leasen, moet je eerst het product samenstellen. Dit doe je bovenaan de pagina.

Leaseplan termijnen

Uw gegevens

Offerte aanvragen

Persoonsgegevens(Vereist)
Adres(Vereist)
Privacy policy(Vereist)