Elektrische palletwagen EPT20-16ET, 1600 kg, compact

2 - 3 Dagen Elektrische palletwagen EPT20-16ET, 1600 kg, compact

EP EPT20-16ET ⚫ hefvermogen 1600 kg ⚫ elektrische palletwagen ⚫ vorken 1150 x 560 mm ⚫ 48V/30Ah-batterij

DUURZAME ELEKTRISCHE PALLETTRUCK!
 

SPECIFICATIES 
EP EPT20-16ET 
- hefvermogen 1600 kg 
- vorkafmetingen 1150 x 560 mm 
- draaicirkel 1510 mm 
- gewicht 215 kg (incl. batterij) 
- batterij 48V/30Ah 

PLUS- EN MINPUNTEN EP EPT20-16ET

 Deze elektrische palletwagen is bijzonder duurzaam.
 Door de compacte bouw en kleine draaicirkel is de pallettruck prima te gebruiken in kleinere ruimtes.
 De batterij is onderhoudsvrij en eenvoudig tussentijds oplaadbaar.
 De pallettruck is geschikt voor binnen en buiten, ook op ongelijke ondergronden.
 Dit model pompwagen heeft een hogere aanschafprijs.

UITGEBREIDE OMSCHRIJVING

De EP EPT20-16ET is een voordelige en duurzame elektrisch aangedreven palletwagen waarmee u eenvoudig uw goederen kunt verplaatsen. Zowel heffen als rijden is elektrisch. Het maximale hefvermogen is 1600 kg. Deze pompwagen is bij uitstek geschikt om de hele dag door (euro)pallets te verplaatsen. Prima te manoeuvreren in een kleinere ruimte zoals een vrachtwagen. Ideaal: de onderhoudsvrije batterij is eenvoudig op te laden bij iedere 220-voltaansluiting!

Let op: zoekt u juist een palletwagen voor lichter gebruik voor meerdere uren per dag? Kijk dan eens bij onze andere elektrische palletwagens, EP EPT20-15ET.

Download specificatieblad
 
[Lees meer...]
GEBRUIK

De EP EPT20-16ET is bijzonder gebruiksvriendelijk. Deze lichtgebouwde pallettruck heeft een dubbelzijdig bedienbare disselkop en is dan ook eenvoudig en veilig te bedienen, ook als u nog niet eerder met palletwagens heeft gewerkt. U heeft de mogelijkheid om een certificaat te behalen, waarbij u in korte tijd leert de stapelaar goed en veilig te bedienen (zie tab ALGEMENE VEILIGHEID voor meer informatie).

VEILIGHEID

De veiligheid wordt mede gewaarborgd door het CE-keurmerk. Daarnaast is deze pompwagen uitgerust met een veiligheidsknop op de disselkop en zorgt de elektromagnetische rem ervoor dat de wagen op de gewenste plek blijft staan.

PRESTATIES EN ONDERHOUD

Door de efficiënte bouw en de standaardvorkafmetingen (1150 x 560 mm) is deze machine breed inzetbaar. De rubberen en polyurethane wielen (dubbele vorkwielen) zijn duurzaam en hebben een anti-slipwerking. De EP EPT20-16ET is berekend op hellingen van 10% tot en met 20%, afhankelijk van de belasting.

De palletwagen dankt zijn kracht aan de BLDC-rijregeling, de 0,75 kW-rijmotor, de 0,84 kW-hefmotor en de onderhoudsvrije 48V/30Ah-batterij. Dankzij de ingebouwde 220-voltlader is de batterij eenvoudig tussentijds op te laden.

GARANTIE- EN LEVERINGSSERVICE

Wij willen graag dat u optimaal plezier beleeft aan de EP EPT20-16ET! Daarom ontvangt u van ons standaard een garantie van 12 maanden op alle onderdelen.

Bel ons voor de exacte levertijd.
 

CONTACT

Voor meer informatie over de EP EPT20-16ET of voor andere vragen: neem gerust contact met ons op info@tramag.nl of via +31 (0)172 - 42 42 20, iedere werkdag bereikbaar tussen 8.00 uur en 17.00 uur. Wij helpen u graag het product te vinden dat het best bij u past!

Uitleg

Hieronder staan de mogelijke leaseperiodes voor dit product. Voor een vrijblijvende aanvraag dient u het gehele formulier in te vullen en de gewenste periode te selecteren. Het betreft een financiële lease; dit houdt in dat u na betaling van de laatste termijn (en een slotsom van in totaal €100 aan administratiekosten en juridische overdracht) , en alle voorgaande termijnen, automatisch ook juridisch eigenaar wordt van het object. Economisch eigenaar bent u al sinds de betaling van de eerste termijn.

Leaseplan termijnen

TermijnenBetaalLaatste termijn
24Per maand achteraf: € 134,77€ 0,00
36Per maand achteraf: € 93,16€ 0,00
48Per maand achteraf: € 72,42€ 0,00

Uw gegevens

* Bedrijfsnaam:
* Voornaam:
* Naam:
* Postcode:
* Plaats:
* Email:
* Email nogmaals:
* Telefoon:
* KvK nr.:
* BTW nr.:
Commentaar:
Ik heb de Voorwaarden gelezen en ga hiermee akkoord Verstuur aanvraag
Algemene specificaties
Hefvermogen1600 kg
Beschikbare hefhoogte85 - 220 mm
Doorrijhoogte, mast laag1170 mm
Vorkafmetingen (l x b)1150 x 560 mm
Draaicirkel1510 mm
Gewicht215 kg
Afmetingen (l x b)1685 x 560 mm
WielenPolyurethaan, rubber
KleurRAL2002 (rood), RAL9005 (zwart)
Elektrische specificaties
Batterij48V/30Ah
LaderIntern 220 volt
RijregelingBLDC
Rijmotor 0,75 kW
Hefmotor0,84 kW
Rijsnelheid (belast / onbelast)4 - 5,5 km/u

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

U wilt dit product natuurlijk veilig en verantwoord kunnen gebruiken. Daarom is het volgende voor u prettig om te weten:

CE-KEURMERK

Onze producten dragen het CE-keurmerk. Dat betekent dat ze voldoen aan de Europese regelgeving op het gebied van productveiligheid, waardoor u weet: dit product is uitgebreid en onder uiteenlopende omstandigheden getest op normaal gebruik, waarbij de resultaten aantonen dat de veiligheid van de gebruiker niet in gevaar kwam. Met andere woorden: een CE-keurmerk waarborgt de veiligheid!

ONDERHOUD EN KEURINGEN

Wij willen natuurlijk dat u optimaal en zo lang mogelijk plezier heeft van uw aankoop! Om producten voor intern transport in topconditie te houden, is het belangrijk (en wettelijk verplicht) dat er jaarlijks onderhoud en keuringen worden verricht.

De mate en frequentie van regulier onderhoud verschillen per product en worden door u, als producteigenaar, naar wens ingepland en uitgevoerd. Factoren die hierop van invloed zijn, zijn zaken als specifieke werkomstandigheden, hoe vaak het product gebruik wordt, hoe zwaar de gemiddelde belasting is, et cetera. Naast het reguliere onderhoud kunnen op een vast moment in het jaar veiligheidskeuringen worden uitgevoerd door een erkend en gecertificeerd keuringsbedrijf.

Veiligheid staat voorop, daarom denken wij ook hierin graag met u mee: wij kunnen zowel onderhoud als keuringen voor uw verzorgen, dankzij onze samenwerking met een gerennomeerd heftruckbedrijf.

ZELF CERTIFICAAT BEHALEN

Heeft u nog niet eerder met dit interne transportmiddel gewerkt? Of wilt u gewoon zeker weten dat u en uw medewerkers er veilig mee kunnen werken? Volg dan een van de korte cursussen, specifiek gericht op dit type transportmiddel, waarbij u leert het apparaat zo verantwoord en efficiënt mogelijk te gebruiken. Een dergelijke cursus duurt gemiddeld één dagdeel, vereist geen specifieke vooropleiding en wordt afgesloten met een certificaat.

CONTACT

Wilt u meer informatie of heeft u een andere vraag over veilig werken met intern tranport? Neem gerust contact met ons op via info@tramag.nl of via +31 (0)172 - 42 42 20, iedere werkdag bereikbaar tussen 8.00 uur en 17.00 uur. Wij helpen u graag uw product optimaal te kunnen gebruiken!

  • Merk: EP
  • Model: EPT20-16ET
  • € 2.995,00
  • incl. BTW: € 3.623,95

  • Te leasen vanaf € 72,42 bij een looptijd van 48 maanden.

Beschikbare opties:

Groot assortiment

Zodat wij altijd aan uw wensen kunnen voldoen. Zoekt u iets specifieks? Neem dan contact met ons op.

Technische Ondersteuning

Ons team staat dagelijks voor u klaar voor advies op maat.

Maatwerk Mogelijk

Zeer specifieke wensen & eisen, bij ons geen enkel probleem!

Betaal niet langer teveel!

Door slim inkopen en een goede prijs/kwaliteit verhouding betaalt u bij ons een eerlijke prijs.

Onze Webshopprijzen

De webshopprijzen van onze producten worden altijd excl. BTW (boven) en incl. BTW (onder) weergegeven. Hier komen nog verzendkosten bij.