BSK Kantelbak Stapelbaar 1500 liter, cap2000kg

Niet op voorraad BSK Kantelbak Stapelbaar 1500 liter, cap2000kg

Tramag BSK 150 ⚫ stapelbare kantelbak ⚫ inhoud 1500 l ⚫ capaciteit 2000 kg

VOORDELIGE STAPELBARE KIEPBAK!
 

SPECIFICATIES Tramag BSK 150
- inhoud 1500 l
- capaciteit 2000 kg
- gewicht 140 kg

 


PLUS- EN MINPUNTEN Tramag BSK 150

 Deze kantelbak is de voordeligste keuze wanneer u meerdere bakken van hetzelfde formaat nodig heeft.
 De kiepbak is bijzonder ruimtebesparend doordat de container gestapeld kan worden tot drie lagen, ook met vulling.
 In combinatie met een traverse kan de container snel en eenvoudig geleegd worden met een vorkheftruck.
 De BST-traverse om de bak te kunnen kantelen is apart verkrijgbaar.

UITGEBREIDE OMSCHRIJVING

De Tramag BSK 150 is een scherp geprijsde en duurzame kiepbak, waarmee u snel en efficiënt (afval)materialen kunt opvangen en verplaatsen. De container heeft een inhoud van 1500 l en een capaciteit van 2000 kg. De container krijgt zijn kiepfunctie wanneer hij gecombineerd wordt met de bijpassende traverse. Wilt u meerdere kiepbakken van hetzelfde formaat? Juist de combinatie met de losse traverse maakt deze kiepbak dan voordelig: u koopt eenmalig de traverse, waarmee u vervolgens iedere extra BSK 150-bak kunt kantelen. Handig voor gebruik in loodsen, werkplaatsen en magazijnen. Ideaal: Tramag BSK-kantelbakken zijn zonder deksel stapelbaar tot drie lagen hoog, waardoor u ruimte bespaart!

Nog op zoek naar de bijpassende traverse? Kijk dan bij de Tramag BST 150.

 

 

 

[Lees meer...]


GEBRUIK EN PRESTATIES

De BSK 150 is bijzonder gebruiksvriendelijk. Deze ijzersterke kantelcontainer is eenvoudig en veilig te hanteren, ook als u nog niet eerder met dergelijke containers gewerkt heeft. De kiepbak is bij uitstek geschikt voor het opvangen, sorteren en afvoeren van bedrijfsafval en ander materiaal. De bak is makkelijk op te pakken en te legen met een vorkheftruck in combinatie met een bijpassende traverse. U kunt de bak eenvoudig legen met het trekkoord aan de traverse die u gewoon vanaf de bestuurdersstoel van uw heftruck kunt bedienen.

De kiepbak heeft een bodemstaaldikte van 3 mm en is ruimschoots geschikt om de maximale capaciteit van 2000 kg te kunnen dragen.

EXTRA OPTIES

De kiepcontainer kan worden uitgebreid met wielen (twee zwenkwielen, waarvan één geremd, en twee draagwielen). Dit is een praktische optie wanneer de bak regelmatig verplaatst wordt. U kunt hierbij kiezen tussen nylon, rubberen en polyurethane wielen. De omstandigheden op uw locatie bepalen welke wielen voor u het meest geschikt zijn. Optioneel kan ook een verzinkt tweedelig deksel worden besteld en kan de bak expliciet olie- en waterdicht worden gemaakt. Let op: bij gebruik van wielen en/of een deksel komt de stapelfunctie te vervallen.

VEILIGHEID

De veiligheid van de BSK 150 wordt mede gewaarborgd door het CE-keurmerk. Daarnaast heeft de kantelbak een robuuste constructie met vier stevige poten, waardoor de bak - ook gestapeld! - stabiel blijft staan. Voor extra veiligheid kan er tussen de heftruck en de traverse een veiligheidsketting worden bevestigd, deze wordt standaard meegeleverd.

GARANTIE- EN LEVERINGSSERVICE

Wij willen graag dat u optimaal plezier beleeft aan de BSK 150! Daarom ontvangt u van ons standaard een garantie van 24 maanden op alle onderdelen.

De levertijd bedraagt circa 15 werkdagen.
 

CONTACT

Voor meer informatie over de BSK 150 of voor andere vragen: neem gerust contact met ons op via info@tramag.nl of via +31 (0)172 - 424 220, iedere werkdag bereikbaar tussen 8.00 uur en 17.00 uur. Wij helpen u graag het product te vinden dat het best bij u past!

 

 

Container specificaties
Inhoud1500 l
Capaciteit2000 kg
Gewicht140 kg
Afmetingen (l x b x h)1200 x 1500 x 1000 mm
Staaldiktebodem 3 mm, wanden 2 mm
KleurRAL2000 (oranje), RAL3000 (rood), RAL5012 (blauw), RAL6011 (groen), RAL7005 (grijs) (*ook leverbaar in uw huisstijlkleur, tegen meerprijs)

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren
  • € 849,00
  • incl. BTW: € 1.027,29

Beschikbare opties:

Groot assortiment

Zodat wij altijd aan uw wensen kunnen voldoen. Zoekt u iets specifieks? Neem dan contact met ons op.

Technische Ondersteuning

Ons team staat dagelijks voor u klaar voor advies op maat.

Maatwerk Mogelijk

Zeer specifieke wensen & eisen, bij ons geen enkel probleem!

Betaal niet langer teveel!

Door slim inkopen en een goede prijs/kwaliteit verhouding betaalt u bij ons een eerlijke prijs.

Onze Webshopprijzen

De webshopprijzen van onze producten worden altijd excl. BTW (boven) en incl. BTW (onder) weergegeven. Hier komen nog verzendkosten bij.